E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

«Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ»

Δημοσίευση 8/12/2020 | 18:23

Τραγωδία στην Πέλλα: Συγκλονίζει η κόρη του ζευγαριού που πέθανε λόγω κορωνοϊού

Συγκλονίζει η Αναστασία Αζάν, που μέσα σε 10 ημέρες έχασε και τους δύο γονείς της λόγω κορωνοϊού. «Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μία στιγμή στην άλλη» λέει στο protothema.gr.

Η κοπέλα από την Πέλλα νόσησε επίσης από κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, όπως και οι γονείς της. Αν και ήταν σε διπλανά δωμάτια, δεν μπόρεσε να τους δει. «Δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ», ανέφερε.

Πρώτα χάθηκε η μητέρα της και μετά από 10 ημέρες ο πατέρας της, γνωστός παιδίατρος της περιοχής, που δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, ενώ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

«Χάθηκαν άδικα οι γονείς μου. Ξεκληρίστηκε η οικογένειά μας από τη μια στιγμή στην άλλη. Κόλλησα κι εγώ κορωνοϊό και χρειάστηκε να νοσηλευτούμε και οι τρεις στο νοσοκομείο. Ήμασταν σε διπλανά δωμάτια και δεν κατάφερα να τους αποχαιρετήσω και να τους πω ότι τους αγαπώ . Πρώτη έφυγε από τη ζωή η μητέρα μου και δέκα μέρες αργότερα έφυγε κι ο πατέρας μου . Εγώ νοσηλεύτηκα πέντε μέρες και ήλπιζα ότι θα τους έβλεπα ξανά στο σπίτι μας αλλά έχασαν τη μάχη με τον ιό και οι δυο» λέει στο protothema.gr η Αναστασία Αζάν.

«Ο θάνατος του παιδιάτρου συγκλόνισε την περιοχή»

Για την τραγωδία της οικογένειας μίλησε λίγο νωρίτερα η Ροζαλία Γαβριηλίδου, περιγράφοντας στο MEGA τις δύσκολες στιγμές που περνάνε στη Σκύδρα της Πέλλας.

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μηνύματα ήταν καταιγιστικά. Ήταν πολύ αγαπητός, εξαίρετος επιστήμων, ο θάνατός του συγκλόνισε όλη την περιοχή. Επειδή δούλευε στην Έδεσσα και κατοικούσε στη Σκύδρα, είχε μια ευρύτερη περιοχή που ήταν γνωστός και αγαπητός στον κόσμο», ανέφερε η κ. Γαβριηλίδου για τον παιδίατρο, σύζυγο της ξαδέρφης της, που χάθηκε δέκα ημέρες μετά απ’ αυτή.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο»

«Δεν μπορούμε να ξέρουμε πώς κόλλησε. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε, μπορεί από κάτι που άγγιξε, μπορεί από οτιδήποτε. Με διαφορά λίγων ημερών χάθηκε το ζευγάρι, ξεκληρίστηκε μια οικογένεια. Έμεινε η κόρη της μόνη της. Την ημέρα που πέθανε η πρώτη μου ξαδέρφη, μου πέθανε και ο πατέρας μου, από κορωνοϊό. Δέκα ημέρες μετά έφυγε και ο Χρήστος. Έχουμε μάθει να ρωτάμε πόσο χρονών ήταν, αν είχε υποκείμενο νόσημα. Ό,τι υποκείμενο και αν έχει ο καθένας μας, το παλεύει. Έρχεται αυτός ο αόρατος εχθρός και αυτός τελικά κόβει το νήμα της ζωής», πρόσθεσε η ίδια.

