E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Sεx worker «με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ» τα βάζει με την πολιτεία της Νεβάδα

Η Ιρλανδοαμερικανή κοκκινομάλλα, που έχει χιλιάδες followers στο Instagram, μηνύει τις Αρχές της πολιτείας για διάκριση εις βάρος των sεx workers

Δημοσίευση 9/12/2020 | 09:35

Sεx worker «με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ» τα βάζει με την πολιτεία της Νεβάδα

Έξαλλη είναι η Άλις Λιτλ, μια ιερόδουλη που διαφημίζει τον εαυτό της ως «η sεx worker με το υψηλότερο εισόδημα στις ΗΠΑ», με την επιμονή της πολιτείας της Νεβάδα (όπου ζει και προσφέρει τις επικερδέστατες υπηρεσίες της) να την κρατά άνεργη εν μέσω της πανδημίας.

Σύμφωνα με τη New York Post, η κοκκινομάλα με καταγωγή από την Ιρλανδία μηνύει τις Αρχές της Νεβάδα σε μία προσπάθεια να τις πιέσει ώστε να ανοίξουν ξανά τους οίκους ανοχής.

Η μήνυση της Λιτλ έρχεται ως απάντηση στην απόφαση του κυβερνήτη της Νεβάδα, Στιβ Σίσολακ, να αποκλείσει τους οίκους ανοχής από τις επιχειρήσεις «κοντινής επαφής» που επέτρεψε να ανοίξουν, στο πλαίσιο της 2ης φάσης επαναφοράς στην κανονικότητα, πριν μερικούς μήνες.

«Η απόφαση του κυβερνήτη να κρατήσει κλειστούς τους οίκους ανοχής είναι μια ξεκάθαρη καταπάτηση των δικαιωμάτων των νόμιμων sεx workers της Νεβάδα» τόνισε η 30χρονη ιeρόδουλη σε μια ανακοίνωση προς τον Τύπο.

Η νεαρή κοκκινομάλα - που έχει περισσότερους από 106.000 followers στο Instagram, εργαζόταν πριν την πανδημία στο Moonlite BunnyRanch, που εκλεισε τις πόρτες του τον περασμένο Μάρτιο στο πλαίσιο των μέτρων κατά της covid-19 που επιβλήθηκαν σε όλη την πολιτεία.

Σχεδόν έναν χρόνο νωρίτερα, o ιστότοπος Irish Central είχε μεταδώσει ότι η 30χρονη Ιρλανδή «καθάριζε» σχεδόν 1 εκατομμύριο δολάρια τον χρόνο παρέχοντας τις υπηρεσίες της.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε στις 30 Οκτωβρίου, η Λιτλ ισχυρίζεται ότι οι sεx workers όπως αυτή έχουν υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά από το «λουκέτο» στους οίκους ανοχής της μοναδικής πολιτείας στις ΗΠΑ όπου η ποpνεία είναι νόμιμη. Όχι μόνο αυτό, αλλά οι αρχές της πολιτείας είχαν το θράσος να αποκλείσουν το «αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου» από το πακέτο μέτρων οικονομικής στήριξης.

«Ο κυβερνήτης πήρε την άδικη απόφαση να κρατήσει κλειστούς τους οίκους ανοχής, επιτρέποντας ωστόσο σε άλλες επιχειρήσεις με κοντινή επαφή, όπως κέντρα για μασάζ, σπα και ινστιτούτα αισθητικής, να ανοίξουν», γράφει η Λιτλ στην σελίδα GoFundMe που φιλοδοξεί να συγκεντρώσει 50.000 δολάρια για την κάλυψη των νομικών εξόδων της μήνυσης.

Προς το παρόν, πάνω από 8.000 δολάρια έχουν συγκεντρωθεί από δωρεές για αυτόν τον σκοπό.

Σύμφωνα με τη New York Post, στα νομικά έγγραφα της μήνυσης αναφέρεται ότι πρέπει να επιτραπεί στις νόμιμες ιeρόδουλες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από το σπίτι τους ή κάποιον ιδιωτικό χώρο, για όσο καιρό παραμένουν κλειστοί οι οίκοι ανοχής. Όμως η πολιτεία της Νεβάδα δεν δείχνει να βιαζεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα των sεx workers της. «Προφανώς το να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο είναι πιο σημαντικό για εμάς αυτή τη στιγμή από το να επιστρέψει ο κόσμος στους οίκους ανοχής. Θα ασχοληθούμε και με αυτό το ζήτημα εν ευθέτω χρόνω, αλλά όχι στο άμεσο μέλλον» δήλωσε ο Σίσολακ σε τοπική εφημερίδα, λίγες μέρες προτού ο δικηγόρος της 30χρονης καταθέσει τη μήνυση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.