E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αντώνης Σρόιτερ: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο

Δείτε τι είπε ο γνωστός παρουσιαστής

Δημοσίευση 18/12/2020 | 08:35

Αντώνης Σρόιτερ: Ξεκαθαρίζει για ποιο λόγο κόπηκε η εκπομπή με τον Γρηγόρη Πετράκο

Ήταν τέλη Οκτωβρίου όταν ο Αντώνης Σρόιτερ και οι συνεργάτες του είχαν ετοιμάσει μια εκπομπή με θέμα τον κορονοϊό και τις ιστορίες συνωμοσίας.

Καλεσμένος, μεταξύ άλλων, στο εν λόγω “Tik Talk” ήταν ο Γρηγόρης Πετράκος, του οποίου οι ισχυρισμοί για την μη ύπαρξη του κορονοϊού έχουν προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις. Σε μια περίοδο που τα καθημερινά κρούσματα του κορονοϊού βρίσκονταν στα ύψη, ο γνωστός παρουσιαστής προτίμησε να μην βγει στον αέρα η συγκεκριμένη εκπομπή χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Το βράδυ της Πέμπτης, καλεσμένος του “Tik Talk” ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης και κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους με τον Αντώνη Σρόιτερ, η κουβέντα έφτασε στην εν λόγω εκπομπή και στους λόγους μη προβολής της. Τότε, ο Αντώνης Σρόιτερ ξεκαθάρισε τι έγινε και αποφάσισε η εκπομπή του να μην βγει στον αέρα.

Γιώργος Μαυρίδης: “Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα – παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα – ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω… Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο”.

Αντώνης Σρόιτερ: “Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι – που είναι πιο ειδικοί από εμάς – που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξε εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 μυστικά μέρη που εξαφανίζονται από το χάρτη ‑ Το #3 θα σε σοκάρει

Παράξενα 27.11.2025
Από λίμνες που γεμίζουν και αδειάζουν μέσα σε ώρες, μέχρι ολόκληρες αποικίες που χάθηκαν χωρίς ίχνος – τα πιο ανεξήγητα φαινόμενα εξαφάνισης στον κόσμο!

Θα πάει φυλακή η Chiara Ferragni; Οι νομικοί απαντούν

Tabloid 27.11.2025
Η δίκη που μπορεί να γκρεμίσει μια αυτοκρατορία

Τα είχαν για λίγο στη σειρά, αλλά οι καυγάδες τους κράτησαν για χρόνια

Celebrity Stories 27.11.2025
H Holly Marie Combs μιλά για την συγγνώμη του Brian Krause μετά από σχεδόν 25 έτη – και τα παλιά μυστικά ξαναβγαίνουν στο φως!

Κατερίνα Καινούργιου για τα κιλά της εγκυμοσύνης: «Ο γιατρός μου είπε να προσέχω»

Tabloid Χτες
«Εγώ που είμαι μανιακή, αυτή την περίοδο δεν με νοιάζει»

Έγκυος στο τρίτο της παιδί πρώην παίκτρια του MasterChef

Tabloid Χτες
«Η διαδρομή μέχρι εδώ δεν ήταν εύκολη»

Γιώτα Τσιμπρικίδου για την εγκυμοσύνη της: Είναι κάτι που το ήθελα χρόνια με τον άντρα μου, το παλέψαμε πολύ

TV Buzz Χτες
Είμαι χαρούμενη γιατί όλα πηγαίνουν προς το παρόν πολύ καλά, ανέφερε η ραδιοφωνική παραγωγός που περιμένει το πρώτο της παιδί

Αγγελική Νικολούλη: Τι ισχύει για την πρόταση του Netflix

Tabloid Χτες
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ

Μελέτης Ηλίας για την εμπειρία του με τα ναρκωτικά: Όποιος κάνει χρήση δεν το ελέγχει, το έχω δει και σε εμένα

Social Χτες
Αυτό που κατάλαβα ότι δεν μπορώ να το ελέγξω, το έκοψα μαχαίρι, δεν γινόταν αλλιώς, δήλωσε ο ηθοποιός

Έλενα Πολυχρονοπούλου: «Τον είδα να μπαίνει με χειροπέδες μέσα στο σπίτι 35 μέρες πριν παντρευτούμε»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλάει για τον πρώην σύντροφό της και τον χρόνο που πέρασε στη φυλακή

Κίμπερλι Γκιλφόιλ για Κωνσταντίνο Αργυρό: «Έχει ένα απίστευτο ταλέντο»

Tabloid Χτες
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ βρέθηκε σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» και έκανε δηλώσεις στη ρεπόρτερ Ελένη Παπαδόγια και στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1