«Το τραγικό είναι ότι στέλνεις τους ανθρώπους σου σαν πακέτο. Και είναι η πληγή που μένει. Η εικόνα που σου μένει είναι αυτή. Χωρίς να μπορείς να τους αποχαιρετίσεις. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Τα κρατήσαμε τα μέτρα. Πονάει το γεγονός ότι αφήσαμε να φτάσει σε αυτό το σημείο, να είναι ανεξέλεγκτη η κατάσταση. Οι επιστήμονες μας συμβουλεύουν, και εμείς τους αγνοούμε. Πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πούμε ότι αυτό πρέπει να το σταματήσουμε εδώ. Ας καθίσουμε στο σπίτι, ας μην κάνουμε γιορτές όπως τις κάναμε», τόνισε η κ. Γαβριηλίδου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αθλήτρια πατινάζ ταxύτητας παραλίγο να χάσει το μάτι της από την λεπίδα πατινιού αντιπάλου

Αθλητικά Νέα 21.02.2026
Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη που έτρεχε με 186 χλμ την ώρα σε δρόμο με όριο τα 90

Ελλάδα 21.02.2026
Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και σε 41χρονο που εντοπίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες να οδηγεί στην Τούμπα, υπό την επήρεια μέθης

Νεκρή 27χρονη Βραζιλιάνα influencer μετά από επιπλοκές αισθητικής επέμβασης

Κόσμος 21.02.2026
Η Μπιάνκα Ντίας υπέστη πνευμονική εμβολή και δύο επιληπτικές κρίσεις κατά την ανάρρωση στο σπίτι της κοντά στο Σάο Πάολο

«Βιβλικό δικαίωμα» του Ισραήλ να καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή, λέει ο Αμερικανός πρέσβης στην περιοχή

Κόσμος 21.02.2026
«Θα ήταν μια χαρά αν έπαιρνε όλα τα εδάφη» είπε ο Μάικ Χάκαμπι σε συνέντευξη, υπερασπιζόμενος τις ενέργειες του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια καλεί τον Τραμπ να αποζημιώσει τους Αμερικανούς μετά την ακύρωση των δασμών

Κόσμος Χτες
Κάθε δολάριο που αφαιρέθηκε παράνομα πρέπει να καταβληθεί αμέσως, με τους τόκους. Να επιστρέψεις τα χρήματα» τόνισε ο Γκάβιν Νιούσομ

Κακοκαιρία: Ξεκίνησε η μπόρα στην Αττική

Καιρός Χτες
Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές

Έκπτωτος πρίγκιπας Αντριου: Οι λόγοι που ο Ουίλιαμ μπορεί να αισθάνεται «απελευθερωμένος» με την σύλληψη του θείου του

Κόσμος Χτες
Το παρασκήνιο της ρήξης ανάμεσα στον πρίγκιπα της Ουαλίας και τον Αντριου, η «σιδηρά» στάση του βασιλιά Καρόλου και η επόμενη μέρα για τη βρετανική μοναρχία

Δασμοί Τραμπ: Ελπίδες για παγκόσμια οικονομική «ανάσα» μετά το «άκυρο» του Ανώτατου Δικαστηρίου στις ΗΠΑ

Οικονομία Χτες
Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι οι γενικευμένοι δασμοί δεν είχαν νόμιμη βάση, ανοίγοντας δρόμο για ανατροπή στο εμπορικό κόστος και για επιστροφές δασμών εκατοντάδων δισ. δολαρίων

Βίντεο‑ντοκουμέντο από το φονικό στον Δομοκό δείχνει αρχιφύλακα και εκτελεστή πριν και μετά το έγκλημα

Ελλάδα Χτες
Το βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι Αρχές για τη δολοφονία στις Φυλακές Δομοκού

Δημοσιογράφος της DW συνελήφθη στην Τουρκία για «προσβολή κατά του προέδρου»

Κόσμος Χτες
Ποιος είναι ο Alican Uludağ - Τον συνέλαβαν 30 αστυνομικοί, μεταδίδει η Deutsche Welle

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας: Μποτιλιαρισμένος ο Κηφισός, 30λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό

Ελλάδα Χτες
Ουρές χιλιομέτρων στην Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Υλίκης - Πληρότητες 100% στα δρομολόγια για Πάτρα από τα ΚΤΕΛ Κηφισού