E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βρυξέλλες: Αυτός είναι ο Ευρωβουλευτής που συμμετείχε στο σeξουαλικό κορωνοπάρτι

Τι είπε στην ανακοίνωσή του ο Ευρωβουλευτής

Δημοσίευση 1/12/2020 | 18:00

Βρυξέλλες: Αυτός είναι ο Ευρωβουλευτής που συμμετείχε στο σeξουαλικό κορωνοπάρτι

Σάλος στις Βρυξέλλες από την ανακοίνωση της αστυνομίας, νωρίτερα την Τρίτη, για την επέμβασή της σε ένα σεξουαλικό πάρτι με 25 συμμετέχοντες, ένας εκ των οποίων φέρεται να ήταν Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, στο κέντρο των Βρυξελλών το βράδυ της Παρασκευής.

Στο μεταξύ, ο Ούγγρος Ζάγιερ Γιόζεφ, είναι ο ευρωβουλευτής που συνελήφθη στο σeξουαλικό πάρτι οργίων σε υπόγειο μπαρ των Βρυξελλών, κάτι που έκανε ο ίδιος γνωστό με δήλωσή του.

Η δήλωση του Ζάγιερ Γιόζεφ:

«Οι ειδήσεις στον βελγικό τύπο ανέφεραν για ένα ιδιωτικό πάρτι στις Βρυξέλλες την Παρασκευή. Ήμουν παρών. Αφού η αστυνομία ζήτησε την ταυτότητά μου και - καθώς δεν είχα ταυτότητα - δήλωσα ότι ήμουν ευρωβουλευτής.

Η αστυνομία συνέχισε τη διαδικασία και τελικά με επίσημη προφορική προειδοποίηση και οδήγησε στο σπίτι.

Δεν χρησιμοποίησα ναρκωτικά. Προσφέρθηκα στην αστυνομία να κάνει μια άμεση δοκιμή, αλλά δεν το έκαναν.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας βρήκαν χάπι «έκσταση», αλλά δεν είναι δικό μου, δεν έχω καμία γνώση ποιος το είχε και πώς βρέθηκε εκεί.

Λυπάμαι βαθιά για την παραβίαση των περιορισμών για τον COVID, ήταν ανεύθυνη από την πλευρά μου. Είμαι έτοιμος να πληρώσω το πρόστιμο που ορίζεται.

Κατέληξα στην παραίτησή μου την Κυριακή εξάγοντας τα πολιτικά και προσωπικά συμπεράσματά μου.

Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, στους συναδέλφους μου, στους ψηφοφόρους μου. Τους ζητώ να αξιολογήσουν το λάθος μου στο φόντο των 30 ετών αφοσιωμένης και σκληρής δουλειάς. Το λάθος είναι αυστηρά προσωπικό, είμαι ο μόνος που έχω την ευθύνη για αυτό. Ζητώ από όλους να μην το επεκτείνουν στην πατρίδα μου (Ουγγαρία) ή στην πολιτική μου ομάδα (ΕΛΚ).

Ζάγιερ Γιόσεφ/Szájer József»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ: Δεν τα βγάζουν πέρα με τα έξοδά τους

E-Daily 3.Left 01.06.2026
Δημοσίευμα του Page Six επικαλείται ανώνυμη πηγή και αναφέρει ότι αρκετές επαγγελματικές κινήσεις του ζευγαριού δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ναταλία Γερμανού: Αποκάλυψε ποιον γνωστό δημοσιογράφο δεν καλεί στην εκπομπή της και γιατί

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ναταλία Γερμανού σήμερα, Κυριακή 31 Μαϊου έκανε μία πρωτοφανή αποκάλυψη στον “αέρα” της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Η Ντούα Λίπα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κάλουμ Τέρνερ στο Λονδίνο, βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left Χτες
Η διάσημη τραγουδίστρια κι ο ηθοποιός πραγματοποίησαν πολιτικό γάμο στη βρετανική πρωτεύουσα λίγο πριν τις επίσημες τριήμερες εκδηλώσεις για τον θρησκευτικό τους γάμο στη Σικελία

Νικόλας Ράπτης: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει σε διευθυντή προγράμματος στο ραδιόφωνο ότι δεν κάνω για τη δουλειά

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέτρεξε στα πρώτα του βήματα στον χώρο

Σάκης Ρουβάς: Έκανε γυμναστική με... κίνητρο τα «μακαρόνια με κιμά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής μοιράστηκε στο TikTok στιγμιότυπα από την προπόνησή του

Κατερίνα Καινούργιου: Ταξίδι με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και την κόρη τους

E-Daily 3.Left Χτες
Η οικογενειακή απόδραση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πουλούσα ρολόγια στην Αθήνα, τώρα έχω συλλογή με το όνομά μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη διαδρομή του από τους δρόμους της Αθήνας μέχρι την κορυφή του NBA και τους Μιλγουόκι Μπακς.

Η μακροβιότερη αεροσυνοδός στον κόσμο αποσύρεται έπειτα από 67 χρόνια πτήσεων ‑«Αυτή ήταν η ζωή μου»

E-Daily 3.Left Χτες
Έζησε την εξέλιξη της αεροπορίας από την πρώτη θέση και έγινε σύμβολο ενός επαγγέλματος που άλλαξε όσο λίγα τα τελευταία 60 χρόνια

Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Μου λέει `θέλω να σου πω κάτι αλλά μπορεί να μην είναι κατάλληλη η στιγμή και το μέρος`»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Μαρία Αντωνά προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα» για το πώς την προσέγγισε ο Γιώργος Λιάγκας και έγιναν ζευγάρι

Μαρία Καρυστιανού: «Η κόρη μου θα συμφωνούσε στην απόφαση μου να κάνω κόμμα»

E-Daily 3.Left Χτες
Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Καρυστιανού στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι! και τον Νίκο Συρίγο.

Βίκυ Κάβουρα – Γιώργος Τζαβέλλας: Παντρεύτηκαν δυο ημέρες πριν τη βάφτιση της κόρης τους υπό άκρα μυστικότητα

E-Daily 3.Left Χτες
Ένα υπέροχο πάρτι διοργάνωσαν χθες Σάββατο 30 Μαΐου η Βίκυ Κάβουρα και ο Γιώργος Τζαβέλλας για να γιορτάσουν την βάφτιση της μονάκριβης κόρης τους αλλά και… τον γάμο τους!

Αμαλία Κωστοπούλου και Τζέικ Μέντγουελ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο τους

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στη Μεσσηνία παρουσία 350 καλεσμένων