E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο: «Δεν κρύβω τίποτα. Έδωσα όλα τα στοιχεία»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας για το σπίτι στο Σούνιο

Δημοσίευση 11/12/2020 | 09:47

Τσίπρας για το σπίτι στο Σούνιο: «Δεν κρύβω τίποτα. Έδωσα όλα τα στοιχεία»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας για την ιστορία του σπιτιού που νοικιάζει στο Σούνιο λέγοντας ότι πρόκειται για κιτρινισμό, λάσπη και λαϊκισμό και ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει τροπολογία στην Βουλή για τα δάνεια που παίρνουν οι πολιτικοί και για τις ρυθμίσεις που κάνουν γιατί όπως είπε έτσι πολλές φορές γίνεται ξέπλυμα χρήματος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας για το σπίτι στο Σούνιο επεσήμανε ότι «οι πολιτικοί οφείλουμε να ελεγχόμαστε και να δίνουμε απαντήσεις όμως η ΝΔ επέλεξαν τη στιγμή που έχουμε 100 νεκρούς την ημέρα να υποστηρίζουν ότι έχω βίλα εκατομμυρίων».

«Ο κ. Μητσοτάκης των 32 ακινήτων και το κόμμα των υπερχρεωμένων μεγαλοϊδιοκτητών να κάνουν ερωτήματα για το σπίτι που νοικιάζει ο πολιτικός τους αντίπαλος. Βίλα είναι το σπίτι του κ. Μητσοτάκη στην Τήνο που είναι μεσοτοιχία με τη βίλα του κ. Χριστοφοράκου», είπε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επέμεινε ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να δώσει στην δημοσιότητα και αυτός το ενοικιαστήριο του σπιτιού στο οποίο διαμένει στον Λυκαβηττό.

«Τώρα ήρθε η ώρα να απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις ρυθμίσεις των δανείων του, τα ακίνητά του καθώς και τα ενοίκιά του. Στο σπίτι του Βολταίρου δεν μιλάνε για σκοινί», σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έχει δώσει όλα τα στοιχεία στην δημοσιότητα και δεν κρύβει τίποτα. Είπε ακόμα ότι για πρώτη φορά στράφηκε εναντίον δημοσιογράφων και τόνισε ότι αν δεν ανασκευάσουν θα προχωρήσει σε αγωγές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι θα δώσει τα χρήματα που θα πάρει στο ταμείο των δημοσιογράφων.

Ο κ. Τσίπρας είπε ακόμα ότι το σπίτι το οποίο νοίκιασε ήταν κλειστό για 10 χρόνια καθώς ο ιδιοκτήτης δεν μπορούσε να το πουλήσει ούτε να το νοικιάσει. Έτσι έκανε αυτή την συμφωνία για τα επόμενα 4 χρόνια καθώς με αυτό τον τρόπο στην συνέχεια θα μπορούσε να το επισκευάσει ώστε μελλοντικά να μπορέσει να το πουλήσει.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μουντιάλ 2026: Ποιος αποφάσισε μόνος του να ακυρώσει την κόκκινη του Μπαλογκάν και γιατί προκάλεσε σάλο

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η απόφαση για την άρση της αποβολής του Αμερικανού επιθετικού ελήφθη αποκλειστικά από τον πρόεδρο της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA, χωρίς να συμμετάσχουν τα υπόλοιπα 17 μέλη.

Σαμ Νιλ: Τι αποκάλυψε η οικογένειά του για τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 78 ετών

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο διάσημος ηθοποιός του «Jurassic Park» έφυγε από τη ζωή στο Σίδνεϊ, λίγους μήνες αφότου είχε ανακοινώσει ότι είχε νικήσει τον καρκίνο.

Εικόνες αποκάλυψης στην Κίνα: Ο τυφώνας Μπάβι βύθισε πόλεις κάτω από δύο μέτρα νερού, δρόμοι έγιναν ποτάμια

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Κόκκινος συναγερμός για πλημμύρες, αποκλεισμένοι κάτοικοι, ακυρώσεις δρομολογίων και κλειστά σχολεία σε πολλές επαρχίες

Μαρουσάκης: Τι λέει για τον καύσωνα που πλησιάζει και πού θα φτάσει η θερμοκρασία

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Ο μετεωρολόγος εξήγησε τι να περιμένουμε τις επόμενες μέρες και γιατί δεν πρέπει να ανησυχούμε για ακραίες θερμοκρασίες.

Τα 400+1 πρόσωπα του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΛΑΣ

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Δείτε όλα τα ονόματα

Δημοσκόπηση GPO Ιουλίου: Ποιο κόμμα βρίσκεται στην κορυφή και ποιο «βουλιάζει» στα ποσοστά

Πολιτική 13.07.2026
Η ΝΔ διατηρεί μεγάλο προβάδισμα με 25,7%, ενώ η ακρίβεια αναδεικνύεται ως το κυρίαρχο εκλογικό κριτήριο για σχεδόν 7 στους 10 πολίτες.

Ιστορική κατάρρευση τις γεννήσεις στην Ελλάδα ‑ Ποσοστό έκπληξη

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η οικονομική αστάθεια, η στεγαστική κρίση και η μαζική μετανάστευση επιτάχυναν τη δημογραφική συρρίκνωση της χώρας, σύμφωνα με ανάλυση του ΙΔΕΜ.

Το Ψηφιακό Ευρώ έρχεται και η Ελλάδα έχει λόγο ‑ μάθε τι ετοιμάζουν για τα λεφτά μας!

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Η Task Force για το Ψηφιακό Ευρώ αποκτά ελληνική παρουσία, καθώς αναδεικνύεται το πλαίσιο λειτουργίας και εποπτείας του νέου ψηφιακού νομίσματος.

Σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στην Ηλεία: Δημοσίευμα για βαν‑ποpνεία και trafficking

E-Daily 2.TopNews 13.07.2026
Βαλκάνιοι μαστροποί με έδρα την Πάτρα εξωθούν αλλοδαπές και γυναίκες Ρομά στην πορνεία σε υπαίθριες περιοχές της Ηλείας, έναντι μόλις 10-20 ευρώ.

Αρχαιολογική ανακάλυψη: Τάφος 3.000 ετών κοντά στο Λούξορ με την επιγραφή Paser

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ολλανδική αρχαιολογική αποστολή του Πανεπιστημίου του Λέιντεν αποκάλυψε στη νεκρόπολη Σέιχ Αμπντ ελ-Κούρνα τάφο της περιόδου των Ραμεσίδων με επιγραφές που φέρουν το όνομα «Πασέρ».

Κατολίσθηση στον Μύρτο Κεφαλονιάς: Τι είπε ο Λέκκας για τον κίνδυνο και ποια έκτακτα μέτρα ελήφθησαν

Ελλάδα 13.07.2026
Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ προειδοποιεί ότι δεν αποκλείονται μεγαλύτερες κατολισθήσεις και ανακοινώνει αυστηρά μέτρα προστασίας για τους λουόμενους.