E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

«Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε»

Δημοσίευση 3/12/2020 | 21:32

Μαρία Σολωμού: Ο γιος μου ζει από τα 13 με τον πατέρα του

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» βρέθηκε η Μαρία Σολωμού το βράδυ της Τετάρτης και μίλησε για όλα.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, την καραντίνα αλλά και τη θέση του έρωτα στη ζωή της.

Για τον γιο της Αλέξανδρο, που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου, η Μαρία Σολωμού είπε: «Ο Αλέξανδρος είναι 15. Ευτυχώς η εφηβεία του δε θυμίζει τη δική μου. Η καραντίνα είναι η καλύτερη του. Δεν βγαίνει από το σπίτι Ευτυχώς δε μου θυμίζει εμένα. Εγώ ήμουν άγριο νιάτο. Μπορούσα να σπάσω και παράθυρο για να βγω έξω. Δεν έχει ακόμα ξελυσσάξει, περιμένω ακόμα. Ο Αλέξανδρος είναι σπιτόγατος.

Από πέρσι, από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του» εξήγησε η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού επίσης, εξήγησε ότι η πρώτη καραντίνα της έκανε καλό καθώς πέρασε «ονειρικά».

«Τα τελευταία 17 χρόνια ήμουν συνεχώς σε σχέση. Είναι τυχαίο. Το όνειρό μου είναι να είμαι μόνη. Μενταλιτέ single. Είχα πάντα είχα σοβαρό “σύνδρομο ανεξαρτησίας”. Είναι τυχαίο. Μου έχει συμβεί κανά δυο φορές να έχω ομολογήσει σε σύντροφό μου ότι έχω ερωτευτεί κάποιον άλλον. Έχω τιμωρηθεί γι’ αυτό γιατί δεν έπρεπε να το κάνω. Αυτά γυρνάνε με έναν τρόπο» είπε η Μαρία Σολωμού και συμπλήρωσε: «Θέλω να επαναπροσδιορίσω στο μυαλό μου τι πάει να πει σχέση για μένα. Πραγματικά το τερμάτισα. Θα ήθελα κάτι που να είναι στη φόρμα τη δική μου. Θα αλλάξω το μοτίβο των σχέσεων».

«Με την εμπειρία που έχω μέχρι τώρα λέω “όχι με έναν άνθρωπο, ποτέ!”. Δεν μπορώ να φανταστώ το “για πάντα”. Αυτή τη στιγμή δεν την έχω αυτή τη λογική. Είμαστε άνθρωποι και αλλάζουμε. Εγώ όταν σκέφτομαι παλιές μου σχέσεις και τις βλέπω μετά από χρόνια λέω “πώς γίνεται να ήμουν με αυτόν τον άνθρωπο και να έφαγα χρόνια;”» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό

Η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του παιδιού της Jennifer Lopez που συζητιέται διεθνώς

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Η οικογένεια Lopez γυρίζει σελίδα καθώς τα δίδυμα ενηλικιώνονται και ακολουθούν τον δικό τους δρόμο

Kim Kardashian: Γιατί απομακρύνεται από το όνειρο της Νομικής

E-Daily 3.Left 04.07.2026
Απογοητευμένη η Kim Kardashian μετά τις εξετάσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Viral το βίντεο με μικροσκοπικό μπικίνι από την Πάτμο – Το ζουμ στους κοιλιακούς «φέτες» που άναψε φωτιές

Tabloid Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις διακοπές της στο «νησί της Αποκάλυψης» παρέα με την κουμπάρα της Χριστίνα Κοντοβά, μοιράζοντας στόρι που έγιναν αμέσως viral.

Φινάλε για το Happy Day: Ποιοι αποχωρούν από την ομάδα και τι είπε η Τσιμτσιλή στο αντίο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποχαιρέτησε δύο στενούς συνεργάτες της στην τελευταία εκπομπή της σεζόν, δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο.

Αννα Βίσση: Τι έκανε για τη μητέρα της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το ΟΑΚΑ

Social Χτες
Η τραγουδίστρια βρίσκεται στο εξωτερικό για τα γυρίσματα της μεγάλης συναυλίας της στο ΟΑΚΑ και έκανε μία συγκινητική αφιέρωση στη μητέρα της.

Η Μαντόνα αφήνει αιχμές για τον Σον Πεν στο νέο της τραγούδι: Δεν ήταν γραφτό να κρατήσει, νιώθεις απειλή από εμένα αλλά δεν το παραδέχεσαι

E-Daily 3.Left Χτες
Η τραγουδίστρια δεν κατονομάζει τον πρώην σύζυγό της στο «Bizarre» ωστόσο περιγράφει έναν σταρ του Χόλιγουντ με βαθιά μπλε μάτια, με τους θαυμαστές της να υποστηρίζουν πως πρόκειται για τον ηθοποιό

Λιούις Χάμιλτον: Η σπάνια αναφορά στην Κιμ Καρντάσιαν που ξεσήκωσε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο σταρ της Ferrari ρωτήθηκε αν η προσωπική του ζωή τον έχει κάνει πιο ευτυχισμένο

Η Ζόζεφιν απαντά αν παντρεύτηκε με τον Νίνο – Η σπάνια εμφάνιση της μητέρας της

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μας ενδιαφέρει, είμαστε πολύ καλά μαζί», πρόσθεσε η τραγουδίστρια

Η Πενέλοπε Κρουζ σκέφτεται να πάρει δίπλωμα οδήγησης στα 52 της: Ο Μπόνο μου χάρισε αυτοκίνητο για τα γενέθλιά μου, να μην βγάλω;

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως τη φοβίζει ακόμα και η σκέψη, ωστόσο με την κίνησή του ο καλλιτέχνης την έκανε να επανεξετάσει την απόφαση που είχε πάρει να μην οδηγεί

Κατερίνα Καινούργιου: «Η πιο σημαντική χρονιά για μένα» ‑ Φινάλε για τη «Super Katerina»

E-Daily 3.Left Χτες
Ανανέωσε το ραντεβού της για τη νέα σεζόν, με την ίδια ομάδα