E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Ποια είναι η Αφροδίτη Σταμπουλή

Δημοσίευση 21/12/2020 | 10:54

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Αρνητικά σχολιάστηκε στα social media η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με την... νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, τοποθετήθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Το σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σταμπουλή υποστήριξε τότε ότι και οι γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε πει, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε προκληθεί πολιτική αντιπαράθεση επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το οποίο προέβλεπε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου και θα μεταφέρονταν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση, που τελικώς δεν υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015.

Ποια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών

Τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της: Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας-γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β' Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία στον Πειραιά: Βίντεο ντοκουμέντο από την κατάρρευση σκαλωσιάς που καταπλάκωσε διανομέα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η σκαλωσιά σε πολυκατοικία επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη υπέκυψε στους ισχυρούς ανέμους, παρασύροντας έναν διανομέα που περνούσε από το σημείο.

Ελληνικοί Patriot στη Σαουδική Αραβία: Κατέρριψαν drone και βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη

E-Daily 3.Left 25.07.2026
Η ελληνική πυροβολαρχία στην περιοχή Γιανμπού ανταποκρίθηκε επιτυχώς σε πολλαπλές απειλές, προστατεύοντας κρίσιμες εγκαταστάσεις διυλιστηρίων.

Νέα απάτη μέσω Viber: Το μήνυμα «Temu» που αδειάζει λογαριασμούς

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Επιτήδειοι υπόσχονται αποδοχές έως 500 ευρώ ημερησίως για να αποσπάσουν προσωπικά και τραπεζικά στοιχεία ανυποψίαστων χρηστών.

Αναπαράσταση της δολοφονίας στη Σύρο: Τι αποκάλυψαν οι καταθέσεις του ζευγαριού

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η διαδικασία διήρκεσε περίπου τρεις ώρες - το ζευγάρι οδηγήθηκε χωριστά στο σπίτι και οι καταθέσεις τους δεν παρουσίασαν ουσιαστικές αντιφάσεις, ενισχύοντας το σενάριο της ληστείας.

Καλλιθέα: Η αιμόφυρτη έγκυος κάλεσε μόνη της το 100 – Στο κέντρο της Αθήνας συνελήφθη ο δράστης

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Η 37χρονη βρισκόταν στον 6ο μήνα εγκυμοσύνης και κατάφερε αιμόφυρτη να καλέσει μόνη της την Αστυνομία – Ο δράστης εντοπίστηκε πεζός στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο λουόμενοι δαγκώθηκαν από ψάρι μέσα σε τρεις ημέρες στην Ιταλία – Ποιο είδος κρύβεται πίσω από τα περιστατικά

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο 76χρονος έχασε πολύ αίμα και νοσηλεύτηκε, ενώ ο 55χρονος Ελβετός χρειάστηκε ράμματα – Οι ειδικοί στρέφουν τις υποψίες τους στο γουρουνόψαρο (Balistes capriscus).

CL‑415: Γιατί η Ελλάδα έστειλε τα πυροσβεστικά αεροσκάφη στην Ισπανία και όχι στη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας rescEU καθορίζει πού στέλνονται τα μέσα - η Ελλάδα είχε ήδη συνδράμει τη Γαλλία με επίγειες δυνάμεις.

ΗΠΑ και Βρετανία σχεδιάζουν διεθνή συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Έρχεται διάσκεψη στο Λονδίνο

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται συνάντηση υψηλού επιπέδου με υπουργούς Αμυνας και στρατιωτικούς διοικητές, ενώ ο Νετανιάχου θα επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο την Τρίτη.

Εκτός ελέγχου οι πυρκαγιές σε Ισπανία και Γαλλία: «Πέρα από τις δυνατότητες κατάσβεσης»

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Πάνω από 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους, η Ισπανία κήρυξε εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης και η Γαλλία εκκένωσε ολόκληρη τη χερσόνησο Cap Ferret.

Καιρός: Η αστάθεια συνεχίζεται και σήμερα Σάββατο ‑ Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, μποφόρ στο Αιγαίο και πτώση θερμοκρασίας προβλέπει η ΕΜΥ για το Σάββατο σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σαουδαραβικά πλήγματα κατά Χούθι στην Υεμένη – Στόχος λιμάνι και νησί

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Ο συνασπισμός υπό σαουδαραβική ηγεσία έπληξε εγκαταστάσεις στη Χοντάιντα και στο νησί Καμαράν ως αντίποινα για επιθέσεις σε εμπορικά πλοία.

Ποια ήταν η σχέση της 41χρονης διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο με το ζευγάρι που τη μαχαίρωσε θανάσιμα

E-Daily 2.TopNews 25.07.2026
Αποφασίστηκε νέα αυτοψία και αναπαράσταση στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα