E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βουλγαρία: Τρία πτώματα σε διαμέρισμα ‑ Πληροφορίες για ερωtικό τρίγωνο

Ο Βούλγαρος είχε απειλήσει να τους σκοτώσει

Δημοσίευση 9/12/2020 | 19:30

Βουλγαρία: Τρία πτώματα σε διαμέρισμα ‑ Πληροφορίες για ερωtικό τρίγωνο

Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Βάρνας. Πρόκειται για έναν Κύπριο με σουηδική υπηκοότητα 41 ετών, μία Βουλγάρα 23 ετών και έναν Βούλγαρο 40 ετών.

Ο δράστης του σοβαρού εγκλήματος δεν έχει ακόμη εντοπιστεί, δήλωσε ο Εισαγγελέας της Βάρνας, Κράσιμιρ Κονόφ. Στη σκηνή βρέθηκαν πολλά όπλα και πυρομαχικά.

Ο εισαγγελέας διέψευσε πληροφορίες των βουλγαρικών ΜΜΕ για ερωtικό τρίγωνο που οδήγησε στον τριπλό φόνο. Όπως είπε «δεν υπάρχουν στοιχεία ότι υπήρχε ερωtική σχέση μεταξύ των θυμάτων». Ωστόσο και οι τρεις νεκροί ήταν φίλοι.

Οι γείτονες δήλωσαν ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί σε ένα από τα διαμερίσματα στον πρώτο όροφο της πολυώροφης πολυκατοικίας. Η αστυνομία πήγε στην πολυκατοικία και βρήκε τα τρία πτώματα.

Παρά το ότι διαψεύδεται η ερωtική σχέση μεταξύ των θυμάτων οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε ερωtική σχέση και μαζί με τα τρία θύματα υπήρχε και ένας ακόμα άνδρας ο οποίος φαίνεται να είναι και ο δράστης ο οποίος αναζητείται.

Οι γείτονες ανέφεραν ότι το διαμέρισμα στο οποίο διαπράχθηκε ο φόνος είχε ενοικιαστή από τον 40χρονο Βούλγαρο και σε αυτό διέμενε ο 41χρονος Κύπριος μαζί με την 23χρονη Βουλγάρα. Οι γείτονες έκαναν λόγο για θωρυβώδη πάρτι, τα οποία τους ανάγκαζαν να καλούν συχνά την αστυνομία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως δεν υπήρχε τέταρτο άτομο που είναι ο δράστης, αλλά να πρόκειται για διπλή δολοφονία και αυτοκτονία.

Γείτονες ανέφεραν ότι πριν τον φόνο στο διαμέρισμα ήταν δύο άντρες και δύο γυναίκες. Η μία γυναίκα μπόρεσε και έφυγε. Εικάζεται ότι ο 40χρονος Βούλγαρος είχε δεσμό στο παρελθόν με την 23χρονη συμπατριώτισσα του, η οποία δημιούργησε σχέση με τον 40χρονο Κύπριο και είχε απειλήσει να τους σκοτώσει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κωνσταντοπούλου: Συκοφαντίες τα περί μη καταβολής δεδουλευμένων ‑ Προαναγγέλλει μηνύσεις

Ελλάδα 17.02.2026
«Ενεργό παρακράτος, οργανωμένο έγκλημα και απόπειρα πολιτικής εξόντωσης» – Όσα είπε για τις καταγγελίες

Συγγενείς θυμάτων Τεμπών: Προκλητική παραγγελία ‑ εμπαιγμός για τις εκταφές

Ελλάδα 17.02.2026
Δικηγόρος κάνει λόγο για διάταγμα «δικτατορικού τύπου» με τελεσίγραφα και διαδικασίες άρον-άρον

«Μαζεύανε τα πτώματα και τα ρίχνανε σαν τσουβάλια» – Συγκλονίζει μάρτυρας της εκτέλεσης των 200 Ελλήνων από τους ναζί στην Καισαριανή

Ελλάδα 17.02.2026
Οι συγγενείς των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή μεγάλωσαν με το τραύμα εκείνης της ημέρας. Ο πόνος μεταφέρθηκε στις επόμενες γενιές, ως ζωντανή υπενθύμιση μιας βαρβαρότητας που έμεινε ατιμώρητη.

Βιολάντα: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις των υδραυλικών για τους σωλήνες – «Εγώ είμαι το αφεντικό και θα το κάνεις όπως σου λέω»

Ελλάδα 17.02.2026
Θάψαμε τους σωλήνες προπανίου χωρίς καμία προδιαγραφή ασφαλείας ισχυρίζεται ένας από τους υδραυλικούς λέγοντας ότι αυτές ήταν οι εντολές του ιδιοκτήτη της Βιολάντα

ΔΥΠΑ: Επίδομα 200 ευρώ για 12 μήνες – Σε ποιους απευθύνεται

Οικονομία 17.02.2026
Ποια είναι οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Δίκη για τα Τέμπη: Ανακοινώθηκε η σύνθεση της έδρας

Ελλάδα 17.02.2026
Μια γυναίκα οδηγούσε ένα πατίνι σε δρόμο στην Κρήτη και παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα

Κακοκαιρία: Οδηγός εγκλωβίστηκε στο ρέμα Μαΐστρου στην Αλεξανδρούπολη ‑ Δείτε βίντεο

Καιρός 17.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες, αστυνομικοί αλλά και διερχόμενοι οδηγοί, για να βοηθήσουν τον οδηγό

Φρένο στις ενοχλητικές κλήσεις: 50.000 ευρώ αποζημίωση για τηλεφωνικό μάρκετινγκ

Ελλάδα 17.02.2026
Κατώτατη αποζημίωση 10.000 ευρώ ανά παράβαση και σαφές μήνυμα συμμόρφωσης στην αγορά

Νέα απεργία στα θέατρα την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου ‑ Ποιοι εξαιρούνται

Ελλάδα 17.02.2026
Κύριο αίτημα της απεργίας είναι η υπογραφή Συλλογκών Συμβάσεων Εργασίας

Θλίψη στο Mega: Πέθανε ξαφνικά ο Κώστας Κοσμίδης

Ελλάδα 17.02.2026
Ο 52χρονος «έφυγε» ξαφνικά το βράδυ προδομένος από την καρδιά του