E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Ποια είναι η Αφροδίτη Σταμπουλή

Δημοσίευση 21/12/2020 | 10:54

Bουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που προκάλεσε σάλο στο Facebook: Ο δεξιός φτωχός είναι ηλίθιος

Αρνητικά σχολιάστηκε στα social media η τοποθέτηση της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Αφροδίτης Σταμπουλή σχετικά με την... νοητική ικανότητα των πολιτών που αυτοπροσδιορίζονται ως δεξιοί.

Συγκεκριμένα, η κυρία Σταμπουλή η οποία εκλεγόταν βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Σερρών από το 2012 έως το 2019, σε διαφωνία που είχε με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Σερρών, Άγγελο Βάκαλο στο Facebook, τοποθετήθηκε με σκαιούς χαρακτηρισμούς εναντίον πολιτών με μόνο αιτιολογικό την πολιτική τους ιδεολογία.

Το σχόλιο της πρώην βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

«α) Στριμωχτήκαμε τόσο που επιστρατεύουμε και μακεδονομάχες του γλυκού νερού τώρα; β) Δεν ξέρεις ότι αριστερός-ή πλούσιος-α είναι άνθρωπος με κοινωνική ευαισθησία (και μερικές φορές φιλοσοφικό στοχασμό), ενώ δεξιός-ά φτωχός-ή είναι ηλίθιος-α (και μερικές φορές με προσδοκίες κοινωνικής αναρρίχησης δια του γλειψίματος); γ) Το ευκολότερο πράγμα του κόσμου το τέλους του διαλόγου μας: Δεν απαντάς!».

Ας θαυμάσουμε την άποψη της κας Σταμπουλή, πρώην "βουλεύτριας" ΣΥΡΙΖΑ Σερρών για τους αριστερούς πλούσιους και τους δεξιούς φτωχούς!

Δημοσιεύτηκε από Άγγελος Βάκαλος στις Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020

Τον Ιούλιο του 2014 είχε προκαλέσει εντύπωση με την τοποθέτησή της από βήματος Βουλής σχετικά με την Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Τότε είχε υπερασπιστεί το δικαίωμα των γονέων των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της φωτιάς» να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις. Οι πληροφορίες τότε μάλιστα έλεγαν πως η πρόσκληση για να παρευρεθούν είχε δοθεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυρία Σταμπουλή υποστήριξε τότε ότι και οι γονείς των προφυλακισμένων για τους «Πυρήνες της Φωτιάς» δεν είναι πολίτες δεύτερη κατηγορίας, και έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στο ναό της Δημοκρατίας, την ώρα που όπως είχε πει, βρίσκονται στη Βουλή «εισαγγελείς της χούντας, συνεργάτες της Λεπέν και μαχαιροβγάλτες».

Υπενθυμίζεται πως τότε είχε προκληθεί πολιτική αντιπαράθεση επί του νομοσχεδίου για τα σωφρονιστικά ιδρύματα, το οποίο προέβλεπε την δημιουργία φυλακών υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, όπου και θα μεταφέρονταν κρατούμενοι με τρομοκρατική δράση, που τελικώς δεν υλοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ όταν κέρδισε τις εκλογές του 2015.

Ποια είναι η πρώην βουλευτής των Σερρών

Τι γράφει η ίδια στο βιογραφικό της: Γεννήθηκα το 1959 στις Σέρρες, όπου και κατοικώ. Είμαι μαιευτήρας-γυναικολόγος, παντρεμένη και έχω δύο ενήλικα παιδιά. Σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ και ειδικεύτηκα στο νοσοκομείο Σερρών και στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Φοιτήτρια συμμετείχα στο κίνημα των καταλήψεων κατά του ν.815 ενταγμένη στη Β' Πανελλαδική και στις Συσπειρώσεις. Το 1985-86 διετέλεσα γραμματέας του Συλλόγου Αγροτικών Ιατρών Μαιών και Νοσοκόμων ν. Δράμας. Ήμουν υποψήφια με την Αγωνιστική Πρωτοβουλία Κομμουνιστών Ριζοσπαστών Οικολόγων στο Ν.Σερρών το Νοέμβριο του 1989. Στη δεκαετία του 90 συμμετείχα σε Συλλόγους Γονέων και υπήρξα πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου Σερρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πανικός στο Ντουμπάι: Εκκενώνεται το Μπουρτζ Χαλίφα

Κόσμος 28.02.2026
Συνεχίζονται οι ιρανικές επιθέσεις στο Ντουμπάι

Κλείνει η βάση στη Σούδα

Ελλάδα 28.02.2026
Έκτακτα μέτρα συναγερμού και αεράμυνας

Σε κατάσταση συναγερμού η Euroleague

Αθλητικά Νέα 28.02.2026
Ο αγώνας της Τρίτης Χάποελ Τελ Αβίβ – Παρί θα γίνει στη Σόφια εφόσον ανοίξουν τα αεροδρόμια στο Ισραήλ – Τι συμβαίνει με τις ελληνικές ομάδες

Φωτιά σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ντουμπάι μετά από ιρανική πυραυλική επίθεση

Κόσμος 28.02.2026
Οι φλόγες καίνε στο εσωτερικού του ξενοδοχείου και εξαπλώνονται

«Κάθε πιλότος είχε ένα όνομα»: Το παρασκήνιο της επίθεσης ΗΠΑ‑Ισραήλ στο Ιράν

Κόσμος 28.02.2026
Η κοινή επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «Roaring Lion», είχε ως βασικό αντικείμενο την προσβολή κρίσιμων στρατιωτικών και διοικητικών υποδομών του Ιράν

Καρυστιανού: Είχα έτοιμη την ομιλία μου, αλλά δεν ήθελαν να μιλήσω και αποχώρησα από τη συγκέντρωση

Ελλάδα 28.02.2026
Περίπου δύο ώρες μετά την άφιξή της, διαπίστωσε ότι η οργανωτική επιτροπή είχε ήδη πρόγραμμα ομιλιών

Εγκαταλείπουν μαζικά στην Τεχεράνη οι Ιρανοί: Ουρές σε σούπερ μάρκετ και βενζινάδικα, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 28.02.2026
Ο ανώτατος φορέας εθνικής ασφάλειας του Ιράν είχε προηγουμένως συμβουλεύσει τους κατοίκους να εξετάσουν το ενδεχόμενο να εγκαταλείψουν την πόλη για λόγους ασφαλείας

Κατάρ: Καρέ καρέ η πτώση βαλλιστικού πυραύλου του Ιράν σε κατοικημένη περιοχή

Κόσμος 28.02.2026
Προκλήθηκαν απανωτές εκρήξεις και τεράστια φωτιά από τα αμάξια που χτυπήθηκαν από τα συντρίμμια του