E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Ποια είναι η Αφροδίτη Σταμπουλή

Δημοσίευση 21/12/2020 | 10:54

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Αρνητικά σχολιάστηκε στα social media η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με την... νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, τοποθετήθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Το σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σταμπουλή υποστήριξε τότε ότι και οι γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε πει, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε προκληθεί πολιτική αντιπαράθεση επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το οποίο προέβλεπε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου και θα μεταφέρονταν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση, που τελικώς δεν υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015.

Ποια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών

Τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της: Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας-γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β' Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγοράκι έκανε τρύπα σε ένα από τα πιο γνωστά έργα του Ρενέ Μαγκρίτ

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ένα απρόσμενο περιστατικό σε μουσείο της Ιερουσαλήμ

Κλειστές οι πόρτες των ΑΕΙ για 9 στα 10 παιδιά από χαμηλά στρώματα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η έκθεση του ΙΟΒΕ αποκαλύπτει πώς η παραπαιδεία, οι «καλές» σχολές και οι χαμηλοί μισθοί συντηρούν τις κοινωνικοοικονομικές ανισότητες στην Ελλάδα

Ανω Λιόσια: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα ρεύματος – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και διερευνώνται

Νέα κτηνωδία στην Κοζάνη: Νεκρή αρκούδα από πυροβολισμούς στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 13.06.2026
Το άτυχο ζώο βρέθηκε νεκρό έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στον λαιμό και την πλάτη

Ιράν και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία: Τι προβλέπει το μνημόνιο και πότε θα υπογραφεί

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί εμφανίζεται αισιόδοξος για ψηφιακή υπογραφή μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones κοντά στα Στενά του Ορμούζ.

Μουντιάλ 2026: Με νίκη 4‑1 επί της Παραγουάης οι ΗΠΑ άνοιξαν με το δεξί τον 4ο όμιλο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Από τα πρώτα λεπτά, οι Αμερικανοί φανέρωσαν τις προθέσεις τους στο τουρνουά

Μουντιάλ 2026: Καναδάς και Βοσνία/Ερζεγοβίνη χώρισαν με 1‑1

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Λάριν μπήκε ως αλλαγή στο 77` και έναν μόλις λεπτό αργότερα ισοφάρισε για τον Καναδά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Ανταρκτική: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο ‑ Χάνονται πάγοι «μεγέθους Γαλλίας»

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η δυτική ακτή της Ανταρκτικής έχει χάσει έκταση θαλάσσιου πάγου ίση με τη Γαλλία, ενώ οι θερμοκρασίες σπάνε ρεκόρ

Λήξη συναγερμού στο πλοίο με τους 1050 επιβαίνοντες – Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Το «Blue Star 2» είχε καταπλεύσει εσπευσμένα στο λιμάνι του Λαυρίου για τον απαραίτητο έλεγχο

Τραμπ: Νεκρός ο αρχηγός της διαβόητης συμμορίας Tren de Aragua μετά από αμερικανικό πλήγμα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την εξόντωση του Νίνιο Γκερέρο, επικεφαλής της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης της Βενεζουέλας