E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για τα κομμωτήρια!

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο ανακοίνωσε ότι θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο αλλά ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο

Δημοσίευση 10/12/2020 | 15:31

Αδωνις Γεωργιάδης: Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση για τα κομμωτήρια!

Θα ανοίξουν τελικά τα κομμωτήρια το Σαββατοκύριακο που έρχεται ή όχι; Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο το ανακοίνωσε αλλά ο αρμόδιος υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης, λέει τώρα ότι καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί και η ανακοίνωση δεν έπρεπε να έχει γίνει.

Χιλιάδες ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι περιμένουν να μάθουν αν και πότε θα ανοίξουν τα κομμωτήρια. Και ενώ πρωί Πέμπτης (10.12.2020) το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας ανακοίνωσε πως ο Άδωνις Γεωργιάδης, τους ενημέρωσε ότι τα κομμωτήρια θα ανοίξουν το Σάββατο ή την Κυριακή, ο ίδιος ο υπουργός Ανάπτυξης δεν λέει ακριβώς αυτό…

«Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο έχει κάνει μια ανακοίνωση αλλά κακώς έκανε ανακοίνωση. Δεν υπάρχει ακόμα καμία απόφαση», είπε στον ALPHΑ 989. Και μοιραία παρέπεμψε στις αποφάσεις που θα ανακοινωθούν, το πιθανότερο, αύριο (11.12.2020).

«Κανένας υπουργός Ανάπτυξης δεν θα ήθελε να είναι στη θέση μου. Εδώ διανύουμε μία παγκόσμια συμφορά και σε αυτή την παγκόσμια συμφορά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Εάν έχει μία εθνική καταστροφή σε επίπεδο χιλιάδων νεκρών αυτό επηρεάζει την αγορά ούτως ή άλλως. Το δίλημμα είναι να δεις πως προστατεύοντας στο μέτρο του εφικτού τη δημόσια υγεία να αφήσεις και κάποιου είδους διέξοδο στην οικονομία», πρόσθεσε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Τι είχε ανακοινώσει το Επιμελητήριο για τα κομμωτήρια

Με μια ανακοίνωση στο site του, νωρίτερα, το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας είχε παρουσιάσει ως ειλημμένη την απόφαση για το άνοιγμα των κομμωτηρίων μέσα στο Σαββατοκύριακο (12 -13.12.2020).

Αυτό τουλάχιστον προέκυπτε από την ανακοίνωση, η οποία ανέφερε:

«Στο πλαίσιο του σταδιακού ανοίγματος της αγοράς, αναμένεται τις επόμενες ημέρες –Σάββατο ή Κυριακή- να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα κομμωτήρια. Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες, το άνοιγμα των συγκεκριμένων επιχειρήσεων θα προηγηθεί καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν με ακρίβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όλες οι λεπτομέρειες για το πότε ακριβώς και πως θα ανοίξουν κι άλλες επιχειρηματικές δραστηριότητες, αναμένεται να ξεκαθαρίσει αύριο Παρασκευή 11/12, σε σχετικές ανακοινώσεις που θα γίνουν από την κυβέρνηση, όπως προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.

Έφοδος του Ελληνικού FBI σε οίκους ανοχής στην Αθήνα ‑ Συνελήφθησαν 12 άτομα

Ελλάδα Χτες
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα, ενώ οι αρχές προχωρούν ξανά στη σφράγιση των χώρων

Ζάκυνθος: 62χρονος πυροβόλησε τη γειτόνισσά του ‑ Τραυματίστηκε η γυναίκα

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί

Αλλάζουν τα πάντα για τα τροχόσπιτα ‑ Αρση των περιορισμών για την στάση και την στάθμευση

Ελλάδα Χτες
Ο Σ.Ε.Α.Ρ.Τ.Ε. ανακοίνωσε την έκδοση της νέας διευκρινιστικής διαταγής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας

Περιβαλλοντικό έγκλημα στη Βόρεια Πίνδο – Νεκρά ζώα και παγίδες θανάτου παντού

Ελλάδα Χτες
Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα

«Είσαι ακόμα πιο όμορφη»: Η αμηχανία από κομπλιμέντο του Τραμπ σε παρουσιάστρια on air

Κόσμος Χτες
«Δεν επιτρέπεται πια να λέμε σε μια γυναίκα ότι είναι όμορφη»