E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Τι δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Bild

Δημοσίευση 3/12/2020 | 14:47

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν στη Ναμίμπια της Αφρικής είχαν πρωταγωνιστή τον... Αδόλφο Χίτλερ. Φυσικά δεν επρόκειτο για κάποιο απόγονο του «Φύρερ» αλλά για απλή συνωνυμία. Το πλήρες όνομά του είναι Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία.

Μάλιστα ο ίδιος εξελέγη με 85% σε μία πρώην αποικία της Γερμανίας όπου ακόμα και σήμερα κυριαρχούν τα γερμανικά ονόματα τόσο σε ανθρώπους όσο και σε διάφορους δρόμους και τοποθεσίες.

Συγκεκριμένα η Ναμίμπια αποτελούσε αποικία της Γερμανίας μέχρι και τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμα και σήμερα στη Ναμίμπια ζει μία μικρή γερμανόφωνη κοινότητα ενώ τη χώρα επισκέπτονται κάθε χρόνου περίπου 120.000 Γερμανοί πολίτες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα μίλησε στη Bild και τόνισε ότι εξελέγη με το κόμμα SWAPO που κυβερνά τη χώρα από τη στιγμή της ανεξάρτησίας της από τη Νότια Αφρική το 1990. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία. «Ο πατέρας μου, μου έδωσε αυτό το όνομα. Πιθανότατα δεν κατάλαβε τι σημαίνει ο Αδόλφος Χίτλερ», τόνισε ο Αφρικανός πολιτικός. «Όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι είναι ένα κανονικό όνομα. Όμως όταν μεγάλωσα κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Ακόμη υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον αποκαλεί Άντολφ ενώ ανέφερε πως «δεν μπορούσα να αλλάξω το όνομα. Είναι σε όλα τα επίσημα έγγραφα. Είναι πολύ αργά γι‘ αυτό», επεσήμανε. «Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω την Οσάνα», είπε ακόμη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σημειώνεται πως ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα πέτυχε την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ναμίμπια καθώς ψηφίστηκε από 1.196 συμπολίτες του. Όσον αφορά το κόμμα του συγκέντρωσε 57% σε ολόκληρη τη χώρα ενώ το 2015 είχε συγκεντρώσει το 83% των ψήφων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γιατί οι οπαδοί επέλεξαν τη διαδρομή μέσω Ρουμανίας

Ελλάδα 28.01.2026
Διερευνώνται οι συνθήκες του τροχαίου με βαν οπαδών του ΠΑΟΚ στη Ρουμανία

Τα πρώτα λόγια στην κάμερα του Μάριου που σώθηκε από το τραγικό δυστύχημα

Ελλάδα 28.01.2026
Έξι οπαδοί βρήκαν ακαριαίο θάνατο κι ένας υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά του

ΔΥΠΑ: 160 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Φεβρουάριο

Ελλάδα 28.01.2026
Τα 138 θα είναι δια ζώσης και τα 22 διαδικτυακά

«Μπλόκαρε το τιμόνι κατά την προσπέραση», είπε τραυματίας σε γιατρό για το τρoχαίo

Ελλάδα 28.01.2026
Η σοβαρή μαρτυρία κάνει λόγο για πιθανό τεχνικό πρόβλημα στο όχημα που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Και δεύτερη «αρμάδα» στέλνει ο Τραμπ στο Ιράν: «Ελπίζω ότι θα κάνουν συμφωνία»

Κόσμος 28.01.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος έκρινε τη Δευτέρα, πως το Ιράν επιδιώκει διπλωματική λύση όσο αφορά τις εντάσεις με τις ΗΠΑ

Φυλάκιση 20 μηνών για την πρώην πρώτη κυρία της Νότιας Κορέας, που δωροδοκούνταν με τσάντες Chanel και διαμαντένια κολιέ

Ελλάδα 28.01.2026
Η Κιμ Κέον Χι είχε αποδεχθεί πανάκριβα δώρα από στελέχη της Εκκλησίας της Ενοποίησης με αντάλλαγμα πολιτικές χάρες

Νεκρό μεταφέρθηκε βρέφος στο Παίδων «Αγία Σοφία» – Το είχαν πάει αρχικά σε κτηνιατρείο

Ελλάδα 28.01.2026
Στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» μεταφέρθηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (28.01.2026) από την Καλλιθέα ένα βρέφος χωρίς τις αισθήσεις του, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Βιολάντα: Ντοκουμέντο από το σημείο της διαρροής προπανίου

Ελλάδα 28.01.2026
Σωλήνες με εμφανή διάτρηση στο υπόγειο

Για ποιους δήμους δίνουν 10.000 ευρώ για μετεγκατάσταση

Οικονομία 28.01.2026
Οι βασικές διατάξεις του νομοσχεδίου

Κρήτη: 43χρονη ζούσε σαν κρατούμενη – Σύζυγος και πεθερά στο εδώλιο

Ελλάδα 28.01.2026
Κατέθεσε ότι υπέστη επανειλημμένα σωματική και λεκτική κακοποίηση