E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Αρνούνται τις κατηγορίες για βιασμό οι συμμαθητές της 14χρονης

Στο φως της δημοσιότητας στοιχεία της δικογραφίας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/12/2020 | 19:08

Θεσσαλονίκη: Αρνούνται τις κατηγορίες για βιασμό οι συμμαθητές της 14χρονης

Λεπτομέρειες για το σκηνικό φρίκης που έλαβε χώρα στο εγκαταλελειμμένο σχολείο της Περαίας με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια φέρνει στο φως η δικογραφία της υπόθεσης.

Μέσα από το διαβιβαστικό ξεδιπλώνεται όλο το χρονικό της σκοτεινής υπόθεσης που προκαλεί θλίψη αποτροπιασμό. Πώς δηλαδή η μαθήτρια της Γ’ Γυμνάσιου βρέθηκε στο σχολείο, τι συνέβη και τι ισχυρίζονται οι επτά συμμαθητές της οι οποίοι στις καταθέσεις τους αρνούνται τον βιασμό παρόλο.

Οι κατηγορίες για τις οποίες παραπέμπονται είναι για παραβίαση των «άρθρων 336 Π.Κ βιασμός, 337 Π.Κ προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε συνδυασμό με 45 Π.Κ συναυτουργία για πράξεις που έλαβαν χωρά περί ώρα 13:30 στην Περαία επί της οδού Σόλωνος (εγκαταλελειμμένο σχολείο Κοραή)».

Πως δόθηκε το ραντεβού

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν «περί ώρα 13: 0, 16-12-20. Η ανήλικη, μετέβη στο ανωτέρω σημείο κατόπιν πρόσκλησης του γ) δράστη (σ. σ πρόκειται για έναν 14χρονο συμμαθητή της) όπου βρίσκονταν και οι λοιποί δράστες» Όπως κατέθεσε το κορίτσι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα. Και όταν οι οκτώ συμμαθητές τους έφυγαν τότε κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συμβεί καθώς άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα. Μάλιστα όταν ζήτησε να φύγει δεν την άφησαν και την απείλησαν. Και τότε άρχισε να ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία.«Κατά την παραμονή τους στο σημείο, οι δράστες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και χωρίς τη συναίνεση της σε ασελγείς πράξεις και θωπείες των απόκρυφων σημείων του σώματος της για ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους, γεγονός που πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να την αναγκάσουν σε συνουσία».

Η εξομολόγηση και η ντροπή

Το κορίτσι, σε άθλια κατάσταση από όλα όσα εφιαλτικά έζησε στο παλαιό σχολείο Κοραή, πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ο, τι είχε γίνει. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης.

Η μαθήτρια, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Λίγη ώρα αργότερα οι επτά ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού. Οι επτά συμμαθητές, τέσσερις 14χρονοι, δυο 15χρονοι και ένας 13χρονος, αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού επιμένοντας στην εκδοχή της θωπείας.

Ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάθεση της μικρής ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στη σχημαστισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνονται δύο ένορκες καταθέσεις μάρτυρα, μια ένορκη εξέταση μάρτυρα χωρίς όρκο παρουσία παιδοψυχολόγου.

Στο κορίτσι  χορηγήθηκε έγγραφο για εξέταση της από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει υποστεί ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

Λεπτομέρειες για το σκηνικό της φρίκης που στήθηκε στο εγκαταλελειμμένο σχολείο της Περαίας με θύμα μια 14χρονη μαθήτρια και δράστες επτά συμμαθητές της ηλικίας 13 έως 17 ετών τους οποίους καταγγέλλει ότι τη βίασαν προκύπτουν μέσα από τη δικογραφία. Μέσα από το διαβιβαστικό και ξεδιπλώνεται όλο το χρονικό της σκοτεινής υπόθεσης που προκαλεί θλίψη αποτροπιασμό.

Πώς δηλαδή η μαθήτρια της Γ’ Γυμνάσιου βρέθηκε στο σχολείο, τι συνέβη και τι ισχυρίζονται οι επτά συμμαθητές της οι οποίοι στις καταθέσεις τους αρνούνται τον βιασμό παρόλο που οι κατηγορίες για τις οποίες παραπέμπονται είναι για παραβίαση των «άρθρων 336 Π. Κ βιασμός, 337 Π. Κ προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε συνδυασμό με 45 Π. Κ συναυτουργία για πράξεις που έλαβαν χωρά περί ώρα 13: 30 στην Περαία επί της οδού Σόλωνος (εγκαταλελειμμένο σχολείο Κοραή)».

Το ραντεβού

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν «περί ώρα 13: 30, 16. 12. 20. Η ανήλικη, μετέβη στο ανωτέρω σημείο κατόπιν πρόσκλησης του γ) δράστη (σ. σ πρόκειται για έναν 14χρονο συμμαθητή της) όπου βρίσκονταν και οι λοιποί δράστες» Όπως κατέθεσε το κοριτσάκι στο χώρο βρίσκονταν περίπου 15 άτομα. Και όταν οι οκτώ συμμαθητές τους έφυγαν τότε κατάλαβε ότι κάτι κακό θα συμβεί καθώς άρχισαν να συμπεριφέρονται περίεργα. Μάλιστα όταν ζήτησε να φύγει δεν την άφησαν και την απείλησαν. Και τότε άρχισε να ξεδιπλώνεται ο εφιάλτης. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στη δικογραφία.«Κατά την παραμονή τους στο σημείο, οι δράστες την εξανάγκασαν με χρήση βίας και χωρίς τη συναίνεση της σε ασελγείς πράξεις και θωπείες των απόκρυφων σημείων του σώματος της για ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας τους, γεγονός που πραγματοποιήθηκε χωρίς όμως να την αναγκάσουν σε συνουσία».

Η εξομολόγηση και η ντροπή

Το κοριτσάκι, σε άθλια κατάσταση από όλα όσα εφιαλτικά έζησε στο παλαιό σχολείο Κοραή, πήγε στην καλύτερη της φίλη και με δάκρυα στα μάτια εξομολογήθηκε ο, τι είχε γίνει. Της ζήτησε μάλιστα να μην πει τίποτα σε κανέναν γιατί ντρεπόταν. Όμως η φίλη της δεν άντεξε, τα είπε στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της ειδοποίησε τη μητέρα της ανήλικης. Η μαθήτρια, πήγε το απόγευμα της Τετάρτης στο Τμήμα Ασφαλείας Θερμαΐκού μαζί με τη μητέρα της και κατήγγειλε το συμβάν. Λίγη ώρα αργότερα οι επτά ανήλικοι δράστες συνελήφθησαν με την κατηγορία του βιασμού. Οι επτά συμμαθητές, τέσσερις 14χρονοι, δυο 15χρονοι και ένας 13χρονος, αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού επιμένοντας στην εκδοχή της θωπείας.

Ιατροδικαστής και παιδοψυχολόγος

Όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις η κατάθεση της μικρής ελήφθη παρουσία παιδοψυχολόγου της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Μάλιστα στη σχημαστισθείσα δικογραφία συμπεριλαμβάνονται δύο ένορκες καταθέσεις μάρτυρα, μια ένορκη εξέταση μάρτυρα χωρίς όρκο παρουσία παιδοψυχολόγου. Στο κοριτσάκι χορηγήθηκε έγγραφο για εξέταση της από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει υποστεί ενώ θα παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο προκειμένου να τη βοηθήσει να σταθεί στα πόδια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Βέλγιο: Τουλάχιστον τέσσερις νεκροί ‑ Οι δύο παιδιά

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα έκτακτα μέσα βρέθηκαν στο Μπούγκενχαουτ μετά την τρομακτική σύγκρουση τρένου με σχολικό λεωφορείο το πρωί της Τρίτης

Βέλγιο: Τρένο συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο – Αναφορές για νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σχολικό λεωφορείο ανατράπηκε έπειτα από σύγκρουση με αμαξοστοιχία στο Βέλγιο

Χανιά: Ιδιοκτήτης κτηρίου επιτέθηκε με μπαλτά στον ενοικιαστή του για τον λογαριασμό της ΔΕΗ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Μια απλήρωτη οφειλή ρεύματος κρυβόταν πίσω από την καταγγελία για διένεξη θέσης πάρκινγκ

Καρυστιανού: «Η ιστορία γράφεται από την ίδια την κοινωνία» ‑ Κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Στον Αρειο Πάγο κατατέθηκε η ιδρυτική διακήρυξη του Ανεξάρτητου Κινήματος Πολιτών «ΕΛΠΙΔΑ για τη Δημοκρατία» παρουσία της Μαρίας Καρυστιανού

Τουρκία: «Το αποτέλεσμα στις επόμενες εκλογές μπορεί να έχει ήδη καθοριστεί»

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Η οικονομική κατάσταση στην Τουρκία μπορεί να μειώνει τα ποσοστά του Ερντογάν ενόψει των επόμενων εκλογών, ωστόσο η ικανότητα που δείχνει να εκμηδενίζει τις αντιστάσεις, ίσως έχει ήδη κρίνει το αποτέλεσμα

Αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον αιφνίδιο θάνατο της 24χρονης στη Ρόδο

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι της περιοχής είπαν το τελευταίο αντίο στη νεαρή γυναίκα τη Δευτέρα

Αγριογούρουνο κολυμπούσε αμέριμνο σε παραλία στη Φθιώτιδα, έκπληκτοι λουόμενοι και περαστικοί

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα αγριογούρουνα είναι γνωστά για τις εξαιρετικές τους ικανότητες στην κολύμβηση

Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ απειλεί τις ΗΠΑ: Δεν θα έχετε πλέον ασφαλές καταφύγιο στον Κόλπο

Κόσμος 26.05.2026
Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αναφέρει σε μήνυμά του πως το σύνθημα «θάνατος στην Αμερική» θα παραμείνει μόνιμα στόχος της Τεχεράνης

Λέσβος: Βίντεο ντοκουμέντο από το τραγικό δυστύχημα όπου δύο νέοι 16 και 18 ετών έχασαν τη ζωή τους

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Τα δύο παιδιά ήταν φίλοι με το δυστύχημα να σημειώνεται κατά την επιστροφή τους από Θέρμη για την πόλη της Μυτιλήνης

Οι μισοί δεν θα πάνε φέτος διακοπές, τι δείχνει νέα έρευνα του ΙΕΛΚΑ

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Οι καταναλωτές φαίνεται να υιοθετούν πιο οικονομικές λύσεις, με το 41% να δηλώνει ότι μαγειρεύει συχνά στις διακοπές και το 70% να επισκέπτεται συστηματικά σούπερ μάρκετ ή μίνι μάρκετ

Έως 36.000 ευρώ το νέο «Ανακαινίζω», όλες οι λεπτομέρειες

E-Daily 2.TopNews 26.05.2026
Σε δύο φάσεις το νέο πρόγραμμα με επιδότηση έως 95%