E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Ποια είναι η Αφροδίτη Σταμπουλή

Δημοσίευση 21/12/2020 | 10:54

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Αρνητικά σχολιάστηκε στα social media η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με την... νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, τοποθετήθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Το σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σταμπουλή υποστήριξε τότε ότι και οι γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε πει, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε προκληθεί πολιτική αντιπαράθεση επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το οποίο προέβλεπε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου και θα μεταφέρονταν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση, που τελικώς δεν υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015.

Ποια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών

Τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της: Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας-γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β' Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 6‑1: Συντριβή για τους Πειραιώτες στο Μονζουίκ

Αθλητικά Νέα Χτες
Πέτυχε χατ-τρικ ο Φερμίν Λόπεθ

Πέθανε ο μέγιστος Έλληνας τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος

Ελλάδα Χτες
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών

Διάρρηξη στο Λούβρο: Η εισαγγελέας του Παρισιού αποκάλυψε τη χρηματική αξία των κοσμημάτων που κλάπηκαν

Κόσμος Χτες
Η εισαγγελέας Παρισιού μιλά για «συμβολική και ιστορική απώλεια»

Πάνος Ρούτσι: Κατήγγειλε πως κάποιος προσπάθησε να τον παρασύρει με αυτοκίνητο

Ελλάδα Χτες
Ο Πάνος Ρούτσι είπε ότι άτομα παραβίασαν το σπίτι του γιου του στη Θεσσαλονίκη

Ο Δένδιας μένει έξω από το παιχνίδι του διχασμού για τον Αγνωστο Στρατιώτη

Πολιτική Χτες
Τη σιωπή του για το θέμα του Αγνώστου Στρατιώτη έσπασε ο υπουργός Αμυνας

Αυτό είναι το κελί του Σαρκοζί στη φυλακή

Κόσμος Χτες
Χώρος 9 τ.μ., τι περιλαμβάνει και τι θα έχει μαζί του ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας

Γιατί ήταν ανασφάλιστα τα κοσμήματα στο Λούβρο

Κόσμος Χτες
Καμία αποζημίωση, ποιος έχει την ευθύνη

Μεσσηνία: «Πριν φτάσουμε στο κάμπινγκ μιλούσε στο κινητό»

Ελλάδα Χτες
Νέα αποκάλυψη για τον 22χρονο φερόμενο συνεργό

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις αντισυνταγματικότητας για την τροπολογία του Αγνωστου Στρατιώτη

Ελλάδα Χτες
Οι 4 ενστάσεις αντισυνταγματικότητας είχαν κατατεθεί από ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας