E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Σρόιτερ: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο

Δείτε τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Δημοσίευση 18/12/2020 | 08:35

Αντώνης Σρόιτερ: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο

Ήταν τέλη Οκτωβρίου όταν ο Αντώνης Σρόιτερ και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια εκπομπή με θέμα τον κορονοϊό και τις ιστορίες συνωμοσίας.

Καλεσμένος, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω “Tik Talk” ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, του οποίου οι ισχυρισμοί για την μη ύπαρξη του κορονοϊού έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σε μια περίοδο που τα καθημερινά κρούσματα του κορονοϊού βρίσκονταν στα ύψη, ο γνωστός παρουσιαστής προτίμησε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του “Tik Talk” ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους με τον Αντώνη Σρόιτερ, η κουβέντα έφτασε στην εν λόγω εκπομπή και στους λόγους μη προβολής της. Τότε, ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε τι έγινε και αποφάσισε η εκπομπή του να μην βγει στον αέρα.

Γιώργος Μαυρίδης: “Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο”.

Αντώνης Σρόιτερ: “Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βασάλος κατά Αλεξάνδρου: Κατινιά και μηνύσιμο, είπε ανυπόστατα πράγματα για την προσωπική μου ζωή

Tabloid 02.04.2026
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποστήριξε ότι ο πρώην παίκτης του Survivor είχε παράλληλα δύο γυναίκες στη ζωή του

Τέτα Καμπουρέλη: «Έμαθα για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μου από την τηλεόραση»

Tabloid 02.04.2026
Happy Day: Συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, η οποία προβλήθηκε σήμερα 2/4, παραχώρησε η Τέτα Καμπουρέλη

Στράτος Τζώρτζογλου: Έμαθε από το «Πρωινό» τη νέα σχέση της Σοφίας Μαριόλα – Η αντίδρασή του

Tabloid 02.04.2026
Ποιος είναι ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά στη Σοφία Μαριόλα;

Συγκίνησε ο Χρήστος Μάστορας για την Μαρινέλλα: «Έχω υπάρξει πιο κοντά απ` ότι νομίζετε στην ψυχή της»

Tabloid 02.04.2026
Για την απώλεια της Μαρινέλλας μίλησε ο Χρήστος Μάστορας σε εμφάνισή του στο Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Ιωάννα Τούνη: Η γιορτή μετά την καταδίκη ‑ H στήριξη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Tabloid 02.04.2026
Οι πανηγυρισμοί, τα δάκρυα χαράς και η αποθέωση από χιλιάδες followers!

Η Lizzo έκανε πρώτη φορά σeξ στα 30 της: Περίμενε να κερδίσει το πρώτο της Grammy

Social Χτες
Η τραγουδίστρια δήλωσε πως έχασε την παρθενία της το 2020, μετά τη νίκη της στα μουσικά βραβεία

Μαρινέλλα: Οι παρουσίες στην ταφή και στο τραπέζι που έγινε σπίτι της – «Όλα ήταν όπως θα ήθελε»

Tabloid Χτες
Η Μαίρη Αυγερινοπούλου, στενή φίλη και συνεργάτιδα της Μαρινέλλας, αποκάλυψε όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι μετά την ταφή της αξέχαστης ερμηνεύτριας