E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πόσο περισσότερο ποpνό είδαν οι Αθηναίοι από τους Θεσσαλονικείς στη καραντίνα

Ποια ηθοποιός ήταν στη κορυφή

Δημοσίευση 1/12/2020 | 11:44

Πόσο περισσότερο ποpνό είδαν οι Αθηναίοι από τους Θεσσαλονικείς στη καραντίνα

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις ποpνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες...

Η δημοφιλής εταιρία παραγωγής ταινιών ερωtικού περιεχομένου δίνει ελεύθερη πρόσβαση στους χρήστες στην Ελλάδα, αλλά και παγκοσμίως μέχρι το τέλος της καραντίνας του δεύτερου κύματος κορονοϊού που ταλανίζει τη χώρα μας και το παγκόσμιο στερέωμα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που περιλαμβάνει τα ευρήματα έρευνας για την παρακολούθηση των ταινιών αυτών στη χώρα μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Oι διεθνείς παρουσίες της SugarBabes.tv τόσο σε Ευρώπη (ΧBIZ european Awards) και φέτος με 3 υποψηφιότητες και την Ίννα Ιννάκι στην παρουσίαση κατηγορίας βραβείου με φόντο την Ακρόπολη με live streaming σε όλη την υφήλιο μιας όπου πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο, όσο και σε Αμερική ούσα για φέτος η μοναδική Ελληνίδα εκπρόσωπος που έχει 3 υποψηφιότητες στα AVN Awards γνωστά και ως τα «Όσκαρ του Ποpνό» μόνο εθνικά υπερήφανους μπορεί να μας κάνει.

Ακολουθώντας το παράδειγμα παγκόσμιων κολοσσών της βιομηχανίας ενηλίκων, η www.SugarBabes.tv συμβάλλει με τον δικό της τρόπο στη μάχη κατά του κορωνοϊού, έτσι ώστε να παροτρύνει τον κόσμο να μείνει σπίτι έχοντας πρόσβαση δωρεάν στις υπηρεσίες της, κάνοντας έτσι πιο πικάντικο τον εγκλεισμό της καραντίνας, δίνοντας μια διέξοδο στους ανθρώπους που είναι αναγκασμένοι να περάσουν πολλές ώρες μέσα στο σπίτι.

Εδώ να θυμίσουμε ότι ενάμιση μήνα πριν το δεύτερο lockdown είχε μοιράσει 10.000 μάσκες σε κεντρικά σημεία της Αθήνας, προσφέροντας έτσι μέρος των εσόδων της στην προστασία των πολιτών από τον κορωνοϊό, προαναγγέλλοντας ότι θα συνεχίσει να δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, όπου χρειάζεται ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να βλέπεις ποpνό είναι βαλβίδα αποσυμπίεσης τόσο για τους μοναχικούς τύπους όσο και για τα ζευγάρια, με την προϋπόθεση ότι δεν ξεπερνάμε τα όρια της παρακολούθησης, γιατί η υπερβολική προβολή μπορεί να μας προκαλέσει αρνητικές συνέπειες, σύμφωνα με τους ερευνητές οπότε… παν μέτρον άριστον!

Η έρευνα και τα στατιστικά του 2ου εγκλεισμού

Σπουδαία στοιχεία όσον αφορά την επισκεψιμότητα στο site της «SugarBabes.tv» έδωσαν στη δημοσιότητα μετά από έρευνα οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής της Ίννας Ιννάκι. Η παρακολούθηση των στατιστικών που αφορούν την Ελλάδα (γιατί παράλληλα έχει μεγάλη επισκεψιμότητα παγκοσμίως, λόγω των διεθνών της παραγωγών), ξεκίνησε την πρώτη μέρα έναρξης των περιοριστικών μέτρων έως και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020.

Έτσι, λοιπόν, αυτή την περίοδο 537.093 χρήστες επισκέφθηκαν το site με 2.263.965 προβολές σελίδων, ενώ τα άτομα ηλικίας 25-34 είναι στην κορυφή προβολών, με ώρες αιχμής 23:00 με 03:00, ενώ η Αθήνα είναι πρώτη στις πόλεις οι κάτοικοι της οποίας παρακολουθούν ταινίες ενηλίκων, και ακολουθούν η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, η Πάτρα και το Ηράκλειο. Οι ιστοσελίδες ερωtικού περιεχομένου στα καλύτερά τους από άποψης επισκεψιμότητας για άλλη μια φορά λόγω κορωνοϊού και δωρεάν πρόσβασης στο περιεχόμενό τους. Τα γυρίσματα φυσικά έχουν αναβληθεί, αλλά συντηρούνται από παραγωγές που είχαν προηγηθεί.

