E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Περπάτησε 450χλμ. για να ηρεμήσει μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Και έφαγε και πρόστιμο...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσίευση 8/12/2020 | 13:14

Περπάτησε 450χλμ. για να ηρεμήσει μετά από καυγά με τη γυναίκα του

Τσακωμούς έχουν πολλά ζευγάρια αλλά ένας Ιταλός μάλλον το τερμάτισε. Ο λόγος; Μετά από καβγά με την γυναίκα του, έφυγε για μια βόλτα 450 χιλιομέτρων, που διήρκησε 7 ημέρες για να ηρεμήσει. Αλλά πλήρωσε και πρόστιμο 400 ευρώ για παραβίαση των περιορισμών λόγω κορωνοϊού.

Ο 48χρονος Ιταλός πήγε συγκεκριμένα, για μια πεζοπορία για να ηρεμήσει τα νεύρα του μετά από έναν θερμό τσακωμό με την σύζυγό του. Έφυγε από το Κόμο στα βόρεια της Ιταλίας και έφτασε μέχρι τον νότο, διανύοντας περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Ο άντρας που δεν έχει κατονομαστεί, έφτασε τελικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Φάνο στην ακτή της Αδριατικής.

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τον άνδρα που περπατούσε στις 2 το πρωί, παραβιάζοντας τους περιορισμούς για τον κορωνοϊό της χώρας. Έπεσαν επάνω του την ώρα που έκαναν έρευνες για τυχόν παραβάτες του κορωνοϊού.

Σε όλη την χώρα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί, για να περιοριστεί η εξάπλωση του ιού, που έχει στοιχίσει την ζωή χιλιάδων Ιταλών. Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα, η Ιταλία κατέγραψε τον υψηλότερο ημερήσιο αριθμό θανάτων από κορωνοϊό με 993 θανάτους μέσα σε 24 ώρες.

Η σύζυγός του είχε δηλώσει την εξαφάνισή του

Οι Αρχές ανακάλυψαν πως η σύζυγός του είχε ήδη αναφέρει την εξαφάνιση του συζύγου της μία εβδομάδα νωρίτερα, λέγοντας στην αστυνομία πως είχε φύγει από το σπίτι με τα πόδια μετά από έναν καβγά και έκτοτε δεν είχε επιστρέψει.

Μιλώντας ο Ιταλός στην ιταλική εφημερίδα Il Resto del Carlino, είπε ότι ο κόσμος που γνώρισε στην πορεία του, του πρόσφεραν φαγητό και ποτό. «Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος» δήλωσε.

Πηγή: independent

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μεξικανή που αναστάτωσε την Ταϊλάνδη: Ποια είναι η νέα Miss Universe;

Tabloid 21.11.2025
Η Miss Universe που είπε «όχι» και έγινε θρύλος – Το άγνωστο σκηνικό πίσω από τη στέψη

Η Φατίμα Μπος στέφθηκε νέα Miss Universe στην Ταϊλάνδη εν μέσω εντάσεων στη διοργάνωση

Tabloid 21.11.2025
Η 25χρονη είχε βρεθεί στο προσκήνιο στις αρχές Νοεμβρίου

Το σκάνδαλο που παραλίγο να καταστρέψει την αυτοκράτειρα της latin pop

Celebrity Stories 21.11.2025
Από την κορυφή της δόξας στη φυλακή και την επιστροφή: Η αληθινή ιστορία της Μεξικανής σταρ που σόκαρε τον κόσμο

Stalker Γιάννη Πλούταρχου: «Υπήρχε ερωτική ανταπόκριση από την άλλη πλευρά»

Tabloid Χτες
Δηλώσεις μετά την καταδικαστική απόφαση

Η Αρίνα Σαμπαλένκα ζει τον έρωτά της με τον Γιώργο Φραγκούλη στις Μαλδίβες

Social Χτες
Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Λευκορωσίδα τενίστρια από τις διακοπές της με τον Ελληνοαυστραλό σύντροφό της

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η on air απάντησή του για τα χτεσινά «γαλλικά» του που έγιναν viral

TV Buzz Χτες
Αντιλαμβανόμενος το σφάλμα και τη δημοσιότητα που έλαβε το περιστατικό, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έσπευσε να τοποθετηθεί δημόσια

Μουγκοπέτρος: «Στο ένα δάχτυλο είχε φύγει όλο το δέρμα και έχω βάλει από το μπούτι μου! Μάζευα τα κομμάτια…»

Celebrity Stories Χτες
«Εγώ που έμεινα ανάπηρος ζητάω συγγνώμη! Για να μη μου στείλει κι άλλο εξώδικο και δεν ξέρω αν μπορώ και να ανταπεξέλθω»

Αφέθηκε ελεύθερη η Δήμητρα Ματσούκα μετά τη σύλληψή της

Celebrity Stories Χτες
Ποινική δίωξη για τρία αδικήματα στη Δήμητρα Ματσούκα

Αντώνης Σρόιτερ: «Τρώω bullying από τη μαμά μου, αν δε σηκώνω το τηλέφωνο»

Tabloid Χτες
Όσα είπε για το δελτίο, τους συναδέλφους του και τις γυναίκες της ζωής του

Kevin Spacey – Αστεγος επτά χρόνια μετά το σκάνδαλο: «Κυριολεκτικά δεν έχω σπίτι»

Tabloid Χτες
Οι οικονομικές δυσκολίες, οι συνεχείς μετακινήσεις και η προσπάθεια για restart

Κατερίνα Καινούργιου: Το «καρφί» on air – «Νόμιζα ότι είχα την καλύτερη παραγωγή, μέχρι που γνώρισα εσάς»

Tabloid Χτες
Μια γλυκιά έκπληξη επιφυλάσσουν οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της στήλης των ζωδίων στην «Super Κατερίνα»

Αρκάς: Καίγεται ο τόπος κι εμείς… στον κόσμο μας

Χιούμορ Χτες
«Τι προσπαθείς να μας πεις, προφήτη, μ’ αυτή την παραβολή;»