E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για τα κομμωτήρια!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο

Δημοσίευση 10/12/2020 | 15:31

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για τα κομμωτήρια!

Θα ανοίξουν τελικά τα κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο που έρχεται ή όχι; Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο το ανακοίνωσε αλλά ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, λέει τώρα ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και η ανακοίνωση δεν έπρεπε να έχει γίνει.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι περιμένουν να μάθουν αν και πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια. Και ενώ πρωί Πέμπτης (10.12.2020) το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανακοίνωσε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, τους ενημέρωσε ότι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο ή την Κυριακή, ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης δεν λέει ακριβώς αυτό…

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση», είπε στον ALPHΑ 989. Και μοιραία παρέπεμψε στις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν, το πιθανότερο, αύριο (11.12.2020).

«Κανένας υπουργός Ανάπτυξης δεν θα ήθελε να είναι στη θέση μου. Εδώ διανύουμε μία παγκόσμια συμφορά και σε αυτή την παγκόσμια συμφορά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εάν έχει μία εθνική καταστροφή σε επίπεδο χιλιάδων νεκρών αυτό επηρεάζει την αγορά ούτως ή άλλως. Το δίλημμα είναι να δεις πως προστατεύοντας στο μέτρο του εφικτού τη δημόσια υγεία να αφήσεις και κάποιου είδους διέξοδο στην οικονομία», πρόσθεσε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι είχε ανακοινώσει το Επιμελητήριο για τα κομμωτήρια

Με μια ανακοίνωση στο site του, νωρίτερα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας είχε παρουσιάσει ως ειλημμένη την απόφαση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο (12 -13.12.2020).

Αυτό τουλάχιστον προέκυπτε από την ανακοίνωση, η οποία ανέφερε:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κακοκαιρία Byron: Σε ποια περιοχή έριξε το απόγευμα την περισσότερη βροχή στην Αθήνα

Καιρός Χτες
Το Meteo δημοσίευσε χάρτη με τις περιοχές που δέχθηκαν την περισσότερη βροχή λόγω κακοκαιρίας Byron

Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα για τα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Ποια σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών

Μαγειρίας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Τη Ferrari την πήραμε από αναγκαστική απαλλοτρίωση οικοπέδου»

Ελλάδα Χτες
Ο Χρήστος Μαγειρίας στάθηκε και στα τυχερά δελτία που κέρδισε - Έκανε λόγο πως πήρε το «πολύ 25 χιλιάρικα»

Eurovision 2026: Το Ισραήλ παραμένει στον διαγωνισμό τραγουδιού

Eurovision Χτες
Αρκετές χώρες θα μποϊκοτάρουν

«Έσκασαν» φρεάτια από τη βροχή στην Καλλιθέα ‑ Βίντεο

Ελλάδα Χτες
Σημαντικά προβλήματα από την κακοκαιρία Byron στην Αττική

Μαγειρίας στη Βουλή: Με λεφτά που μου δώρισε η μάνα μου αγόρασα τη Ferrari

Ελλάδα Χτες
Η μητέρα του, είπε, τού παραχώρησε το μερίδιό της από απαλλοτρίωση έκτασης - Εχω κερδίσει συνολικά από τζόκερ σε έξι χρόνια 25.000 ευρώ, είπε

«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι»

Κόσμος Χτες
«Με βίαζαν, με βασάνιζαν και με κρέμασαν από το ταβάνι» - Ακαδημαϊκός περιγράφει τις 903 ημέρες αιχμαλωσίας στο Ιράκ

Συγκλονιστικές εικόνες, η ΕΜΑΚ διέσωσε οικογένεια από πλημμυρισμένο δρόμο στη Λακωνία

Ελλάδα Χτες
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμών σε Λακωνία και Δήμο Ανατολικής Μάνης