E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περπάτησε 450χλμ. για να ηρεμήσει μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Και έφαγε και πρόστιμο...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 8/12/2020 | 13:14

Περπάτησε 450χλμ. για να ηρεμήσει μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Τσακωμούς έχουν πολλά ζευγάρια αλλά ένας Ιταλός μάλλον το τερμάτισε. Ο λόγος; Μετά από καβγά με την γυναίκα του, έφυγε για μια βόλτα 450 χιλιομέτρων, που διήρκησε 7 ημέρες για να ηρεμήσει. Αλλά πλήρωσε και πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Ο 48χρονος Ιταλός πήγε συγκεκριμένα, για μια πεζοπορία για να ηρεμήσει τα νεύρα του μετά από έναν θερμό τσακωμό με την σύζυγό του. Έφυγε από το Κόμο στα βόρεια της Ιταλίας και έφτασε μέχρι τον νότο, διανύοντας περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Ο άντρας που δεν έχει κατονομαστεί, έφτασε τελικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Φάνο στην ακτή της Αδριατικής.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον άνδρα που περπατούσε στις 2 το πρωί, παραβιάζοντας τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό της χώρας. Έπεσαν επάνω του την ώρα που έκαναν έρευνες για τυχόν παραβάτες του κορωνοϊού.

Σε όλη την χώρα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, που έχει στοιχίσει την ζωή χιλιάδων Ιταλών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η Ιταλία κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό με 993 θανάτους μέσα σε 24 ώρες.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του

Οι Αρχές ανακάλυψαν πως η σύζυγός του είχε ήδη αναφέρει την εξαφάνιση του συζύγου της μία εβδομάδα νωρίτερα, λέγοντας στην αστυνομία πως είχε φύγει από το σπίτι με τα πόδια μετά από έναν καβγά και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει.

Μιλώντας ο Ιταλός στην ιταλική εφημερίδα Il Resto del Carlino, είπε ότι ο κόσμος που γνώρισε στην πορεία του, του πρόσφεραν φαγητό και ποτό. «Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος» δήλωσε.

Πηγή: independent

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σε αυτή τη χώρα κινδυνεύεις με φυλάκιση 5 ετών αν ξεχάσεις τα γενέθλια της συζύγου σου

Stories 05.04.2026
Ο νόμος υπάρχει για να διατηρηθεί η συζυγική αρμονία

Ελεονώρα Ζουγανέλη για Νίκο Συρίγο: «Με φοβίζουν οι επαγγελματικές ανησυχίες του»

TV Buzz Χτες
Οι στιγμές στο σπίτι με τον σύντροφό της, τι λέει για Eurovision και την συνεργασία με τον πατέρα της

«Δεν γίνονται εξαιρέσεις στην εφαρμογή του αυτοφώρου»: Η απάντηση της Δημογλίδου για τη σύλληψη της Τούνη

Tabloid Χτες
Η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ξεκαθαρίζει πως ο νόμος ισχύει για όλους, απαντώντας στις αντιδράσεις για τη σύλληψη της Ιωάννας Τούνη.

Κατερίνα Καινούργιου: Το πρώτο 24ωρο στο μαιευτήριο

Tabloid Χτες
Tα δάκρυα ευτυχίας του Κουτσουμπή και η αποκάλυψη για την πεθερά της

Δάκρυσε on air η Χρύσα Ρώπα: Μέσα μου ζει και ένα μικρό παιδί που δεν το αγάπησαν

Media Χτες
Η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα όταν άκουσε το τραγούδι «Το μωρό» να ηχεί, καθώς όπως δήλωσε οι στίχοι την εκφράζουν απόλυτα

Η 19χρονη κόρη του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί έκανε το ντεμπούτο της σε βιντεοκλίπ

Social Χτες
Η Σάιλο Τζολί εμφανίζεται στο «What`s a Girl to Do» της τραγουδίστριας Dayoung ως χορεύτρια

Σοφία Κουρτίδου: «Είμαι 100 κιλά, ακούγεται τρομακτικό αλλά δεν είναι»

Social Χτες
Η εξομολόγηση για τις διατροφικές διαταραχές

Η Τούνη στο ίδιο μαγαζί με τον άνθρωπο που καταδικάστηκε για το revenge ρorn

Social Χτες
Ζήτησα πολλές φορές να τον διώξουν αλλά δεν συνέβη ποτέ

Millenials εναντίον Boomers μπαμπάδων: Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο

Family Χτες
Μπορεί το generation gap να μικρύνει;