E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sεx worker «με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ» τα βάζει με την πολιτεία της Νεβάδα

Η Ιρλανδοαμερικανή κοκκινομάλλα, που έχει χιλιάδες followers στο Instagram, μηνύει τις Αρχές της πολιτείας για διάκριση εις βάρος των sεx workers

Δημοσίευση 9/12/2020 | 09:35

Sεx worker «με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ» τα βάζει με την πολιτεία της Νεβάδα

Έξαλλη είναι η Άλις Λιτλ, μια ιερόδουλη που διαφημίζει τον εαυτό της ως «η sεx worker με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ», με την επιμονή της πολιτείας της Νεβάδα (όπου ζει και προσφέρει τις επικερδέστατες υπηρεσίες της) να την κρατά άνεργη εν μέσω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, η κοκκινομάλα με καταγωγή από την Ιρλανδία μηνύει τις Αρχές της Νεβάδα σε μία προσπάθεια να τις πιέσει ώστε να ανοίξουν ξανά τους οίκους ανοχής.

Η μήνυση της Λιτλ έρχεται ως απάντηση στην απόφαση του κυβερνήτη της Νεβάδα, Στιβ Σίσολακ, να αποκλείσει τους οίκους ανοχής από τις επιχειρήσεις «κοντινής επαφής» που επέτρεψε να ανοίξουν, στο πλαίσιο της 2ης φάσης επαναφοράς στην κανονικότητα, πριν μερικούς μήνες.

«Η απόφαση του κυβερνήτη να κρατήσει κλειστούς τους οίκους ανοχής είναι μια ξεκάθαρη καταπάτηση των δικαιωμάτων των νόμιμων sεx workers της Νεβάδα» τόνισε η 30χρονη ιeρόδουλη σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Η νεαρή κοκκινομάλα - που έχει περισσότερους από 106.000 followers στο Instagram, εργαζόταν πριν την πανδημία στο Moonlite BunnyRanch, που εκλεισε τις πόρτες του τον περασμένο Μάρτιο στο πλαίσιο των μέτρων κατά της covid-19 που επιβλήθηκαν σε όλη την πολιτεία.

Σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα, o ιστότοπος Irish Central είχε μεταδώσει ότι η 30χρονη Ιρλανδή «καθάριζε» σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο παρέχοντας τις υπηρεσίες της.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στις 30 Οκτωβρίου, η Λιτλ ισχυρίζεται ότι οι sεx workers όπως αυτή έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά από το «λουκέτο» στους οίκους ανοχής της μοναδικής πολιτείας στις ΗΠΑ όπου η ποpνεία είναι νόμιμη. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι αρχές της πολιτείας είχαν το θράσος να αποκλείσουν το «αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου» από το πακέτο μέτρων οικονομικής στήριξης.

«Ο κυβερνήτης πήρε την άδικη απόφαση να κρατήσει κλειστούς τους οίκους ανοχής, επιτρέποντας ωστόσο σε άλλες επιχειρήσεις με κοντινή επαφή, όπως κέντρα για μασάζ, σπα και ινστιτούτα αισθητικής, να ανοίξουν», γράφει η Λιτλ στην σελίδα GoFundMe που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για την κάλυψη των νομικών εξόδων της μήνυσης.

Προς το παρόν, πάνω από 8.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές για αυτόν τον σκοπό.

Σύμφωνα με τη New York Post, στα νομικά έγγραφα της μήνυσης αναφέρεται ότι πρέπει να επιτραπεί στις νόμιμες ιeρόδουλες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από το σπίτι τους ή κάποιον ιδιωτικό χώρο, για όσο καιρό παραμένουν κλειστοί οι οίκοι ανοχής. Όμως η πολιτεία της Νεβάδα δεν δείχνει να βιαζεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των sεx workers της. «Προφανώς το να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο είναι πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή από το να επιστρέψει ο κόσμος στους οίκους ανοχής. Θα ασχοληθούμε και με αυτό το ζήτημα εν ευθέτω χρόνω, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον» δήλωσε ο Σίσολακ σε τοπική εφημερίδα, λίγες μέρες προτού ο δικηγόρος της 30χρονης καταθέσει τη μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μόνικα Μπελούτσι: Στα 61 δεν είμαι πλέον το κέντρο της προσοχής

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με το πέρασμα του χρόνου και δήλωσε πως απολαμβάνει ότι έχει γίνει «θεατής» και δεν τραβάει τόσο τα βλέμματα

Σοφία Καρβέλα: Πόσο χρεώνει τη βιντεοκλήση μίας ώρας μαζί της για συμβουλές styling

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Στο επιχειρηματικό βήμα που έχει κάνει εδώ και λίγο καιρό η Σοφία Καρβέλα αναφέρθηκαν το πρωί της Τρίτης 26/5 στο «Πρωινό»

Αννα Δρούζα: Πρεμιέρα για τη νέα της εκπομπή στο ΟΡΕΝ – Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Αννα Δρούζα επιστρέφει δυναμικά στο OPEN με μια σειρά συναντήσεων αφιερωμένων στην ψυχική υγεία και τον σύγχρονο άνθρωπο

Δήμητρα Παπαδοπούλου: «Μπαμπά πήρα πτυχίο» – Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο στα 64 της

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Το πτυχίο της στην Αγγλική Φιλολογία πήρε η Δήμητρα Παπαδοπούλου

Αν Χάθαγουεϊ: «Για δέκα χρόνια ήμουν ουσιαστικά τυφλή από το αριστερό μου μάτι»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Επιβάρυνε πραγματικά το νευρικό μου σύστημα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

Δίκη Κιμούλη κατά Βλαντή για συκοφαντική δυσφήμιση: Τι ισχυρίζονται οι δύο πλευρές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η Παναγιώτα Βλαντή κατηγορείται ότι τον «συκοφάντησε» δύο φορές μέσα από δημόσιες τοποθετήσεις της – Η υπόθεση θα συνεχιστεί τον ερχόμενο μήνα

Τζένιφερ Λόπεζ: Βουτιές στην πισίνα για τη Memorial Day ‑ Το λευκό μπικίνι και οι φωτογραφίες που συζητήθηκαν

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η 56χρονη σταρ μοιράστηκε τη χαρούμενη μέρα της με ανθρώπους που αγαπά

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer