E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

«Τηλεφωνούν το πρωί και τα θέλουν το απόγευμα»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 19:41

Ξεπουλάνε τα Sεx Shops στην Θεσσαλονίκη

Κατά την διάρκεια του lockdown οι online αγορές έχουν αυξηθεί σημαντικά, όμως τίποτα δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που γίνεται με τα sεx shops, τα οποία κυριολεκτικά ξεπουλάνε.

Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στο site Seleo, ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας στην Θεσσαλονίκη, Eros Megastores, Ραμόν Ντόκας, ο οποίος αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί αυτές τις μέρες στον συγκεκριμένο κλάδο επιχειρήσεων.

«Όταν είσαι συνεχώς στο σπίτι, δεν μένουν και πολλά να κάνεις. Ειδικά οι νέοι άνθρωποι θα επιχειρήσουν να ασχοληθούν με το σeξουαλικό κομμάτι, είτε είναι μόνοι, είτε έχουν σύντροφο», τονίζοντας ότι και στην πρώτη καραντίνα οι πωλήσεις κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα.

Όσον αφορά το αν οι πελάτες τη δεδομένη στιγμή αγοράζουν τα …παραδοσιακά προϊόντα ή τα πιο extreme λέει ότι «φεύγουν τα πάντα»!

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, υπάρχουν περιπτώσεις ασυγκράτητων πελατών στη Θεσσαλονίκη που καλούν το πρωί για να παραγγείλουν αυτά που έχουν βάλει στο «μάτι» και ζητούν την παράδοσή τους έως το απόγευμα. «Νόμιμοι, παράνομοι, μόνοι, όλοι θέλουν να περάσουν καλά».

«Ο Δεκέμβριος ήταν πάντοτε μήνας καλών πωλήσεων, λόγω της γιορτινής διάθεσης του κόσμου. Φέτος, εν μέσω πανδημίας και εγκλεισμού, ένα παραπάνω» σημειώνει ο Ραμόν Ντόκας λέγοντας «είμαστε από τις τυχερές επιχειρήσεις, το e-shop απέδωσε καρπούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα κοινή εμφάνιση για το πιο hot ζευγάρι του Χόλιγουντ

E-Daily 2.TopNews 24.06.2026
Το μοντέλο και ο ηθοποιός εθεάθησαν να κάνουν βόλτα με έναν σκύλο

Με ημιδιάφανο φόρεμα με μοτίβο ιστού αράχνης η Ζεντάγια στην πρεμιέρα του Spider‑Man στη Ρώμη

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός εμφανίστηκε με vintage δημιουργία Giorgio Armani από τη συλλογή του 1990

Η Κατερίνα Στικούδη τραγούδησε Χάρις Αλεξίου – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τραγουδίστρια ερμήνευσε το «Η αγάπη είναι ζάλη»

Κατερίνα Τσάβαλου: «Είμαι διαζευγμένη μητέρα δύο χρόνια – Eίναι δύσκολο ...»

E-Daily 3.Left 24.06.2026
«Δεν έγινε κάτι, απλά τελείωσε», ανέφερε η ηθοποιός για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Στεργίου μετά από επτά χρόνια γάμου

Η Μπιάνκα Σενσόρι μας δείχνει το ... γατάκι της ‑ Ακρως αποκαλυπτική απολαμβάνει το κερασάκι της τούρτας

Tabloid 24.06.2026
Η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ εντυπωσίασε με μικροσκοπικό μπικίνι σε γιορτή φωτογράφου μόδας στην Ελβετία, στο περιθώριο της Art Basel.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης προειδοποιεί: «Θα μιλήσω για όλα» ‑ τι ετοιμάζει να αποκαλύψει;

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι σύντομα θα μιλήσει ανοιχτά για ζητήματα που μέχρι σήμερα είχε κρατήσει για τον εαυτό του.

Δανάη Παππά: Τι έγραψε για το τέλος του «Αγιου Έρωτα» που συγκίνησε τους πάντες

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η ηθοποιός αποχαιρέτησε τη σειρά και τον ρόλο της Χλόης με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, λίγες ώρες πριν από το τελευταίο επεισόδιο.

Αγιος Έρωτας: Τι είπε ο Νικόλαος στον Παύλο στη συγκλονιστική τελευταία σκηνή του φινάλε

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η τελευταία αντιπαράθεση Νικόλαου-Παύλου στο φινάλε της σειράς του Alpha έδωσε μια από τις πιο δυνατές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Αννα Βίσση: Επένδυση‑μαμούθ για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η Βίσση επενδύει πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ για μια υπερπαραγωγή με περιστροφική σκηνή 360 μοιρών, drones και διεθνείς συνεργασίες.

Μακαλιάς: Ο Τσίπρας μπορεί να τα καταστρέψει όλα σε μια νύχτα, γιατί να πληρώνουμε την εκκλησία που είναι επιχείρηση με αδήλωτο χρήμα

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για πολιτική, κράτος-εκκλησία και μια συγκλονιστική προσωπική εμπειρία επικοινωνίας με αγαπημένους που έφυγαν.

Η Kate έκλαιγε στην Αγγλία και ο William φλέρταρε στο Αιγαίο – Η άγνωστη ιστορία πίσω από το παλάτι

E-Daily 3.Left 24.06.2026
Η αριστοκράτισσα που μάγεψε τον William στις ελληνικές θάλασσες

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left Χτες
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας