E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί για κλάματα ‑ Βούτηξαν άδεια κουτιά και ξέχασαν κινητό

Επί ώρες έσκαβαν τρύπες σε δύο τοίχους και τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 5/12/2020 | 09:49

Θεσσαλονίκη: Ριφιφί για κλάματα ‑ Βούτηξαν άδεια κουτιά και ξέχασαν κινητό

Αφού άνοιξαν τρύπες σε δύο τοίχους σκάβοντας επί ώρες οι διαρρήκτες που θέλησαν να ξαφρίσουν κοσμηματοπωλείο με τη μέθοδο του ριφιφί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έφυγαν με άδεια κουτιά από ρολόγια χειρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το thestival, η Αστυνομία εκτιμά ότι οι διαρρήκτες «χτύπησαν» το βράδυ της Τετάρτης. Διέρρηξαν την είσοδο ξενοίκιαστης αποθήκης της οδού Κουντουρά, κατέβηκαν στο υπόγειό της και άνοιξαν στον τοίχο τρύπα, διαμέτρου 40 εκατοστών. Από εκεί πέρασαν στο υπόγειο του διπλανού καταστήματος, το οποίο έχει ήδη δώρων και μπιζού. Άνοιξαν δεύτερη τρύπα μικρότερης διαμέτρου και έτσι έφτασαν στο κοσμηματοπωλείο. Για κακή τους τύχη έπεσαν σε μια μεταλλική πλάκα που τους εμπόδισε να συνεχίσουν το έργο τους. Το υπόγειο του κοσμηματοπωλείου ήταν θωρακισμένο. Από μία μικρή οπή κατάφεραν και πήραν μερικές θήκες ρολογιών. Μόνο που αργότερα θα διαπίστωναν ότι ήταν κενές.

Η εκτίμηση της Αστυνομίας για την ώρα που χτύπησαν οι διαρρήκτες προκύπτει από το γεγονός ότι το βράδυ της Τετάρτης ενεργοποιήθηκε το σύστημα συναγερμού του κοσμηματοπωλείου. Το ριφιφί αντιλήφθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι ιδιοκτήτες του καταστήματος με τα είδη δώρων. Τα δύο καταστήματα παρέμειναν κλειστά από την ημέρα εφαρμογής του δεύτερου lockdown.

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Λευκού Πύργου, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν στο υπόγειο του καταστήματος με τα είδη δώρων ένα κινητό τηλέφωνο, ένα πλαστικό ποτήρι από καφέ και μία γόπα από τσιγάρο. Για να φτάσουν στα ίχνη των δραστών θα συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βήμα πίσω δεν κάνει ο Πάνος Ρούτσι – Για 22η ημέρα παραμένει στο Σύνταγμα συνεχίζοντας την απεργία πείνας

Ελλάδα 06.10.2025
Επιμένει στη διενέργεια τοξικολογικών εξετάσεων στη σορό του γιου του

Οι Ισπανοί ακτιβιστές που γύρισαν από τη Γάζα μιλούν για βασανιστήρια – Χτυπήματα, δεμένα μάτια και χειροπέδες

Ελλάδα 06.10.2025
Η Ισπανία συγκαταλέγεται στις πιο επικριτικές φωνές στην Ευρώπη όσον αφορά τον πόλεμο που διεξάγει το Ισραήλ

Ρόδος: Ιερέας ανάγκασε τουρίστα να γδυθεί για να τον αλείψει με λάδι

Ελλάδα 06.10.2025
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Εσθονός έκανε διακοπές στη Ρόδο και θέλησε να επισκεφθεί ένα μοναστήρι

Να φύγει το τέλος ΕΡΤ από τους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος ζητούν οι προμηθευτές

Ελλάδα 06.10.2025
Αδικα θεωρούν τα πρόστιμα που τους επιβάλλονται

Καιρός:Ξεκίνησε το πέρασμα της κακοκαιρίας «Barbara» ‑ Σε ποιες περιοχές ρίξει το περισσότερο «νερό»

Καιρός 06.10.2025
Γενικά άστατος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Δευτέρα 6 Οκτωβρίου - Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες

Ρύθμιση οφειλών αλά καρτ: Τι θα εισηγούνται οι ιδιωτικές εταιρίες που θα αναλάβουν τις οφειλές προς τον ΕΦΚΑ

Οικονομία 06.10.2025
Προς το παρόν δεν φαίνεται να βρίσκεται στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου το ενδεχόμενο νέας ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών που είχαν ζητήσει κυρίως οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Διπλό φονικό στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας ‑ Νεκροί δύο άνδρες

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εντοπίστηκαν έξω από κλαμπ της περιοχής

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 2‑1: Έφερε... τούμπα το ματς ο Δικέφαλος

Αθλητικά Νέα Χτες
Μεγάλο τρίποντο για τους «ασπρόμαυρους» - Δείτα τα γκολ

Τι αλλάζει από τον Νοέμβριο στις πληρωμές με IRIS – Το νέο σύστημα γίνεται υποχρεωτικό

Οικονομία Χτες
Η υπηρεσία IRIS χρησιμοποιείται ήδη ευρέως στην Ελλάδα

Τέλη κυκλοφορίας 2026: Ποια είναι η φετινή προθεσμία πληρωμής – Τι προβλέπει η διαδικασία

Auto + Moto Χτες
Δεν προβλέπονται αλλαγές στα ποσά των τελών για το 2026 σε σχέση με το 2025