E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζανέτ Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο: Τις μισθώσεις δεν τις δηλώνεις στο πόθεν έσχες

«Η δεύτερη φορά αριστερά έρχεται… και την τρέμετε», γράφει η αδελφή του Αλέξη Τσίπρα

Δημοσίευση 8/12/2020 | 10:00

Ζανέτ Τσίπρα για το σπίτι στο Σούνιο: Τις μισθώσεις δεν τις δηλώνεις στο πόθεν έσχες

Θέση στο ζήτημα που έχει ανακύψει τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την ενοικίαση ακινήτου στην περιοχή της Λαυρεωτικής από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, παίρνει εμμέσως η αδελφή του και μέλος της ΚΕ του κόμματος, Ζανέτ, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυρία Τσίπρα υπενθυμίζει ότι «λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις .... τις μισθώσεις τις δηλώνεις ... προφανώς στην φορολογική σου δήλωση .... άρα .... προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου ....», κάνοντας λόγο για «λάσπη». Παράλληλα, «η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται ... και την τρέμετε ... αλλά έρχεται και το ξέρετε .... θα είναι αλλιώς ...όχι για εσάς , αλλά προτίστως για τον λαό» καταλήγει η κ. Τσίπρα.

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

«Κύριε Γιάννη ... τυχαίο το όνομα , σας λέω λοιπόν ότι στο πόθεν εσχες δεν δηλώνεις μισθώσεις .... τις μισθώσεις τις δηλώνεις ... προφανώς στην φορολογική σου δήλωση .... άρα .... προς τι το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου .... αλλά μην μου απαντήσετε ... σας ξέρουμε εδώ και χρόνια ... λάσπη , λάσπη , λάσπη .... Προφανώς και γνωρίζετε όλοι εσείς Κε Γιάννη ότι λέτε ψέματα ... και προφανώς λοιπόν θα αφήσετε στον πρώην Πρωθυπουργό της χώρας , την ευχέρεια να απαντησει Αυτός όποτε και όπου θέλει .... Κε Γιάννη ... πιστεύω ακράδαντα ότι θα έχετε την ευπρέπεια, και το θάρρος , ( γιατί υπάρχουν και τα λεφτόδενδρα ) λέμε τώρα , όταν θα δώσει τα στοιχεία να τα γραψετε , απλά να τα πείτε ... Γιατί αλλιώς θα είστε για μια ακόμα φορά απόγονοι του Γκεμπελς . Πες πες .... κάτι τα μείνει .... εεεεε δεν θα μείνει ... σας το υποσχομαστε Κε Γιάννη . Και κάτι άλλο η δεύτερη φορά αριστερά που έρχεται ... και την τρέμετε ... αλλά έρχεται και το ξέρετε .... θα είναι αλλιώς ...όχι για εσάς , αλλά προτίστως για τον λαό».

Στο πλευρό Τσίπρα ο Πολάκης: Το «σπίτι στα Λεγραινά» δείχνει πανικό

Δημόσια στήριξη στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα παρείχε ο πρώην Αναπληρωτής Υγείας, Παύλος Πολάκης με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην Πρωθυπουργό να έχει μετακομίσει στα Λεγραινά. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Πολάκης αισθάνεται κάπως παραγκωνισμένος το τελευταίο διάστημα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, έσπευσε, ωστόσο, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παράσχει επικοινωνιακή υποστήριξη στην Κουμουνδούρου απέναντι στις ανακοινώσεις της ΝΔ για το θέμα.

Η ανάρτηση Πολάκη:

«ΣΠΙΤΙ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ-ΛΕΓΡΑΙΝΑ,310 εκατομμύρια δάνεια διαφορά συν ένας Κήρυκας Χανιων !!!

Κυριακο Μητσοτακη ο εξευτελισμός της Πάρνηθας εν μέσω 100 νεκρών την ημέρα ,ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!

Απλά το «σπίτι στα Λεγραινά» δείχνει τον ΠΑΝΙΚΟ σου ,από την πλήρη απώλεια ελέγχου της πανδημιας!

Συνεχίστε....

ΥΓ .Για τα ερωτήματα που βάζεις το γραφείο τύπου της ΝΔ να κάνει ,βάλε το Χριστοφοράκο να τα ψάξει ! Έχει άκρες στα ακίνητα και στα οικόπεδα όπως στην Τήνο....»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τέλος στο θρίλερ: Ελεύθερη η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτλεσον στο Ιράκ

Κόσμος Χτες
Η Κίτλεσον είναι Αμερικανίδα δημοσιογράφος με έδρα της Ρώμη

Τhe Sun: Φιάσκο με το Dragon που έστειλε η Βρετανία στην Κύπρο ‑Αποσύρεται λόγω τεχνικού προβλήματος

Κόσμος Χτες
Η Βρετανία είχε δεχθεί επικρίσεις για την αργή ανάπτυξή του στη Μεγαλόνησο - Έφτασε στην Κύπρο μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες από το χτύπημα στο Ακρωτήρι

Πέθανε ο Μιρτσέα Λουτσέσκου

Αθλητικά Νέα Χτες
«Έφυγε» σε ηλικία 80 ετών ο Ρουμάνος προπονητής

Εφιαλτική προσομοίωση: Τι θα συμβεί στα πρώτα 30 λεπτά αν οι ΗΠΑ κηρύξουν πυρηνικό πόλεμο

Κόσμος Χτες
Μία μελέτη του 2019, εκτίμησε ότι 34,1 εκατομμύρια άνθρωποι θα πέθαιναν και 57,4 εκατομμύρια θα τραυματίζονταν τις πρώτες ώρες ενός πυρηνικού πολέμου μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας

Το FBI προειδοποιεί: Μην εγκαταστήσετε αυτές τις εφαρμογές στα κινητά σας

Tech + Science Χτες
Η Κίνα πρώτη στη λίστα των επικίνδυνων εφαρμογών

Βόλος: Πατέρας και γιος ξυλοκόπησαν 54χρονο για ζημιά σε υδρορροή ύψους 150 ευρώ

Ελλάδα Χτες
O 50χρονος πατέρας και ο 21χρονος γιος συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου

Ιράν: Το καθεστώς σχηματίζει «ανθρώπινες αλυσίδες» σε γέφυρες ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Πολίτες κάθε ηλικίας, κρατώντας σημαίες και απλώνοντας ένα τεράστιο εθνικό σύμβολο κατά μήκος του οδοστρώματος, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για την προστασία των κρίσιμων υποδομών της χώρας

Fuel Pass 2026: Ποιοι θα πληρωθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα και ποιοι όχι

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά ΑΦΜ – Οι δικαιούχοι και η διαδικασία

Ασχημα νέα για Λουτσέσκου: Πολλαπλά εγκεφαλικά και πνευμονική θρομβοεμβολή

Αθλητικά Νέα Χτες
Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του Μιρτσέα Λουτσέσκου που έρχονται από τη Ρουμανία – Τα δυσάρεστα που «έδειξε» η αξονική στην οποία υποβλήθηκε.

Tι αλλάζει στα ταξίδια από και προς την Ευρώπη από τις 10 Απριλίου

Κόσμος Χτες
Το νέο Σύστημα Εισόδου/Εξόδου (EES) θα τεθεί πλήρως σε λειτουργία από τις 10 Απριλίου 2026

Artemis II: Η πρώτη φωτογραφία της Γης από την αθέατη πλευρά του φεγγαριού

Tech + Science Χτες
Το πλήρωμα του Artemis II έγραψε ιστορία φτάνοντας μακρύτερα από κάθε άλλον άνθρωπο