E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο: «Δεν κρύβω τίποτα. Έδωσα όλα τα στοιχεία»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας για το σπίτι στο Σούνιο

Δημοσίευση 11/12/2020 | 09:47

Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο: «Δεν κρύβω τίποτα. Έδωσα όλα τα στοιχεία»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για την ιστορία του σπιτιού που νοικιάζει στο Σούνιο λέγοντας ότι πρόκειται για κιτρινισμό, λάσπη και λαϊκισμό και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει τροπολογία στην Βουλή για τα δάνεια που παίρνουν οι πολιτικοί και για τις ρυθμίσεις που κάνουν γιατί όπως είπε έτσι πολλές φορές γίνεται ξέπλυμα χρήματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας για το σπίτι στο Σούνιο επεσήμανε ότι «οι πολιτικοί οφείλουμε να ελεγχόμαστε και να δίνουμε απαντήσεις όμως η ΝΔ επέλεξαν τη στιγμή που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα να υποστηρίζουν ότι έχω βίλα εκατομμυρίων».

«Ο κ. Μητσοτάκης των 32 ακινήτων και το κόμμα των υπερχρεωμένων μεγαλοϊδιοκτητών να κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος. Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τη βίλα του κ. Χριστοφοράκου», είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα και αυτός το ενοικιαστήριο του σπιτιού στο οποίο διαμένει στον Λυκαβηττό.

«Τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ρυθμίσεις των δανείων του, τα ακίνητά του καθώς και τα ενοίκιά του. Στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σκοινί», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα και δεν κρύβει τίποτα. Είπε ακόμα ότι για πρώτη φορά στράφηκε εναντίον δημοσιογράφων και τόνισε ότι αν δεν ανασκευάσουν θα προχωρήσει σε αγωγές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι θα δώσει τα χρήματα που θα πάρει στο ταμείο των δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι το σπίτι το οποίο νοίκιασε ήταν κλειστό για 10 χρόνια καθώς ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να το πουλήσει ούτε να το νοικιάσει. Έτσι έκανε αυτή την συμφωνία για τα επόμενα 4 χρόνια καθώς με αυτό τον τρόπο στην συνέχεια θα μπορούσε να το επισκευάσει ώστε μελλοντικά να μπορέσει να το πουλήσει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Μισεί τους χριστιανούς, είχε γράψει αντιχριστιανικό μανιφέστο» ‑ Νέες αποκαλύψεις Τραμπ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο πρόεδρος Τραμπ έκανε λόγο για ένα άτομο ""προφανώς πολύ διαταραγμένο"".

Ανασύρθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο στην Ικαρία

Κόσμος Χτες
Στην επιχείρηση διάσωσης συμμετείχαν επτά πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ

Ιωάννινα: Συνελήφθησαν δύο ανήλικες που έδειξαν πλαστές ταυτότητες για να αγοράσουν αλκοόλ

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθησαν και οι μητέρες τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Θεσσαλονίκη: Σοβαρό τροχαίο ΙΧ με δίκυκλο στο Δερβένι – Νεκρός ο μοτοσικλετιστής

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 36χρονος οδηγός του δίκυκλου υπέκυψε στα τραύματά του

ΟΦΗ: Νύφη σταμάτησε με κόρνα το γαμήλιο γλέντι για να πανηγυρίσει τo Κύπελλο ‑ BINTEO

E-Daily 3.Left Χτες
Η νύφη ξεσήκωσε τους καλεσμένους και τον γαμπρό

Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP – Κόπηκε στα δύο η μηχανή του Μάρκεθ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στην πίστα της Χερέθ ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Μαρκ Μάρκεθ, έπεσε από τη μηχανή και σύρθηκε για αρκετά μέτρα

Θεσσαλονίκη: Βανδάλισαν την προτομή του Λυγγερίδη, του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στου Ρέντη

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Χθες το βράδυ κάποια αρρωστημένα μυαλά προχώρησαν σε αυτή την εμετική πράξη. Εμείς ήδη έχουμε προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί»

Τραγωδία στο Παρθένι Αρκαδίας: Νεκρός άνδρας, τον καταπλάκωσε τρακτέρ

Ελλάδα Χτες
Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή

Λόφος Φιλοπάππου: Συναγερμός μετά από επεισόδιο μεταξύ δύο ανδρών ‑ Στο νοσοκομείο ένας τραυματίας

Ελλάδα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι κοντά στην είσοδο του Λόφου

Επίθεση με βαριοπούλα και μπογιές στο Διοικητικό Εφετείο Αθήνων

Ελλάδα Χτες
Οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην κεντρική είσοδο του κτιρίου

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Παράταση για 300.000 vouchers ανακοίνωσε η ΔΥΠΑ

Οικονομία Χτες
Η προθεσμία παρατείνεται για όλους τους ΑΦΜ έως τη Δευτέρα 27 Απριλίου και ώρα 23:59