E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

42χρονη μητέρα ερωτεύτηκε τον 20χρονο κολλητό του γιου της και έκαναν σχέση

Ζουν τον έρωτα τους μαζί

Δημοσίευση 1/12/2020 | 10:15

42χρονη μητέρα ερωτεύτηκε τον 20χρονο κολλητό του γιου της και έκαναν σχέση

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς ερωτεύτηκε τον καλύτερο φίλο του γιου της, ο οποίος είναι 20 ετών.

Η Dawn Northey, 42 ετών, από το Wolverhampton, West Midlands, ένιωσε έλξη αμέσως από τον 20χρονο νέο όπως είπε.

Ο γιος της Dawn, Callum Northey, 18 ετών και ο Takhari έγιναν φίλοι λόγω ενός διαδικτυακού παιχνιδιού, το οποίο έπαιζαν για τρία χρόνια πριν συναντηθούν τελικά τον Ιούνιο του 2017.

Επτά μήνες αργότερα, η Dawn και η Takhari, τότε 18 ετών, φιλήθηκαν, τον έφερε στο σπίτι και από τότε είναι ζευγάρι.

Όπως ανέφερε η ίδια, ο γιος της δεν έχει κανένα πρόβλημα με την σχέση, ωστόσο δεν είναι αποδεκτή από όλους.

Η Dawn που είναι άνεργη, λέει: «Όταν γνώρισα για πρώτη φορά τον Takhari, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι βρήκα έναν 18χρονο ελκυστικό».

Τον Ιούλιο του 2014, ο γιος της Dawn, Callum, συνάντησε τον Takhari, ο οποίος είναι άνεργος, παίζοντας παιχνίδια Xbox. Κατά τα επόμενα τρία χρόνια, μιλούσαν κάθε μέρα έως ότου ο Takhari κάλεσε την Callum στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2017.

Αφού η 42χρονη επισκέφθηκε τον 20χρονο (τότε εκείνη 40 ετών κι ο νεαρός 18) γύρισε στο σπίτι και χώρισε τον άντρα της και λίγο καιρό μετά συγκατοίκησαν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νανά Βενέτη: Το είδωλο της δεκαετίας του `80 ποζάρει με μπικίνι σαν να μην πέρασε μέρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Νανά Βενέτη, σύμβολο ομορφιάς των `80s, εμφανίζεται με μπικίνι και εντυπωσιάζει όλους

Βάνα Μπάρμπα: Νέο πένθος για την ηθοποιό – «Θα σε αγαπώ για πάντα όπου κι αν βρίσκεσαι»

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για την απώλεια αγαπημένου προσώπου, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του

Το συγκινητικό αντίο της Αννας Βίσση στη Μαίρη Λίντα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Με συγκινητική ανάρτηση στο Instagram αποχαιρέτησε η Αννα Βίσση τη Μαίρη Λίντα

Η Ζιζέλ γιορτάζει τα 46α γενέθλιά της με λεοπάρ μπικίνι – δείτε πώς ευχαρίστησε τους θαυμαστές της

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το 46χρονο μοντέλο μοιράστηκε συγκινητικό μήνυμα ευγνωμοσύνης και εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον εορτασμό των γενεθλίων της.

Αυτός είναι ο influencer που φωτογραφήθηκε γυμνός μπροστά στο άγαλμα του Καραμανλή

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο επιχειρηματίας και influencer με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram βρέθηκε στο επίκεντρο μετά το πρωτοφανές περιστατικό

Ο Έλον Μασκ είπε «Είμαι μέσα» σε πρόταση για την Οδύσσεια στα αρχαία ελληνικά ‑ ποιος θα τη σκηνοθετήσει

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο δισεκατομμυριούχος εκδήλωσε δημόσια την προθυμία του να χρηματοδοτήσει με 100 εκατ. δολάρια κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους στην αρχαία ελληνική γλώσσα.

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid 22.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.

«Απίστευτος πισινός!»: Η Σαρλίζ Θερόν είδε τον Ματ Ντέιμον χωρίς στολή και δεν κρατήθηκε

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το «παράπτωμά» της στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Νόλαν, σε συνέντευξή της κατά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η πρώην ποpνοσταρ Μία Καλίφα κέρδισε 650.000 δολάρια ποντάροντας στο Μουντιάλ – Δείτε το στοίχημά της

Tabloid 22.07.2026
Η πρώην πορνοστάρ είχε ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία και εισέπραξε συνολικά 1,65 εκατ. δολάρια.

Μπαρτζώκας: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα του – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη συγκίνησή του

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, Ανδρέα Μπαρτζώκα, έναν από τους 27 πολιτικούς κρατούμενους που απέδρασαν από τις φυλακές Βούρλων το 1955.

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του