E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Σοκάρει η περιγραφή του εφήβου

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:41

32χρονη παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της για να κάνουν σeξ

Μια μητέρα τριών παιδιών από το Γλόστερσαϊρ της Αγγλίας κάλεσε δύο έφηβα αγόρια που έπαιζαν ποδόσφαιρο στο πάρκο στο σπίτι της για να «πιουν νερό» και, στη συνέχεια, ξεμονάχιασε το ένα από αυτά για να κάνουν σeξ, παρότι ήταν μόλις 14 ετών!

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις καταθέσεις που παρουσιάστηκαν στην πρόσφατη δίκη, για το περιστατικό που σημειώθηκε το 2018, η 32χρονη Τέα Βίνσεντ κάλεσε τα δύο αγόρια (το 14χρονο θύμα και τον λίγο μεγαλύτερο φίλο του) στο σπίτι της, αφού τα παρακολούθησε να παίζουν μπάλα στο πάρκο. Στη συνέχεια, παρέσυρε τον ένα έφηβο στην κρεβατοκάμαρά της, έβγαλε τα ρούχα της και προχώρησε σε σeξουαλικές πράξεις πάνω του.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Βίνσεντ, τα παιδιά της οποίας πάνε στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σeξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου του 2018 αλλά επιμένει ότι πίστευε πως ήταν 16 ετών και όχι 14.

Ο Εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμιθ περιέγραψε στο δικαστήριο πώς η Βίνσεντ κάλεσε τα δύο παιδιά στο σπίτι της δήθεν για να πιουν νερό το απόγευμα εκείνης της μέρας. Οι έφηβοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση καθώς ο ένας από αυτούς - οχι το θύμα - τη γνώριζε. Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην κουβέντα το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους μίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σeξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γuμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σeξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει...Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Η περιγραφή του νεαρού αγοριού στην κατάθεσή του για το τι συνέβη σε αυτήν την κρεβατοκάμαρα είναι πραγματικά σοκαριστική: «Με κάλεσε πάνω και νόμιζα ότι είχε κάποια κονσόλα gaming ή τηλεόραση. Μόνο σε εμένα είπε να ανέβω στον πάνω όροφο. Ο φίλος μου έμεινε κάτω. Μου ζήτησε να καθίσω στο κρεβάτι και βγήκε έξω για λίγο. Όταν γύρισε ήταν γuμνή».

Το θύμα περιέγραψε τη σκηνή του σeξ λέγοντας ότι η γυναίκα τον «καβάλησε» και άρχισε να «χοροπηδά πάνω του», για περίπου 5 λεπτά. Στη συνέχεια κατάφερε να την σπρώξει και να φύγει. «Έβαλα τα ρούχα μου και είπα στον φίλο μου κάτω ότι πρέπει να φύγουμε».

Ο φίλος του αγοριού είπε ότι άκουσε σeξουαλικούς ήχους από τον πάνω οροφο, αισθάνθηκε αμήχανα και βγήκε έξω από το σπίτι για λίγο, προτού τελικά επιστρέψει. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη σε μια άλλη φίλη τους, εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του. Όταν η μητέρα του 14χρονου έμαθε την αλήθεια και πήγε στο σπίτι της Βίνσεντ για να της ζητήσει τον λόγο, εκείνη της έκλεισε την πόρτα στα μούτρα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

Κατά τη σύλληψή της στις 26 Οκτωβρίου του 2018 η 32χρονη σήμερα γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως και τα αγόρια ήταν 16 ετών και πάνω, γιατί έτσι της είχαν πει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το αποτυχημένο χειροφίλημα του Μακρόν στην Εμινέ Ερντογάν στην Αγκυρα, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ο Γάλλος πρόεδρος επιχείρησε να κάνει χειροφίλημα στην Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, ωστόσο εκείνη απέσυρε το χέρι της - O Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολουθούσε τη σκηνή ανέκφραστος

Χωριό βάζει πρόστιμα έως 200€ σε όσους κυκλοφορούν με μαγιό ή χωρίς μπλούζα

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Επίσης, περιορίζονται τα γκρουπ στα 25 άτομα και απαγορεύονται τα μεγάφωνα

Μουριά ‑ To ιστορικό καφενείο των Εξαρχείων γλίτωσε το λουκέτο την τελευταία στιγμή

E-Daily 3.Left 08.07.2026
Η «Μουριά», με 111 χρόνια παρουσίας στη γειτονιά, δεν θα μετατραπεί σε φαρμακείο χάρη στις κινητοποιήσεις κατοίκων και φίλων του

Ο Τραμπ αλλάζει τις ισορροπίες στο ΝΑΤΟ: Στήριξη σε Ερντογάν, επίθεση στους Ευρωπαίους και παζάρι για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
«Δεν επιβάλλουμε κυρώσεις σε φίλους» το μήνυμα του Αμερικανού προέδρου στον Τούρκο ομόλογό του - Οι δηλώσεις για άρση των κυρώσεων CAATSA, η δύσκολη εξίσωση με τους S-400 και η προειδοποίηση Νετανιάχου

Πέθανε ο ηθοποιός Τάκης Παναγόπουλος

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Πένθος στο ελληνικό θέατρο

Φοιτητική στέγη: Ποιες γειτονιές της Αθήνας έχουν τα ακριβότερα ενοίκια

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Τα μικρά ακίνητα γίνονται όλο και πιο δυσεύρετα στην Αττική, με τις τιμές ενοικίων να αυξάνονται σε όλες τις περιοχές - ενώ μια νέα πρωτοβουλία προσφέρει δωρεάν στέγαση για έναν τυχερό φοιτητή.

Νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή: Αμερικανικά πλήγματα σε 80 ιρανικούς στόχους, σειρήνες αεράμυνας σε Μπαχρέιν και Κουβέιτ

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η CENTCOM ανακοίνωσε πλήγματα σε αεράμυνα, πυραυλικά συστήματα και σκάφη των Φρουρών της Επανάστασης, ενώ η Τεχεράνη απάντησε χτυπώντας δεκάδες αμερικανικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε χώρες του Κόλπου

Λούτσα: «Είμαι πεπεισμένος ότι δεν έφυγε με τη θέλησή της» λέει ο σύζυγος της Κινέζας μεταφράστριας που αγνοείται

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Περίπου 1,5 μήνα αγνοείται η μεταφράστρια Γιου Τινγκ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν στις 20 Μαΐου στη Λούτσα. Η δήλωση της εξαφάνισής της έγινε 20 μέρες αργότερα.

«Ήταν άριστος και ως άνθρωπος»: Θρήνος στο Πανεπιστήμιο Κρήτης για τον 33χρονο Γιάννη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, το Τμήμα Φιλολογίας και το Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών του ΙΤΕ αποφάσισαν να του απονείμουν τιμητικά το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στις Θεατρικές και Κινηματογραφικές Σπουδές

Μητέρα και τρία παιδιά ανασύρθηκαν ζωντανοί μετά από 11 ημέρες στα ερείπια της Βενεζουέλας, δείτε βίντεο

E-Daily 2.TopNews 08.07.2026
Η γυναίκα κατάφερε να κρατήσει στη ζωή τα παιδιά της θηλάζοντάς τα κάτω από τα συντρίμμια - Στους 3.685 οι νεκροί από τους σεισμούς

Ο Μέσι ξέσπασε σε κλάματα μετά την τρομερή ανατροπή στο Μουντιάλ ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά την απίστευτη ανατροπή της Αργεντινής κόντρα στην Αίγυπτο για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.