E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Σοκάρει η περιγραφή του εφήβου

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:41

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Μια μητέρα τριών παιδιών από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας κάλεσε δύο έφηβα αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο στο σπίτι της για να «πιουν νερό» και, στη συνέχεια, ξεμονάχιασε το ένα από αυτά για να κάνουν σeξ, παρότι ήταν μόλις 14 ετών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη δίκη, για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2018, η 32χρονη Τέα Βίνσεντ κάλεσε τα δύο αγόρια (το 14χρονο θύμα και τον λίγο μεγαλύτερο φίλο του) στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σeξουαλικές πράξεις πάνω του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βίνσεντ, τα παιδιά της οποίας πάνε στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σeξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 ετών και όχι 14.

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σeξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γuμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σeξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γuμνή».

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σeξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σeξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

Κατά τη σύλληψή της στις 26 Οκτωβρίου του 2018 η 32χρονη σήμερα γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως και τα αγόρια ήταν 16 ετών και πάνω, γιατί έτσι της είχαν πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Γ@μ@@@ παιδόφιλε»: Συγκλονίζει βίντεο με 3 εφήβους να χτυπούν 49χρονο μέχρι θανάτου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Το ψεύτικο ραντεβού στα social media και η «παγίδα θανάτου» που έστησαν στον 49χρονο

Βοιωτία: Φωτιά σε εργοστάσιο – Συναγερμός στην Πυροσβεστική

Ελλάδα Χτες
Στο σημείο έχει σπεύσει και επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσεβστικής

«Αγλαΐτσα μας… καλό ταξίδι στο φως»: Πένθος στη Μεσαρά για τη 12χρονη που κατέληξε μετά από τροχαίο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σήμερα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το τελευταίο αντίο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στις Μοίρες

Επέστρεψαν σπίτι η μητέρα με τον 5χρονο που είχε αφήσει μόνο του ‑ «Πήγε επειγόντως στο νοσοκομείο» λέει ο δικηγόρος

E-Daily 2.TopNews Χτες
Είχε χτυπήσει το χέρι της και είχε ακατάσχετη αιμορραγία, είπε ο συνήγορός της , είχε ειδοποιήσει άνθρωπο να πάει σπίτι να μείνει με το παιδί

«Ανεπίτρεπτη παρέμβαση»: Η Ενωση Εισαγγελέων απαντά στο αίτημα ΔΣΑ για παραίτηση Τζαβέλλα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε ανακοίνωσή της, η Ενωση Εισαγγελέων καταδικάζει την απόφαση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, κάνοντας λόγο για αίτημα εκτός κάθε συνταγματικά και νομοθετικά προβλεπόμενου πλαισίου

Αίγινα: 16χρονη πήγε στο σχολείο της με σουγιά γιατί δεν άντεχε το bullying των συμμαθητών της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Μετά τη σύλληψή της, φέρεται να δήλωσε στις Αρχές πως δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει κανέναν, αλλά ήθελε να βάλει τέλος στην πίεση που δεχόταν

Αμπελόκηποι: Σφραγίστηκε παράνομος οίκος ευγηρίας – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια

E-Daily 2.TopNews Χτες
Παράνομος οίκος ευγηρίας σφραγίστηκε στους Αμπελόκηπους

Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο δύο αστυνομικοί μετά από σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή ΔΙ.ΑΣ.

Ελλάδα Χτες
Οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή πρώτων βοηθειών

Ισραήλ: «Οι προσαχθέντες του στολίσκου της Γάζας θα αποβιβαστούν στην Ελλάδα – Την ευχαριστούμε»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Όλοι οι συμμετέχοντες στον στολίσκο που απομακρύνθηκαν από τα πλοία μεταφέρθηκαν χωρίς να υποστούν τραυματισμούς, επισημαίνει το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ

Απίστευτη απάτη σε εστιατόριο fast food στο Τέξας: Υπάλληλος κατάφερε και έκλεψε $80.000 παραγγέλνοντας 800 μερίδες Mac n cheese

E-Daily 3.Left Χτες
Είχε απολυθεί τον Νοέμβριο, αλλά συνέχισε να πηγαίνει στο κατάστημα, όπου καταχωρούσε ψεύτικες παραγγελίες φαγητού στο ταμείο και τις επέστρεφε στην προσωπική του πιστωτική κάρτα

Συγκλονιστικό βίντεο: Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίας καταδιώκει σέρφερ στην Καλιφόρνια

E-Daily 3.Left Χτες
Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται η στιγμή που το πτερύγιο του καρχαρία κάνει την εμφάνισή του ακολουθώντας τον σέρφερ για αρκετά μεγάλη απόσταση

Από ποια ηλικία επιτρέπεται το ηλεκτρικό πατίνι; Τι προβλέπει ο ΚΟΚ για τους οδηγούς

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι προβλέπει ο νόμος για την ηλικία των οδηγών και τις προδιαγραφές οδήγησης