E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Τι δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Bild

Δημοσίευση 3/12/2020 | 14:47

O... Αδόλφος Χίτλερ εξελέγη στις εκλογές της Ναμίμπια

Οι εκλογές που διενεργήθηκαν στη Ναμίμπια της Αφρικής είχαν πρωταγωνιστή τον... Αδόλφο Χίτλερ. Φυσικά δεν επρόκειτο για κάποιο απόγονο του «Φύρερ» αλλά για απλή συνωνυμία. Το πλήρες όνομά του είναι Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα και όπως λέει ο ίδιος δεν έχει κάποιο σχέδιο για παγκόσμια κυριαρχία.

Μάλιστα ο ίδιος εξελέγη με 85% σε μία πρώην αποικία της Γερμανίας όπου ακόμα και σήμερα κυριαρχούν τα γερμανικά ονόματα τόσο σε ανθρώπους όσο και σε διάφορους δρόμους και τοποθεσίες.

Συγκεκριμένα η Ναμίμπια αποτελούσε αποικία της Γερμανίας μέχρι και τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Ακόμα και σήμερα στη Ναμίμπια ζει μία μικρή γερμανόφωνη κοινότητα ενώ τη χώρα επισκέπτονται κάθε χρόνου περίπου 120.000 Γερμανοί πολίτες.

Ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα μίλησε στη Bild και τόνισε ότι εξελέγη με το κόμμα SWAPO που κυβερνά τη χώρα από τη στιγμή της ανεξάρτησίας της από τη Νότια Αφρική το 1990. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη ναζιστική ιδεολογία. «Ο πατέρας μου, μου έδωσε αυτό το όνομα. Πιθανότατα δεν κατάλαβε τι σημαίνει ο Αδόλφος Χίτλερ», τόνισε ο Αφρικανός πολιτικός. «Όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι είναι ένα κανονικό όνομα. Όμως όταν μεγάλωσα κατάλαβα ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήθελε να κατακτήσει τον κόσμο», συμπλήρωσε.

Ακόμη υποστήριξε ότι η σύζυγός του τον αποκαλεί Άντολφ ενώ ανέφερε πως «δεν μπορούσα να αλλάξω το όνομα. Είναι σε όλα τα επίσημα έγγραφα. Είναι πολύ αργά γι‘ αυτό», επεσήμανε. «Το γεγονός ότι έχω αυτό το όνομα δεν σημαίνει ότι θέλω να κατακτήσω την Οσάνα», είπε ακόμη σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των εκλογών.

Σημειώνεται πως ο Αδόλφος Χίτλερ Ουνόνα πέτυχε την εκλογή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ναμίμπια καθώς ψηφίστηκε από 1.196 συμπολίτες του. Όσον αφορά το κόμμα του συγκέντρωσε 57% σε ολόκληρη τη χώρα ενώ το 2015 είχε συγκεντρώσει το 83% των ψήφων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πάτρα: Η δασκάλα χαστούκισε τον 8χρονο αυτιστικό μαθητή, επειδή «την ενόχλησε ο θόρυβος»

Ελλάδα 13.02.2026
Η εκπαιδευτικός χαστούκισε τον μαθητή τρεις φορές, επειδή την ενοχλούσε ο θόρυβος που έκανε ενώ έπαιζε

Κρήτη: Συγκλονίζει η αδερφή του δασκάλου ‑ Ένιωσα ότι ο αδερφός μου είναι νεκρός`

Ελλάδα 13.02.2026
Η αιτία θανάτου του 28χρονου Θοδωρή δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή.

Η αφρικανική σκόνη θα «πνίξει» την χώρα το Σαββατοκύριακο – Οι «κόκκινες» περιοχές

Καιρός 13.02.2026
Την Κυριακή θα κορυφωθεί το φαινόμενο ενώ οι λασποβροχές αναμένεται να χτυπήσουν σε αρκετές περιοχές της χώρας

Απόβαση αγροτών με τρακτέρ στην Αθήνα: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ελλάδα 13.02.2026
Οι αγρότες σχεδιάζουν να παραμείνουν στο κέντρο καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με πολύωρη κινητοποίηση μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, με πρόθεση να αποχωρήσουν οργανωμένα το Σάββατο

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ξέμεινε από προφυλακτικά το Ολυμπιακό Χωριό

Κόσμος 13.02.2026
Σε δύσκολη θέση βρέθηκαν οι διοργανωτές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Χάος σε πτήση από Τουρκία για Μάντσεστερ με αίμα και... δόντια στο πάτωμα, δείτε βίντεο

Κόσμος 13.02.2026
Έγινε αναγκαστική προσγείωση στο Βέλγιο και η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα

Σπάνιο ψάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Σικελίας, δείτε φωτογραφίες

Κόσμος 13.02.2026
Το συγκεκριμένο είδος - Lophotus lacepede- ανήκει στα μεσοπελαγικά ψάρια και ζει σε βάθη από 200 έως 1.000 μέτρα

Παγκράτι: Ανδρας που οδηγούσε πατίνι έπεσε και έχασε την ζωή του

Ελλάδα 13.02.2026
Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ

Κορυδαλλός: Ανεβάζει και κατεβάζει ρολά στην εκκλησία ο ιερέας

Ελλάδα 13.02.2026
«Κρίναμε πως αυτή είναι η μόνη λύση»

Τσικνοπέμπτη: Απέραντος σκουπιδότοπος η Θεσσαλονίκη μετά τα γλέντια ‑ Μάζεψαν πάνω από 15 τόνους απορρίμματα

Ελλάδα 13.02.2026
Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο μετατράπηκαν οι δρόμοι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά τα υπαίθρια πάρτι που στήθηκαν στην πόλη για την Τσικνοπέμπτη.