E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Ποια είναι η Αφροδίτη Σταμπουλή

Δημοσίευση 21/12/2020 | 10:54

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Αρνητικά σχολιάστηκε στα social media η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με την... νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, τοποθετήθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Το σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σταμπουλή υποστήριξε τότε ότι και οι γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε πει, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε προκληθεί πολιτική αντιπαράθεση επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το οποίο προέβλεπε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου και θα μεταφέρονταν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση, που τελικώς δεν υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015.

Ποια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών

Τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της: Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας-γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β' Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στους Παξούς: Νεκρός 15χρονος σε τροχαίο

Ελλάδα 13.04.2026
Ο ανήλικος επέβαινε σε μηχανή μαζί με έναν 17χρονο που συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Από 16 Απριλίου νέο ψηφιακό μητρώο για καπνό και αλκοόλ

Οικονομία 13.04.2026
Υποχρεωτική εγγραφή σε ψηφιακή πλατφόρμα για κάθε επιχείρηση που πωλεί καπνικά προϊόντα και αλκοολούχα ποτά - Η κυβέρνηση στοχεύει να περιορίσει απώλειες 800 εκατ. ευρώ ετησίως από λαθρεμπόριο

48χρονη influencer οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο Κορωπί, στο αυτοκίνητό της βρέθηκαν και δισκία με αναβολικά

Ελλάδα 13.04.2026
Η 48χρονη γυμνάστρια εντοπίστηκε να κινείται επικίνδυνα με το αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής

Θρίαμβος Μαγιάρ επί του Όρμπαν στην Ουγγαρία: Ποιοι κερδίζουν και ποιοι χάνουν από την αλλαγή σκυτάλης μετά από 16 χρόνια

Κόσμος 13.04.2026
To Politico καταγράφει τα νέα δεδομένα για Τραμπ, Πούτιν, Ουκρανία μετά τη νίκη του Πέτερ Μάγιαρ στις εκλογές της Κυριακής στην Ουγγαρία

«Ρώσοι σπίτια σας»: Γιατί πανηγυρίζουν οι ευρωπαϊστές για τoν Μάγιαρ – Τι σημαίνει η εκλογή του δεξιού πολιτικού στην Ουγγαρία

Κόσμος 13.04.2026
Η ήττα του Όρμπαν πιθανότατα σηματοδοτεί το τέλος της συγκρουσιακής στάσης της Ουγγαρίας μέσα στην ΕΕ

Ο Τραμπ ως... Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα Λέοντα γιατί «εξυπηρετεί τη ριζοσπαστική Αριστερά»

Κόσμος 13.04.2026
Γύρω από τον Αμερικανό πρόεδρο βρίσκονται η σημαία των ΗΠΑ, μια νοσοκόμα, στρατιωτικοί, αμερικανικά μαχητικά, ο αετός-σύμβολο των ΗΠΑ, το Αγαλμα της Ελευθερίας και το Καπιτώλιο

«Δεν έχει κανένα Χριστός Ανέστη»: Ιερέας στη Μαγνησία διέκοψε την Ανάσταση για τις κροτίδες, δείτε βίντεο

Ελλάδα 13.04.2026
Ζήτησε σε αυστηρό τόνο από νεαρούς να μην ρίξουν πυροτεχνήμτα γιατί δίπλα στην εκκλησία βρίσκεται γηροκομείο

Ανάλυση CNN: Γιατί ο Τραμπ έδωσε εντολή να αποκλειστούν τα Στενά του Ορμούζ, κίνηση που έχει κάνει ήδη το Ιράν

Κόσμος 13.04.2026
Τι πιστεύει ο Αμερικανός πρόεδρος ότι θα καταφέρει με αυτή την κίνηση - Το χτύπημα που θέλει να προκαλέσει στο Ιράν

«Λιποθύμησα κατευθείαν, εκείνος έβαλε πρώτη και έφυγε» λέει ο 18χρονος για το τροχαίο στην Αρτέμιδα ‑ Υποχρεωτική πορεία δεξιά αγνόησε ο οδηγός του ΙΧ

Ελλάδα Χτες
Ο νεαρός αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε ελαφρά, παρά τη σφοδρή σύγκρουση - Οι Αρχές ψάχνουν τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε το σημείο

Ο Μάγιαρ εκθρονίζει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια στις ουγγρικές εκλογές

Κόσμος Χτες
Με 135 έδρες το κόμμα του Μάγιαρ έναντι 57 του Όρμπαν στο 199μελές κοινοβούλιο - Ο Όρμπαν συνεχάρη τηλεφωνικά τον αντίπαλό του, ο οποίος αναφέρει καταγγελίες για εκλογική νοθεία

YouTube Premium: Ανακοινώθηκαν νέες ανατιμήσεις στις συνδρομές

Tech + Science Χτες
Η Google επιβεβαίωσε τις ανατιμήσεις για το YouTube Premium που ισχύουν άμεσα στις ΗΠΑ για νέους συνδρομητές, ενώ οι υπάρχοντες χρήστες θα αντιμετωπίσουν τις αλλαγές από τον Ιούνιο του 2026.

Νέο ενδιάμεσο πλάνο από την OpenAI για να αντιμετωπίσει το Claude

Tech + Science Χτες
Στα €103/μήνα το νέο tier που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ Plus και Pro