E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

34χρονη μποξέρ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της

Ο σύζυγος της βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Ελβετία

Δημοσίευση 7/12/2020 | 09:04

34χρονη μποξέρ κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της

Βασική ύποπτη είναι η 34χρονη μποξέρ Βίβιαν Όμπεναφ για τη δολοφονία του συζύγου της, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Ελβετία.

Η 34χρονη Βραζιλιάνα κατηγορείται ότι χτύπησε μέχρι θανάτου τον 61χρονο σύζυγό της «με ένα αμβλύ αντικείμενο», σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, ενώ σύμφωνα με τις ελβετικές αρχές, η μποξέρ συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός με «πολλαπλά χτυπήματα», τα οποία απέκτησε κατά τη διάρκεια «βίαιης επίθεσης».

Η Όμπεναφ αποσύρθηκε από το μποξ τον περασμένο χρόνο, ωστόσο μέχρι τότε φιγουράριζε στις κορυφές, καθώς ήταν κάτοχος ρεκόρ και είχε κατακτήσει και δύο διεθνείς τίτλους. Σύμφωνα με τοπική ελβετική εφημερίδα, τον Ιανουάριο παντρεύτηκε τον 61χρονο Τόμας και άνοιξε γυμναστήριο στην ελβετική πόλη Ιντερλάκεν, όπου και ζούσε με τον σύζυγό της, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης εστιατορίου.

Η 34χρονη Βίβιαν, έχει συλληφθεί ξανά στο παρελθόν όταν κατηγορήθηκε για τον ξυλοδαρμό ενός άνδρα, που προσπάθησε να την αρπάξει στο Λονδίνο, ενώ εκείνη γιόρταζε τα 30α της γενέθλια. Σύμφωνα και πάλι με τη εφημερίδα, ο πρώην σύντροφός της ανέφερε ότι δεν εξεπλάγην που η Βίβιαν κατέληξε και πάλι πίσω από τα σίδερα. «Έχει δύο πρόσωπα. Είναι σαν ένας διακόπτης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.