E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πώς είναι σήμερα ο Ηρακλής και η απίστευτη ιστορία για το πώς νίκησε το θάνατο

Ο ρόλος που όλοι αγαπήσαμε

Δημοσίευση 10/12/2020 | 19:41

Πώς είναι σήμερα ο Ηρακλής και η απίστευτη ιστορία για το πώς νίκησε το θάνατο

Υπάρχουν ηθοποιοί, οι οποίοι μπορεί στην καριέρα τους να έχουν κάνει πολλά πράγματα, όμως, στο τέλος ταυτίζονται με έναν ρόλο τον οποίο και να θέλουν, δε μπορούν να «αποτινάξουν» από πάνω τους. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Κέβιν Σόρμπο, ο τηλεοπτικός Ηρακλής που σημάδεψε τα παιδικά ή εφηβικά χρόνια πολλών.

Αν και ο Αυστραλός ηθοποιός, όχι μόνο δεν θέλει να «αποτινάξει» από πάνω του το ρόλο του μυθικού Έλληνα ήρωα, αλλά μέχρι και σήμερα αναπολεί την περίοδο εκείνη. Το τηλεοπτικό ταξίδι του Σόρμπο ως «Ηρακλής» ξεκίνησε το 1994 και ταξίδεψε σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Επιτυχία, φήμη, χρήματα και αμέτρητοι θαυμαστές ακολούθησαν τον ηθοποιό τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, στα γυρίσματα της σειρά το 1997 γνώρισε και τη σύζυγό του, την ηθοποιό Σαμ Τζένκινς, την οποία ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Όμως, εκείνη η χρονιά δεν είχε μόνο χαρές για τον γοητευτικό Αυστραλό, ο οποίος βρέθηκε αντιμέτωπος με το θάνατο.

Συγκεκριμένα, όπως έχει εξομολογηθεί ο ίδιος, υπέφερε από σοβαρούς πόνους στον ώμο κι επισκέφτηκε έναν χειροπράκτη για μασάζ. Όμως, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πάθει ανεύρυσμα λόγω θρόμβου που δεν γνώριζε ότι έχει στον ώμο του – με κίνδυνο να του ακρωτηριάσουν το χέρι.

Επιβαρύνθηκε σημαντικά η όρασή του, η κίνησή του, ενώ απέκτησε ημικρανίες και έπαθε τρία εμφράγματα. Και παρόλο που υπέστη 10% απώλεια όρασης και σοβαρά κινητικά προβλήματα, συνέχισε να παίζει στους τελευταίους κύκλους της σειράς, ενώ η κατάσταση της υγείας του έμεινε κρυφή από το ευρύ κοινό.

Σήμερα, ο Κέβιν Σόρμπο είναι 60 χρόνων. Με τη σύζυγό του έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ αν και υποδύθηκε έναν ημίθεο του ελληνικού Δωδεκάθεου, ο ίδιος στην πραγματικότητα είναι Χριστιανός και με κάθε ευκαιρία μιλάει για την πίστη του και πως αν ζει, είναι γιατί τον βοήθησε ο Θεός.

Επαγγελματικά, μετά τον Ηρακλή πήρε μέρος σε πολλές ταινίες και σειρές. Επίσης, διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενεργός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

30 διάσημοι φίλοι που δε ξέρατε ότι είναι αχώριστοι

Tabloid 14.04.2026
Οι απρόσμενες φιλίες που κρύβονται πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας

Όσα ξέρουμε για τη σχέση του Romain Gavras με την Emily Ratajkowski

Tabloid 14.04.2026
Δεν είναι το κλασικό celebrity couple που βασίζεται μόνο στην εικόνα

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Απολλεών ξέσπασε σε κλάματα: Έγινε ξανά μαμά μετά την απώλεια της κόρης της

Tabloid Χτες
Η Απολλεών κέρδισε ένα αγοράκι τη Μεγάλη Τετάρτη - «Δεν έχω περάσει εύκολα, αλλά ο Χριστός και η Παναγία με ευλόγησαν και μου έδωσαν άλλη μία ευκαιρία», δήλωσε

Ο Αρης Μουγκοπέτρος παίζει ξανά κλαρίνο έναν χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό

Tabloid Χτες
«Κάπου είχαμε μείνει πέρυσι τέτοια μέρα… Εδώ είμαι πάλι», γράφει στην ανάρτησή του

Τατιάνα Στεφανίδου‑Νίκος Ευαγγελάτος: Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα το Πάσχα τους στην Πάρο

Tabloid Χτες
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια από το βράδυ της Ανάστασης

Survivor: Προς τη δεύτερη φάση της Ένωσης – Ποιος τραγουδιστής θα ανάψει το πάρτι;

Tabloid Προχτές
Η ένταση στις ψηφοφορίες και ο αγώνας ασυλίας φέρνουν δραματικές στιγμές στο νέο επεισόδιο

Μεγακλής Βιντιάδης για Γιώργο Λιάγκα: «Πέντε τύποι λένε ό,τι τους έρθει για να γράφουν τα έντυπα»

Tabloid Προχτές
Ο τηλεσκηνοθέτης επικρίνει τα σημερινά τηλεοπτικά προγράμματα για το τεχνητό τους μελόδραμα

Θάλεια Ματίκα στο εορταστικό της ΕΡΤ: «Ήρθα κυρίως για το φαγητό» – Τάσος Ιορδανίδης: «Εγώ νόμιζα για μένα»

Tabloid Προχτές
Παραδοσιακό ναξιώτικο γλέντι στο «Καλημέρα Είπαμε» με την ηθοποιό και τον παρουσιαστή

Ο Μπεν Αφλεκ χαρίζει στην Τζένιφερ Λόπεζ το μερίδιό του από την έπαυλή τους αξίας 60 εκατ. δολαρίων

Tabloid Προχτές
Η κατοικία 3.500 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, 24 μπάνια και ένα γήπεδο μπάσκετ

Κατερίνα Καινούργιου: Τι της είπαν για τη βαφή της και πώς αντέδρασε ‑ «Δέχτηκα χυδαία σχόλια»

Tabloid 11.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε μετά τη γέννηση της κόρης της και κάλεσε σε σεβασμό και επιείκεια.

Με γούνα και αυτιά η Καίτη Γαρμπή σε εμφάνιση... λαγουδάκι για το Πάσχα

Social 11.04.2026
Η τραγουδίστρια έστειλε ευχές για καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Μελίνα Ασλανίδου: Μεγάλη Παρασκευή στα Μετέωρα – Ψέλνει μέσα στα μοναστήρια

Tabloid 11.04.2026
Δεν έχει κρύψει τη βαθιά της σύνδεση με τη θρησκεία