E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Η νέα του σύντροφος είναι σκέτη κόλαση...

Δημοσίευση 30/11/2020 | 11:27

Ο Βράνιες δεν ξεχνάει την Καρλέουσα: «Είναι απελπισμένη, είμαι με νεότερη και καλύτερη»

Περισσότερο... μιλάει και λιγότερο παίζει ο Όγκνιεν Βράνιες στην Άντερλεχτ -οι... κακές γλώσσες θα πουν ότι κάτι ανάλογο έκανε και στην ΑΕΚ. Είχε χρόνο, λοιπόν, για μια ακόμα φορά, να βγει στα ΜΜΕ της χώρας του και να αναφερθεί στην πολύκροτη υπόθεση της σχέσης του με την... σeξοβόμβα Γελένα Καρλέουσα.

Ο Βόσνιος πρώην αμυντικός της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει να της πει το παραμικρό για ό,τι συνέβη, έριξε τα… καρφιά του για τις αναρτήσεις που βγήκαν στα social media, ενώ τόνισε ότι πέρασε ωραία μαζί της και δεν την κατηγορεί πλέον για τίποτα.

Το καλύτερο, ωστόσο, το κράτησε για το τέλος, καθώς αποκάλυψε ότι έχει σχέση με μια «νεότερη και καλύτερη» γυναίκα. Πώς την «πετσόκοψε» έτσι...

Είπε λοιπόν ο Βράνιες:

Για την σχέση του με την Καρλέουσα: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν πέρασα ωραία. Τώρα πλέον δεν την κατηγορώ για τίποτα, γιατί καταλαβαίνω πως ήθελε να το σώσει. Δεν μπορεί να κατηγορεί εμένα, επειδή βρήκε ο σύζυγός της τα μηνύματά μας. Αυτή ανταποκρίθηκε σε μένα. Δεν έπρεπε να με συκοφαντεί και να λέει είμαι έτσι, έτσι, έτσι και έπρεπε να το λύσει η ίδια με την οικογένειά της».

Για το τι θα έκανε αν την έβλεπε στο δικαστήριο: «Τίποτα, απλά θα την προσπερνούσα, γιατί είναι τόσο απελπισμένη και ψεύτρα, που δεν θα ήθελα να με ενοχλήσει ξανά. Δεν έχω λάβει κάποια αγωγή της εγώ μέχρι σήμερα».

Για το αν μετανιώνει για την τροπή που πήραν τα πράγματα: «Θα έκανα επτά φορές χειρότερα πράγματα, για να την τιμωρήσω».

Για τις αναρτήσεις στα social media: «Τα social media είναι τα χειρότερα. Με ενοχλεί, όταν γράφεται ότι κάνει κάτι κάποιος, ότι εγώ δεν είμαι κανένας και ένα τίποτα. Είναι αστείο. Με ένα τηλέφωνο θα τα είχαμε λύσει όλα αυτά. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε μεταξύ μας για το πώς έγιναν τα πράγματα. Και η οικογένειά μου πέρασε μια κόλαση απ' όλη αυτή την κατάσταση».

Για τη νέα του σχέση με την Καταρίνα Γκρούγιτς: «Είμαι με την Καταρίνα τώρα, αλλά δεν θέλω να την σχολιάσω. Είναι υπέροχη. Είναι νεότερη και καλύτερη».

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο της νεότερης και καλύτερης... Για την ιστορία, δηλώνει τραγουδίστρια:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τζένι Γκαρθ: Ποιος συμπρωταγωνιστής της στο «Beverly Hills 90210» ήταν η πρώτη της αγάπη

Tabloid 09.04.2026
Η ηθοποιός δεν διστάζει να αναφερθεί και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της

Κέιτι Πράις: «Έχω παραμορφωθεί» – Δυσκολεύεται να μιλήσει μετά την τελευταία επέμβαση

Tabloid 09.04.2026
Η αισθητική παρέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι

H βίλα της Kylie Jenner βγήκε στο σφυρί και είναι ακραία – Θα κολλήσεις με τις λεπτομέρειες

Tabloid 09.04.2026
Γιατί πουλάει τώρα; Η κίνηση της Kylie Jenner που σηκώνει ερωτήματα

Το μυστικό της Catherine Zeta ‑Jones δεν είναι δίαιτα – Είναι κάτι πολύ πιο απλό

Tabloid 09.04.2026
Το καθημερινό πρόγραμμα που της κρατά σώμα και δέρμα άψογα

Απόστολος Γκλέτσος: Το «ψάρι» ειπώθηκε για να καταλάβουν κάποιοι ότι ανδρισμός δεν είναι αυτό που νομίζουν

Tabloid Χτες
«Ήξερα τι έλεγα και είχα κάνει πολλή προεργασία, χρόνια προεργασία στο στενό μου περιβάλλον», τόνισε στο tlife.gr και τον Χρήστο Κούτρα

Τάσος Χαλκιάς: «Ο πατέρας μου με χτυπούσε από αγάπη»

Tabloid Χτες
Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και την Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε ο Τάσος Χαλκιάς, ανοίγοντας ένα ιδιαίτερα προσωπικό κεφάλαιο της ζωής του

Eurovision 2026: Ο Akylas κάνει guest εμφάνιση σε σειρά στην τηλεόραση

Eurovision Χτες
Λίγο πριν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, ο Akylas κάνει μια απρόσμενη «στάση» στη μικρή οθόνη

Μαρία Κίτσου: «Είχα δοκιμάσει στα 17 μου να φύγω από το σπίτι μου»

Tabloid Χτες
«Ήμουν συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά στο σπίτι» εξομολογήθηκε η ηθοποιός μιλώντας στις «Rainbow Mermaids»

Αννα Πρέλεβιτς: Απέβαλε στον τρίτο μήνα – Η στιγμή που το αποκαλύπτει στην κάμερα για πρώτη φορά

Tabloid Χτες
Καλεσμένη σήμερα 8/4 στο Happy Day του ALPHA, μίλησε για την περίοδο που διανύει, ενώ για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε μια αποβολή.