Τα στατιστικά μιλούν από μόνο τους...
Επισκεψιμότητα SugarBabes.tv την περίοδο του 2ου lockdown:
537.093 μοναδικοί χρήστες, 2.263.965 προβολές σελίδων

Επισκεψιμότητα ανά φύλο:
21,1% γυναίκες & 78,8% άνδρες

Ώρες αιχμής:
23:00 με 03:00

Επισκέψεις ανά πόλη:
1. Αθήνα 38,5%

2. Θεσσαλονίκη 14,4%

3. Λάρισα 8,9%

4. Πάτρα 8,1%

5. Ηράκλειο 7%

6. Υπόλοιπες πόλεις 23,1%

Kατηγορίες που παρακολουθούν:
1. Greek movies 28%

2. 3some 22%

3. Lesbian 19%

4. Bisexual 14%

5. Group - OrgΥ 10%

6. Hard core 7%

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ:
1. Ίννα Ιννάκι

2. Έλενα Χατζή

3. Τζούλια

4. Ρόζα Ροζίτα

5. Βανέσα Αδαμοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ:
1. Άλεξ Φάιερ

2. Πανάγος

3. Τεό

4. Nεκ Τζούνιορ

5. Κωνσταντίνος Πετσάκιας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατερίνα Καινούργιου: Το τρυφερό story που δημοσίευσε ο άντρας της, Παναγιώτης Κουτσουμπής, με τη νεογέννητη κόρη τους

Tabloid 10.04.2026
Η παρουσιάστρια του Alpha έφερε στον κόσμο το παιδί τους το απόγευμα της Παρασκευής, 3 Απριλίου

Μπαρντελά: Το απρόσμενο ειδύλλιο με την Ιταλίδα πριγκίπισσα Μαρία Καρολίνα

Tabloid 10.04.2026
Η αποκάλυψη για την σχέση του επικεφαλής της γαλλικής ακροδεξιάς με την Ιταλίδα πριγκίπισσα

Η Έφη Θώδη ευχήθηκε «καλή Ανάσταση» με ένα βίντεο στο Instagram

Tabloid 10.04.2026
Σας εύχομαι υγεία, χαρά και ευλογία, είπε η τραγουδίστρια στους διαδικτυακούς της ακόλουθους

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Πάσχα στη Μύκονο με τον Γιώργο Γεροντιδάκη ‑ Το φιλί του ζευγαριού

Tabloid 10.04.2026
Το ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νησί των ανέμων

Βαρύ πένθος για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο ‑ Ραγίζει καρδιές η ανάρτησή του

Tabloid 10.04.2026
Ράκος ο Μιχάλης Ιατρόπουλος από τον θάνατο αγαπημένο του προσώπου.

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για την Ελένη Ανουσάκη – Γιατί νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο

Tabloid 10.04.2026
Όπως αποκάλυψε η ίδια διαγνώστηκε με καρδιακή ανεπάρκεια

Ο Ακύλας έγινε... πασχαλινό αυγό, δείτε φωτογραφία

Tabloid 10.04.2026
Η μαγεία της Eurovision συναντά τη γιορτινή διάθεση, αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει την εικόνα

Δημήτρης Καλλιβωκάς: Δεν με ενδιαφέρει να ζήσω άλλο, κουράστηκα

Tabloid 10.04.2026
Ψάχνω τρόπο να φύγω από τη ζωή, δηλώνει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του

Ο χορός της Δανάης Μπάρκα με τον Αλέξη Γεωργούλη: «25 χρόνια μετά, το ίδιο βαρύς ο τύπος»

Social 10.04.2026
«Περνιέται για ωραίος; Όχι, περνιέται για πολύ ωραίος...» έγραψε η Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη

Οι celebrities που κατηγορούνται για τη χειρότερη συμπεριφορά

Celebrity Stories 10.04.2026
Μαρτυρίες από θαυμαστές, εργαζομένους και συνεργάτες ρίχνουν σκιά στην εικόνα διάσημων ονομάτων της showbiz

Νίκι Γκλέιζερ: Δεν με νοιάζει αν ο σύντροφός μου συνευρεθεί με κάποια άλλη

Tabloid Χτες
Η κωμικός είναι σε σχέση με τον Κρις Κόνβι από το 2013