E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ρόδος: Ένα από τα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο προκάλεσε σάλο

Εξηγήσεις για τις ανατριχιαστικές σκηνές

Δημοσίευση 15/12/2020 | 11:32

Ρόδος: Ένα από τα βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο προκάλεσε σάλο

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε χθες (14-12-2020) ένας 47χρονος Ροδίτης μετά την απολογία του, με τη σύμφωνη γνώμη της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της Εισαγγελέως Υπηρεσίας.

Ο 47χρονος κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής ποpνογραφίας. Συγκεκριμένα, ο 47χρονος φέρεται τον Δεκέμβριο του 2019 να είχε βιντεοσκοπήσει με το κινητό του δύο ανίψια του ηλικίας 17 και 12 ετών τότε κατά την διάρκεια ερωtικής μεταξύ τους πράξεως.

Κατά την απολογία του ο 47χρονος, συνοδευόμενος από την συνήγορό του, ισχυρίστηκε ότι βιντεοσκόπησε το περιστατικό για να το έχει ως αποδεικτικό στοιχείο αποκλειστικά και μόνο για να ενημερώσει τον αδελφό του πατέρα των παιδιών, ο οποίος μπορεί να μην πίστευε τα λεγόμενά του, προκειμένου να μην επαναληφθεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον και για να λάβει τα απαραίτητα μέτρα καθώς τα παιδιά αντιμετώπιζαν νοητικά προβλήματα.

Ακόμη ο 47χρονος ισχυρίστηκε ότι ήταν αυτός που φρόντιζε και ανέθρεφε τον 17χρονο μαζί με τη μεγαλύτερη του αδελφή από πολύ μικρή ηλικία μετά τον χωρισμό των γονιών τους. Επιπλέον υποστήριξε ότι δεν είχε κακή πρόθεση ούτε σκοπό να βλάψει κανέναν και ότι ο μόνος που είδε το βίντεο ήταν ο πατέρας των παιδιών.

Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από καταθέσεις της μητέρας και δύο αδελφών ηλικίας 13 και 18 ετών που δόθηκαν για άλλη υπόθεση που απασχόλησε τις αρχές τον Αύγουστο 2020. Οπως έγραψε η «Δημοκρατική», την 20ή Αυγούστου 2020 το μεσημέρι καταγγέλθηκε από την μητέρα του 13χρονου ότι το παιδί έπεσε θύμα βιασμού από τον αδελφό του και τον φίλο του, προσθέτοντας ότι τα δύο της παιδιά αντιμετωπίζουν νοητικά προβλήματα.

Ο μεγαλύτερος γιος της βίασε ειδικότερα τον 13χρονο, όπως είπε, παρουσία του 18χρονου ενώ κατήγγειλε ότι πριν από ένα έτος τον είχε υποχρεώσει σε σeξουαλική πράξη και το γεγονός είχε καταγραφεί στο κινητό 47χρονου συγγενή της.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στις οικίες των κατηγορούμενων και κατάσχεσαν ένα παιδικό παντελόνι κι ένα παιδικό εσώρουχο, στην οικία του δεύτερου έναν φορητό υπολογιστή και στην οικία του 47χρονου δύο κινητά τηλέφωνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θεσσαλονίκη: 13χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τους γονείς της

Ελλάδα 25.11.2025
Όπως κατέθεσε η ανήλικη, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι γονείς άσκησαν βία εναντίον της

Ξεψύχησε λέγοντας το «Πάτερ Ημών» κλαίγοντας και παρακαλώντας για τη ζωή της η 75χρονη στη Σαλαμίνα

Ελλάδα 25.11.2025
Ο εθισμός της στον τζόγο, οι κάμερες και το αίμα στο αυτοκίνητο πρόδωσαν την 46χρονη που σκότωσε την πεθερά της στη Σαλαμίνα

Τουρκία: Έκρηξη στο δικαστικό μέγαρο της Σανλιούρφα ‑ Αναφορές για τραυματίες

Κόσμος 25.11.2025
Αγνωστη η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη

Μπριζίτ Μπαρντό: Ξανά στο νοσοκομείο ‑ Νέο επεισόδιο της ασθένειας που αντιμετωπίζει

Κόσμος 25.11.2025
Η 91χρονη σταρ του γαλλικού σινεμά είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από έναν μήνα

Συγκλονιστικό βίντεο για τις γυvαικoκτovίες: Θύματα «ζωντανεύουν» μέσω AI

Ελλάδα 25.11.2025
Με αφορμή τη 25η Νοεμβρίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Οργανισμός “Γίνε Ανθρωπος” δίνει μέσω AI φωνή στις ιστορίες γυναικών που δολοφονήθηκαν

Αυτό είναι το νέο άρμα των Τούρκων: Οι γείτονες ενισχύουν το οπλοστάσιό τους με τα πρώτα τεθωρακισμένα άρματα Altay T1

Κόσμος 25.11.2025
Τι σημαίνει αυτό για την ισορροπία ισχύος στην περιοχή και ποιο είναι το ενδιαφέρον για την Ελλάδα

«Το λιγουρεύεσαι;»: Η ανάρτηση Τσίπρα με την αφιέρωση του βιβλίου του στον Αδωνι Γεωργιάδη

Πολιτική 25.11.2025
«Βαθύτατες ευχαριστίες για τη δωρεάν διαφήμιση» αναφέρει ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Υγείας

Κίνα: Εντοπίστηκε το μεγαλύτερο κοίτασμα χρυσού στην ιστορία της χώρας

Κόσμος 25.11.2025
Στους 1.444 τόνους τα εκτιμώμενα αποθέματα