E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Όταν η Γαρμπή με βούτηξε από το μαλλί»

Η αποκάλυψη της Βανδή στο

Δημοσίευση 20/12/2020 | 11:17

«Όταν η Γαρμπή με βούτηξε από το μαλλί»

Στο ρυθμό της Καίτης Γαρμπή και των μεγάλων διαχρονικών επιτυχιών της έζησε ο προημιτελικός του «Just The 2 Of Us», το βράδυ του Σαββάτου!

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έβαλε «φωτιά» στο πλατό, λίγες ημέρες πριν το παγκόσμιο live streaming που θα κάνει με τον Διονύση Σχοινά, το βράδυ της προσεχούς Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου.

Με μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιτυχίες της 30ετούς καριέρας της, όπως τα «Ιεροσυλία», «Χαμένα», «Ευαισθησίες» και «Θα Μελαγχολήσω», τα νέα της κομμάτια με τον Φοίβο όπως το πιο πρόσφατο «Σ’ Όποιον Αρέσω» και τις δυνατές της ερμηνείες, η Καίτη Γαρμπή ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Μάλιστα, επεφύλαξε και μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας την επιτυχία «Επιτέλους» σε ντουέτο με τη Δέσποινα Βανδή αλλά και «Το Κάτι» μαζί με τον παρουσιαστή του show, Νίκο Κοκλώνη!

Το αστείο περιστατικό με τον Σχοινά και η αντίδραση της Γαρμπή

Αναφερόμενη στο ξεκίνημα της καριέρας της η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε ένα αστείο περιστατικό που είχε συμβεί σε συνεργασία τους το 1993: «Θα πω μια ιστορία ακούστε. Το 1993 η αγαπημένη μας Καίτη είναι στο Ποσειδώνιο και βουλιάζει η Ελλάδα. Εγώ μόλις πρωτοκατέβηκα στην Αθήνα με τον Βασίλη Καρρά και κάνουμε φωνητικά με τον Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή. Η ίδια είναι μπροστά κι εμείς backstage και κοιτούσαμε από την κουρτίνα για να συντονιστούμε μαζί της ενώ λέγαμε και τα δικά μας. Κι ενώ κοιτούσαμε από εκεί την Καίτη, ξαφνικά δεν την βλέπαμε και λέγανε που είναι. Αισθάνομαι ένα χέρι από πίσω, να με τραβά από τα μαλλιά και να μου λέει τι κάνεις εδώ με τον Διονύση; Άφησε τον κόσμο και ήρθε και με βούτηξε από τα μαλλιά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sally Field: Το μυστικό που έκρυβε για 70 χρόνια πίσω από τα δύο Όσκαρ

Celebrity Stories 25.02.2026
Η σκοτεινή παιδική ηλικία, ο σταρ πατριός και η εξομολόγηση που συγκλόνισε το Χόλιγουντ

Ήταν το απόλυτο supermodel. Ώσπου μια μέρα τα βρόντηξε κι έφυγε. Να γιατί

Celebrity Stories 25.02.2026
Πού βρίσκεται σήμερα η Rachel Hunter

Από το Central Perk σε βίλες εκατομμυρίων: Πού μένουν σήμερα οι πρωταγωνιστές των Friends

Tabloid 25.02.2026
Η σειρά που λάτρεψε όλος ο κόσμος δεν τους χάρισε μόνο φήμη, αλλά και μια τεράστια οικονομική αυτοκρατορία, χτισμένη πάνω σε ακίνητα-όνειρο!

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid Χτες
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media Χτες
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid Χτες
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social Χτες
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid Χτες
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media Χτες
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της