E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

«Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 18:23

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

Συγκλονίζει η Αναστασία Αζάν, που μέσα σε 10 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς της λόγω κορωνοϊού. «Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μία στιγμή στην άλλη» λέει στο protothema.gr.

Η κοπέλα από την Πέλλα νόσησε επίσης από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπως και οι γονείς της. Αν και ήταν σε διπλανά δωμάτια, δεν μπόρεσε να τους δει. «Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ», ανέφερε.

Πρώτα χάθηκε η μητέρα της και μετά από 10 ημέρες ο πατέρας της, γνωστός παιδίατρος της περιοχής, που δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

«Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε και οι τρεις στο νοσοκομείο. Ήμασταν σε διπλανά δωμάτια και δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ . Πρώτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου και δέκα μέρες αργότερα έφυγε κι ο πατέρας μου . Εγώ νοσηλεύτηκα πέντε μέρες και ήλπιζα ότι θα τους έβλεπα ξανά στο σπίτι μας αλλά έχασαν τη μάχη με τον ιό και οι δυο» λέει στο protothema.gr η Αναστασία Αζάν.

«Ο θάνατος του παιδιάτρου συγκλόνισε την περιοχή»

Για την τραγωδία της οικογένειας μίλησε λίγο νωρίτερα η Ροζαλία Γαβριηλίδου, περιγράφοντας στο MEGA τις δύσκολες στιγμές που περνάνε στη Σκύδρα της Πέλλας.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου για τον παιδίατρο, σύζυγο της ξαδέρφης της, που χάθηκε δέκα ημέρες μετά απ’ αυτή.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο»

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς κόλλησε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μπορεί από κάτι που άγγιξε, μπορεί από οτιδήποτε. Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, μου πέθανε και ο πατέρας μου, από κορωνοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός τελικά κόβει το νήμα της ζωής», πρόσθεσε η ίδια.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο. Και είναι η πληγή που μένει. Η εικόνα που σου μένει είναι αυτή. Χωρίς να μπορείς να τους αποχαιρετίσεις. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Τα κρατήσαμε τα μέτρα. Πονάει το γεγονός ότι αφήσαμε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν, και εμείς τους αγνοούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πούμε ότι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ. Ας καθίσουμε στο σπίτι, ας μην κάνουμε γιορτές όπως τις κάναμε», τόνισε η κ. Γαβριηλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

OpenAI ξεκλειδώνει το «adult mode»: Πόσο απέχουμε από τις ερωτικές σχέσεις με την τεχνητή νοημοσύνη

Κόσμος Χτες
Η OpenAI σχεδιάζει ένα «adult mode» στο ChatGPT, με ερωτικές συνομιλίες για ενήλικες, προκαλώντας συναγερμό σε συμβούλους ευημερίας που μιλούν για κίνδυνο «sexy suicide coach»

Telegraph ‑ Ηχητικό ντοκουμέντο: Πώς ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ γλίτωσε τον θάνατο για λίγα δευτερόλεπτα

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για μία ομιλία του Μαζαχέρ Χοσεϊνί, επικεφαλής πρωτοκόλλου για το γραφείο του Αλί Χαμενεΐ, σε ανώτερους κληρικούς και διοικητές του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης (IRGC), στις 12 Μαρτίου

Γουατεμάλα: Νεκροί εκατομμυριούχος εκδότης και η έγκυος σύζυγός του σε αεροπορικό δυστύχημα

Κόσμος Χτες
Το αεροπλάνο συνετρίβη κοντά στη Villa Hermosa στη Γουατεμάλα - Τέσσερις συνολικά οι νεκροί

Πέθανε ο ηθοποιός Ματ Κλαρκ από την ταινία Back to the Future III

Κόσμος Χτες
Ο Κλαρκ είχε συμμετάσχει σε αρκετά γουέστερν, δίπλα σε θρύλους, όπως ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Τζον Γουέιν

Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και έδειρε άλλον οδηγό ‑ Σε διαθεσιμότητα ο επαγγελματίας

Ελλάδα Χτες
«Ο ΟΑΣΘ ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ανοχή σε περιστατικά βίας»

Βίντεο: Βρετανός σκιέρ τερματίζει μεθυσμένος σε αγώνα 50χλμ στη Νορβηγία σε ένδειξη... διαμαρτυρίας

Κόσμος Χτες
Ο Γκάμπριελ Γκλέντχιλ έγινε viral με την ολοκλήρωση του αγώνα διάσημου αγώνα Όσλο-Χόλμενκολεν όπου κατέλαβε την 67η θέση

Συγκλονίζει η μητέρα του 20χρονου Κλεομένη: Η τυφλή οπαδική βία μου στέρησε τον κόσμο μου όλο

Ελλάδα Χτες
«Μην αφήνετε τη σιωπή να καλύπτει το έγκλημα που μου στέρησε το παιδί μου» ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα του 20χρονου

Ανοιξε η πλατφόρμα υποβολής φορολογικών δηλώσεων Ε1 ‑ Μέχρι τις 15 Ιουλίου η προθεσμία

Ελλάδα Χτες
Το χρονοδιάγραμμα πληρωμής του φόρου να ξεκινά από 31 Ιουλίου για την καταβολή της α΄δόσης και να εκτείνεται έως τον Φεβρουάριο του 2027

Η Μεσόγειος έχει καθυστερήσει ένα τσουνάμι ‑ 100% να συμβεί μέσα σε 30 χρόνια λένε οι επιστήμονες

Κόσμος Χτες
Στην εκπαίδευση και την «ανάγνωση» των προειδοποιητικών σημαδιών ενός τσουνάμι εστιάζουν οι ειδικοί

Κωνσταντίνος Καρέτσας: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ η Ρεάλ Μαδρίτης για το παιδί‑θαύμα της Ελλάδας

Αθλητικά Νέα Χτες
Μυθικό το ποσό που είναι έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Γκενκ για την απόκτηση του 18χρονου Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Τραγωδία στην Πρέβεζα: Νεκρός 51χρονος αστυνομικός

Ελλάδα Χτες
Κατέρρευσε μπροστά σε συναδέλφους του

Σκάφος της Frontex με έξι επιβάτες βούλιαξε στο Καστελόριζο ‑ Τέσσερις τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το εσθονικό περιπολικό προσέκρουσε σε ξέρα κατά τη διάρκεια ελιγμού και στη συνέχεια βυθίστηκε