E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Τι δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Bild

Δημοσίευση 3/12/2020 | 14:47

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν στη Ναμίμπια της Αφρικής είχαν πρωταγωνιστή τον... Αδόλφο Χίτλερ. Φυσικά δεν επρόκειτο για κάποιο απόγονο του «Φύρερ» αλλά για απλή συνωνυμία. Το πλήρες όνομά του είναι Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία.

Μάλιστα ο ίδιος εξελέγη με 85% σε μία πρώην αποικία της Γερμανίας όπου ακόμα και σήμερα κυριαρχούν τα γερμανικά ονόματα τόσο σε ανθρώπους όσο και σε διάφορους δρόμους και τοποθεσίες.

Συγκεκριμένα η Ναμίμπια αποτελούσε αποικία της Γερμανίας μέχρι και τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμα και σήμερα στη Ναμίμπια ζει μία μικρή γερμανόφωνη κοινότητα ενώ τη χώρα επισκέπτονται κάθε χρόνου περίπου 120.000 Γερμανοί πολίτες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα μίλησε στη Bild και τόνισε ότι εξελέγη με το κόμμα SWAPO που κυβερνά τη χώρα από τη στιγμή της ανεξάρτησίας της από τη Νότια Αφρική το 1990. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία. «Ο πατέρας μου, μου έδωσε αυτό το όνομα. Πιθανότατα δεν κατάλαβε τι σημαίνει ο Αδόλφος Χίτλερ», τόνισε ο Αφρικανός πολιτικός. «Όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι είναι ένα κανονικό όνομα. Όμως όταν μεγάλωσα κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Ακόμη υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον αποκαλεί Άντολφ ενώ ανέφερε πως «δεν μπορούσα να αλλάξω το όνομα. Είναι σε όλα τα επίσημα έγγραφα. Είναι πολύ αργά γι‘ αυτό», επεσήμανε. «Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω την Οσάνα», είπε ακόμη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σημειώνεται πως ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα πέτυχε την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ναμίμπια καθώς ψηφίστηκε από 1.196 συμπολίτες του. Όσον αφορά το κόμμα του συγκέντρωσε 57% σε ολόκληρη τη χώρα ενώ το 2015 είχε συγκεντρώσει το 83% των ψήφων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Google Search 2025: Αυτή είναι η δημοφιλέστερη αναζήτηση στην Ελλάδα για το 2025

Ελλάδα 04.12.2025
Τι κέντρισε το ενδιαφέρον των χρηστών στην αναζήτηση της Google;

Αδιανόητο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη: Ιρακινός έδειχνε τα γεννητικά του όργανα μέσα σε λεωφορείο

Ελλάδα 04.12.2025
Ο 48χρονος άνδρας επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε τρεις επιβάτες

Ίλιον: 89χρονος θώπευσε ανήλικη σε παιδική χαρά και της πρότεινε να συνευρεθούν έναντι αμοιβής

Ελλάδα 04.12.2025
Συνελήφθη ο υπερήλικας που φέρεται να προσέγγισε την ανήλικη που καθόταν σε παγκάκι

Ιταλίδα ερευνήτρια έλαβε 4.000.000 ευρώ από την ΕΕ για να απαντήσει στο ερώτημα «τι σκέφτονται τα κοτόπουλα»

Κόσμος 04.12.2025
Ο λόγος για το Synergy Grant 2025 του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας (ERC)

Κοζάνη: Εκτροπή λεωφορείου με 58 εργαζόμενους ‑ Νεκρός ο οδηγός από ανακοπή

Ελλάδα 04.12.2025
Ένας από τους επιβαίνοντες όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά φέρεται να έπιασε το τιμόνι πατώντας φρένο και ακινητοποιώντας το λεωφορείο

Σφίγγει ο κλοιός για τις ρευματοκλοπές: Στη μάχη μπαίνει και η ΑΑΔΕ

Οικονομία 04.12.2025
Θα δίνει φορολογικά στοιχεία των καταναλωτών στον ΔΕΔΔΗΕ για διασταυρώσεις και ελέγχους. Στόχος ο εντοπισμός παραβατών.

Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών ‑Σε ποιες περιοχές υπάρχουν μπλόκα, οι επόμενες κινήσεις τους

Ελλάδα 04.12.2025
Oι αγρότες συνεχίζουν να κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

«Έδιναν ηρεμιστικά στα παιδιά, είχαν και εγκαύματα» – Τι λέει ο Κ. Γιαννόπουλος για την οικογένεια με τα 8 παιδιά

Ελλάδα 04.12.2025
Ναρκωτικά, ξύλο, εγκαύματα και χάπια περιλαμβάνουν τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε η οικογένεια με τα 8 παιδιά στο Ηράκλειο.

Πού θα πάει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Η φωτιά που καίει στο Μιλγουόκι, οι τάσεις φυγής και τα σενάρια ανταλλαγής

Αθλητικά Νέα 04.12.2025
Για πρώτη φορά απ` τη μέρα που μετακόμισε στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης σκέφτεται να ανοίξει την πόρτα της εξόδου

Τροχαίο στον Κηφισό: Ανετράπη φορτηγό έπειτα από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Ελλάδα 04.12.2025
Στο «κόκκινο» η κίνηση λόγω τροχαίου

Το πραγματικό εισόδημα των Ελλήνων 15% χαμηλότερο από το 2009

Οικονομία 04.12.2025
Η Ελλάδα και οριακά η Ιταλία είναι οι μόνες χώρες της κρίσης που δεν έχουν επανέλθει στα προ κρίσης επίπεδα πραγματικού εισοδήματος - Τι δείχνει η μελέτη του ΚΕΦΙΜ