E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Tiger King: Δεν φαντάζεστε από ποια ζητάει βοήθεια για αποφυλάκιση

«Σου γράφω αυτό το γράμμα όχι ως Joe Exotic αλλά ως ο άνθρωπος»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 9/12/2020 | 13:55

Tiger King: Δεν φαντάζεστε από ποια ζητάει βοήθεια για αποφυλάκιση

Ο εκκεντρικός πρώην «Tiger King», όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, με επιστολή του στην Kim Kardashian ζητά να μεσολαβήσει προκειμένου ο πρόεδρος των ΗΠΑ, να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να του δώσει προεδρική χάρη.

«Ξέρω ότι δεν έχουμε γνωριστεί ποτέ και ότι μπορεί να μη θες να γίνει ποτέ αυτό, όμως πιστεύω ότι οι αξίες του δικαστικού μας συστήματος είναι πολύ σημαντικές για εσένα» αναφέρει – σύμφωνα με τα δημοσιεύματα – η χειρόγραφη επιστολή του Joe Exotic. Και προσθέτει: «Σου γράφω αυτό το γράμμα όχι ως Joe Exotic αλλά ως ο άνθρωπος, ζητώντας σου να με βοηθήσεις αφιερώνοντας 10 λεπτά από τη ζωή σου, ώστε να τηλεφωνήσεις στον Donald Trump και να του ζητήσεις να εξετάσει τις 257 σελίδες της αίτησής μου για χάρη, με όλες τις αποδείξεις για την αθωότητά μου, και να βάλει την υπογραφή του.

Έτσι θα μπορώ να επιστρέψω στο σπίτι μου, στον σύζυγό μου και στον πατέρα μου».

O πρώην «Tiger King» επισημαίνει ακόμα στην Kardashian, ότι πλέον έχει χάσει τα πάντα, την δουλειά του, τις τίγρεις του, την ελευθερία του αλλά και την μητέρα που, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. «Όλοι είναι απασχολημένοι με το να γυρίζουν ταινίες, να παίρνουν συνεντεύξεις και να ντύνονται σαν εμένα, ξεχνώντας ότι είμαι ένας αληθινός άνθρωπος στη φυλακή, στον οποίο δεν επιτρέπεται καν να πει την δική του πλευρά της ιστορίας, για κάτι που δεν έκανε», γράφει. Ο Joe Exotic ζητά από την δημοφιλή τηλεπερσόνα, να κάνει το σημαντικό αυτό τηλεφώνημα, και της υπόσχεται ότι δεν χρειάζεται να μάθει κανείς ότι το έκανε.

Η Kardashian έχει επανειλημμένα τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με την ανάγκη αναμόρφωσης του δικαστικού συστήματος στις ΗΠΑ, και το 2018 παρενέβη ώστε ο Trump να μεταβάλει την ποινή της ηλικιωμένης Alice Marie Johnson, η οποία είχε καταδικαστεί σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αναστολής για αδικήματα που σχετίζονταν με ναρκωτικά.

Εκτός από υπέρμαχος των δικαιωμάτων των κρατουμένων, η σύζυγος του Kanye West είναι και φαν του ντοκιμαντέρ «Tiger King». Τον περασμένο Οκτώβριο, η Kardashian ντύθηκε Carole Baskin για το Halloween, με τον κολλητό της Jonathan στον ρόλο του Joe Exotic και τα τέσσερα παιδιά της… χαριτωμένα τιγράκια.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διάσημοι μουσικοί που έδωσαν συναυλία μέσα στη φυλακή

Celebrity Stories 27.07.2024
Η μουσική έχει την δύναμη να συνδέει τους ανθρώπους και να υπερβαίνει σύνορα, ακόμα και τα τείχη των φυλακών

Κρήτη: Κατσίκες δίψασαν και έκαναν... ντου σε πισίνα σπιτιού

Παράξενα Χτες
Τουλάχιστον εννέα κατσίκες έκαναν... ντου

Κωνσταντίνος Βασάλος για Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Την είδα με την καινούργια της σχέση, είναι αμήχανο»

Tabloid Χτες
«Αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά, να γίνει. Αλλά τώρα είναι δύσκολο να είμαστε φίλοι»

Η επική φάρσα που ετοίμασε ένας άνδρας στην κηδεία του

Παράξενα Χτες
Οι παρευρισκόμενοι έκλαιγαν από τα γέλια

Ντέμη Γεωργίου: Τι διερευνάται από τον ιατροδικαστή για τον θάνατό της

Tabloid Χτες
Όσα είπε ο Γρηγόρης Λέων για το σηπτικό σοκ που υπέστη η 39χρονη σεφ