E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Η νέα του σύντροφος είναι σκέτη κόλαση...

Δημοσίευση 30/11/2020 | 11:27

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Περισσότερο... μιλάει και λιγότερο παίζει ο Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ -οι... κακές γλώσσες θα πουν ότι κάτι ανάλογο έκανε και στην ΑΕΚ. Είχε χρόνο, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, να βγει στα ΜΜΕ της χώρας του και να αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση της σχέσης του με την... σeξοβόμβα Γελένα Καρλέουσα.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να της πει το παραμικρό για ό,τι συνέβη, έριξε τα… καρφιά του για τις αναρτήσεις που βγήκαν στα social media, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία μαζί της και δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα.

Το καλύτερο, ωστόσο, το κράτησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε ότι έχει σχέση με μια «νεότερη και καλύτερη» γυναίκα. Πώς την «πετσόκοψε» έτσι...

Είπε λοιπόν ο Βράνιες:

Για την σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα, επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της».

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα, γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα, που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ μέχρι σήμερα».

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα, για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα social media: «Τα social media είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί, όταν γράφεται ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πώς έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μια κόλαση απ' όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Καταρίνα τώρα, αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο της νεότερης και καλύτερης... Για την ιστορία, δηλώνει τραγουδίστρια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid 15.09.2025
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid 15.09.2025
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid 15.09.2025
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Media 15.09.2025
Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία

Δημήτρης Αλεξάνδρου για Ιωάννα Τούνη: Αν ένιωθε ότι έπρεπε να είχαμε χωρίσει νωρίτερα, καλά έκανε και το είπε

Tabloid 15.09.2025
Το δικό μου φταίξιμο ήταν ότι δεν πήρα την απόφαση να χωρίσω νωρίτερα, είχε δηλώσει η Instagrammer

Γιώργος Μαζωνάκης: Στο νοσοκομείο η μητέρα του με σοβαρό πρόβλημα υγείας

Tabloid 15.09.2025
«Είναι σοβαρά, νοσηλεύεται έχοντας στο πλευρό της τις κόρες της. Όλα αυτά την ώρα που ο Γιώργος Μαζωνάκης τη μήνυε για συκοφαντική δυσφήμηση»