E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά μεγάλο φαβορί

Στο άκουσμα αυτής της είδησης, κάποιες από τις κοπέλες αναστατώθηκαν αρκετά και ξέσπασαν σε κλάματα

Δημοσίευση 17/12/2020 | 12:42

Bachelor: Αποχώρησε ξαφνικά μεγάλο φαβορί

H τελετή των Ρόδων της Πέμπτης (16/12) στο «Τhe Bachelor» ήταν μία από τις πιο σημαντικές μέχρι στιγμής, καθώς η αποχώρηση της παίκτριας που επέλεξε ο Παναγιώτης Βασιλάκος ξεκαθάρισε το τοπίο για την τριάδα του τελικού, που θα γίνει την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020. Η Ραφαέλα ήταν η κοπέλα που αποχώρησε, χάνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσει τον Παναγιώτη στον μεγάλο τελικό του «The Bachelor». Οι τρεις κοπέλες που θα πάνε τελικό είναι η Νικόλ Τσομπανίδου, η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου και η Αντζελίνα Χαλντέντα.

. Η Τελετή των Ρόδων είχε τρομερό άγχος για τις κοπέλες. Η μεγάλη έκπληξη ήταν το γεγονός ότι ο Παναγιώτης έδωσε το δεύτερο τριαντάφυλλο στην Αντζελίνα, αμέσως μετά από εκείνο που είχε δώσει στη Νικολέττα και φυσικά οι δύο που απέμειναν για να μοιραστούν ένα μόνο τριαντάφυλλο ήταν η Ραφαέλα και η Βίβιαν. Ο Παναγιώτης επέλεξε να φύγει η Ραφαέλα Γεωργίου.

Η Ραφαέλα είναι 20 ετών και ήταν αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Φαν των extreme sports, ψάχνει να βρει τον ιδανικό σύντροφο που θα της ανεβάζει την αδρεναλίνη και θα μοιράζονται μαζί έντονες στιγμές. Στο εισαγωγικό βίντεο για τη συμμετοχή της στο Bachelor είχε πει ότι αυτό που την γοητεύει σε ένα άντρα είναι το μυαλό και ικανότητα του να επικοινωνεί αυτό που αισθάνεται.

Ο τελικός και το φαβορί του The Bachelor

Το τελευταίο επεισόδιο και ο τελικός του «Bachelor» λαμβάνει χώρα στη Μάνη, η οποία αποτελεί τόπο καταγωγής του Παναγιώτη Βασιλάκου. Έπειτα από πολλές ώρες αγωνίας, ο περιζήτητος εργένης θα ανακοινώσει ποια είναι η κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά. Τα spoiler θέλουν τη Νικόλ να έχει κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη. Eίναι 21 ετών και μένει στη Θεσσαλονίκη. Έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και τα τελευταία τρία χρόνια εργάζεται επαγγελματικά ως μαζορέτα.

«Πιστεύω ότι το πιο δυνατό μου σημείο είναι το βλέμμα μου. Δε χρειάζεται να κάνω κάτι για να κερδίσω το παιχνίδι, μόνο η προσωπικότητα μου, πιστεύω ότι αρκεί» είχε υπογραμμίσει η ίδια στο βίντεο της αρχικής παρουσίασής της στο ριάλιτι. Ο Παναγιώτης, πάντως, φάνηκε να «δένει» άψογα με την οικογένεια της κοκκινομάλλας παίκτριας, ενώ θυμόμαστε ότι όταν εκείνη είχε αρρωστήσει, ο Εργένης πήγε να την δει και η Νικολέττα του άφησε ένα σημείωμα που έλεγε «Σ’ αγαπώ». Spoiler που έχουν κυκλοφορήσει δείχνουν φωτογραφίες της παίκτριας με τον Παναγιώτη να περνούν όμορφες στιγμές εκτός Bachelor.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε ποιες χώρες υπάρχουν οι περισσότεροι φαλακροί

Παράξενα 25.04.2024
Η θέση της Ελλάδας σε αυτή τη περίεργη έρευνα

Γιάννης Πουλόπουλος: «Ο Alpha έστειλε στη Eurovision τη Βίκυ Χαντζή αντί για μένα, μην πω γιατί»

Media Χτες
«Γελάει ο κόσμος. Με χρυσοπλήρωσαν τα διπλά λεφτά για να με φέρουν από το MEGA για τη Eurovision και τελικά έστειλαν εκείνην»

Ο Kρητικός κομμωτής που έγινε viral: Σχεδίασε τον Μυστικό Δείπνο σε… μούσι

Social Χτες
Σχεδίασε σε μούσι τους μαθητές και τον Ιησού στον Μυστικό Δείπνο.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτή την αισθητική επέμβαση έκανε και το παραδέχθηκε!

Tabloid Χτες
Η Έλλη Κοκκίνου στα 54 της χρόνια αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση που έκανε

Φαίη Σκορδά ‑ Μάρτζυ Λαζάρου: Αρπάχτηκαν στον αέρα του ΣΚΑΪ: «Είναι ακραίο να λες αυτό το πράγμα»

TV Buzz Χτες
«Έχω κάνει πάνελ στον Μένιο Φουρθιώτη! Δεν είναι αστείο να το λες αυτό;»

Βαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά ‑ «Καλό ταξίδι ... Σ΄αγαπώ»

Social Χτες
Δείτε την ανάρτηση του μοντέλου

«Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά» – Αρνητές της ... σκόνης Πετράκος και Παπαθωμά

Social Χτες
Οι αναρτήσεις για το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης