E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 35χρονη και οι σημειώσεις για να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Στον υπολογιστή της βρέθηκαν σημειώσεις - Το «έξυπνο ρολόι» που την πρόδωσε

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 12/12/2020 | 08:56

Η 35χρονη και οι σημειώσεις για να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Άποτροπιασμό προκαλούν να νέα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της 35χρονης Έφης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα. Είχε προηγηθεί η αποκάλυψη-σοκ ότι σκόπευε να επιτεθεί με... υδροκυάνιο στην Ιωάννα ενώ νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο.

Από την ανάλυση του υπολογιστή της 35χρονης, έχει προκύψει ότι αναζητούσε στο διαδίκτυο διάφορα δηλητήρια, όπως αρσενικό και υδροκυάνιο, αλλά και πιστόλι.

Το εντυπωσιακό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, που βρέθηκε είναι ότι η 35χρονη είχε κάνει μετάφραση την φράση «θα σου δώσω να της ρίξεις ένα ποτήρι με υγρό» στην γλώσσα του Μπαγκλαντές, με την αστυνομία να εικάζει ότι θα έβαζε άλλον στη θέση της να κάνει την επίθεση.

Όλες οι σημειώσεις και οι αναζητήσεις στο σπίτι της 35χρονης, οδηγούν τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα πως η γυναίκα που συνέλαβαν ήταν αποφασισμένη να συνεχίσει μέχρι να στερήσει τη ζωή στην κοπέλα που είχε στοχοποιήσει, ενώ φαίνονται πεπεισμένοι πως υπάρχουν και συνεργοί.

Πρόκειται για μία γυναίκα και τρεις άνδρες, άτομα με τα οποία η 35χρονη είχε διασυνδέσεις μέσω διαδικτύου. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες και με τα στοιχεία που έχουν βρει οι αστυνομικοί, εκφράζονται αμφιβολίες αν ο στόχος την νέας επίθεσης αφορούσε πάλι την άτυχη Ιωάννα.

Το «έξυπνο ρολόι» που την πρόδωσε

Οι αρχές ανακάλυψαν, όπως είπε ο συνήγορος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ένα «έξυπνο» ρολόι που είχε στην κατοχή της η 35χρονη, το οποίο την τοποθετεί στο σημείο της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα μετρώντας ακόμη και τα ακριβή της βήματα μέχρι να επιβιβαστεί στο ταξί που πήρε μετά.

Επίσης μετά την επίθεση η 35χρονη ήρθε σε επαφή με κάποιο άτομο που γνωρίζουν οι αρχές για να μάθει αν μπορεί να επισκεφθεί το νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Ιωάννα και τις ώρες του επισκεπτηρίου για να την σκοτώσει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ιωάννας, η 35χρονη δράστρια έψαχνε τρόπους για να αποτελειώσει την Ιωάννα. Και αυτό γιατί στο λάπτοπ της βρέθηκαν σημειώσεις που αποκαλύπτουν πως σχεδιάζει να επιτεθεί ξανά στην Ιωάννα, αυτή την φορά μέσα από το νοσοκομείο που έδινε μάχη για τη ζωή της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάγωσε τεχνητή λίμνη στην Ανω Βροντού Σερρών, δείτε βίντεο

Ελλάδα 20.01.2026
Στο ορεινό χωριό, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.060 μέτρων, ο υδράργυρος έδειχνε -11 βαθμούς Κελσίου

Καμτσάτκα: Ρεκόρ 30ετίας ‑ Πάνω από 4 μέτρα χιόνι, «θάφτηκαν» ολόκληρες γειτονιές

Κόσμος 20.01.2026
Ο κρατικός μηχανισμός έχει τεθεί σε συναγερμό, καθώς έχουν κλείσει σχολεία και επιχειρήσεις και οι περισσότεροι αναγκάζονται να απέχουν από τις εργασίες τους.

Κλειστά τα σχολεία αύριο στην Αττική, με απόφαση της Περιφέρειας

Ελλάδα 20.01.2026
Ισχυρά φαινόμενα από το μεσημέρι της Τετάρτης

Έρχονται νέες μειώσεις φόρων: Οι βασικές μεταρρυθμίσεις για το 2026

Οικονομία 20.01.2026
«Η μεταρρυθμιστική πολιτική θα συνεχιστεί» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης

Λωρίδα της Γάζας: Το Ισραήλ δίνει εντολή εκκένωσης για πρώτη φορά μετά την έναρξη της εκεχειρίας

Κόσμος 20.01.2026
«Η περιοχή είναι υπό τον έλεγχο των IDF. Πρέπει να απομακρυνθείτε αμέσως», ήταν το μήνυμα στα φυλλάδια

Ελλάδα: Έχει τον μεγαλύτερο πληθωρισμό κρεάτων στην ευρωζώνη

Οικονομία 20.01.2026
Πληθωρισμός ελαιολάδου για το μοσχαρίσιο κρέας και θλιβερή πρωτιά στις ανατιμήσεις - Θλιβερή η εικόνα και στον τομέα των γαλακτοκομικών

Τέλος το άσυλο για Παλαιστίνιο που ταυτοποιήθηκε σε βίντεο της Χαμάς ‑ Η αντίδραση του Θάνου Πλεύρη

Ελλάδα 20.01.2026
Οι ελληνικές αρχές έκριναν ότι η παρουσία του στη χώρα συνιστά άμεσο κίνδυνο λόγω των δεσμών του με την ηγεσία της τρομοκρατικής οργάνωσης

Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι

Ελλάδα 20.01.2026
Η 48χρονη έπεσε από μπαλκόνι 3ου ορόφου

Καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας ‑ Τους πρόδωσαν οι αναρτήσεις στα social media

Ελλάδα 20.01.2026
Χωρίς δίπλωμα ο οδηγός, την ώρα που ο συνεπιβάτης βιντεοσκοπούσε και τον παρότρυνε να παραβιάζει κόκκινα φανάρια και να κινείται στο αντίθετο ρεύμα

Φυλακές Κασσαβέτειας: Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων ‑ Διερευνώνται κρούσματα φυματίωσης

Ελλάδα 20.01.2026
Φωτιά ξέσπασε στις φυλακές Κασσαβέτειας, σε θάλαμο όπου κρατούνταν 11 ανήλικοι

Αμερικανός ταξίδευε για μήνες με γιοτ για να συναντήσει Ρωσίδα που γνώρισε online και κατέληξε στη φυλακή

Κόσμος 20.01.2026
O άνδρας πραγματοποίησε το πολύμηνο ταξίδι με το σκάφος του, ωστόσο το όπλο που βρέθηκε σε αυτό τον έβαλε σε μπελάδες