E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νότης Σφακιανάκης: Σήμερα η απολογία του γνωστού τραγουδιστή

Τι απαντά μέσω του δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια, για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Δημοσίευση 2/12/2020 | 08:37

Νότης Σφακιανάκης: Σήμερα η απολογία του γνωστού τραγουδιστή

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων δεν αποκλείεται να βρεθεί και πάλι σήμερα ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης. Ο γνωστός καλλιτέχνης μετά τη σύλληψή του και τη ποινική δίωξη που του ασκήθηκε, καλείται να δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για τα αδικήματα της παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Πάντως έχει το δικαίωμα να μην παραστεί ο ίδιος στο δικαστήριο αλλά να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του Αλέξη Κούγια. Ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί το βράδυ της περασμένης Κυριακής σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο όχημά του εντόπισαν ένα πιστόλι, για το οποίο δεν διέθετε άδεια όπως επίσης και δυο γραμμάρια κοκαΐνης.

Σε δηλώσεις του πάντως στον τηλεοπτικό σταθμό Ant1 o Αλέξης Κούγιας αναφέρει πως o εντολέας του «έκανε δύο αιτήσεις για την ανανέωση της άδειας οπλοφορίας και απερρίφθησαν». Μάλιστα, όπως τόνισε ο δικηγόρος του τραγουδιστή «από το 2000 η ίδια η Αστυνομία θεώρησε ότι είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να του δώσει άδεια και ξαφνικά το 2017 δεν του δίνει. Κανένα λόγο δεν έχει κάποιες φορές η Αστυνομία».

Σε ό,τι αφορά στα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο του εντολέα του ο κ. Κούγιας σε άλλη συνέντευξή του στο τηλεοπτικό σταθμό Mega, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο γράφει η απολογία του».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.