E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νίκος Μάνεσης: Γιατί δεν επιστρέφω στο «60’ Ελλάδα»

«Εγώ παρέδωσα, τέλος» δήλωσε με σαφήνεια ο Νίκος Μάνεσης

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 13:58

Νίκος Μάνεσης: Γιατί δεν επιστρέφω στο «60’ Ελλάδα»

Σε μια απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης, το πρωί του Σαββάτου, μέσα από τη ενημερωτική του εκπομπή, «Σαββατοκύριακο με Μάνεση».

Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του ALPHA επέλεξε να αναφερθεί στην προηγούμενη του εκπομπή, την ταξιδιωτική «60' Ελλάδα» στην οποία και έδωσε οριστικό τέλος.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή ένα μήνυμα τηλεθεάτριας, ο Νίκος Μάνεσης σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα πως «το 60' Ελλάδα θα το κάνει άλλος… Θα το κάνει άλλος άνθρωπος, τώρα, όποτε… Εγώ παρέδωσα, τέλος».

«Το 60' Ελλάδα έγινε και ήταν κάτι το οποίο δεν μπορεί να επαναληφθεί διότι ήταν ταξίδια δύο ημερών, παράγονταν υλικά της τάξεως των 30 ωρών με πέντε κάμερες μέσα σε δυο μέρες. Στη συνέχεια έπρεπε να δούμε όλο το υλικό, να μπούμε να κάνουμε τον κορμό, να μονταριστεί, να ετοιμάσουμε το επόμενο ταξίδι, να κάνουμε ραδιόφωνο, να κάνουμε δελτίο ειδήσεων και κάποια στιγμή δεν αντέχει το κορμί» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

«Με τις συνθήκες αυτές δεν γίνεται στην ελληνική τηλεόραση τέτοιου επιπέδου εκπομπή. Δεν μπορεί να γίνει» κατέληξε,

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η αντίδραση της Αριάνα Γκράντε όταν έκλεισε ο ήχος ενώ τραγουδούσε σε συναυλία της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Ο ήχος δεν λειτουργεί» φώναξε η τραγουδίστρια στους τεχνικούς, προκαλώντας το γέλιο του κόσμου

Τεράστια περιουσία άφησε πίσω της η Σαμάρα του «The Ring» που έζησε τους τελευταίους μήνες άστεγη

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Δικαστικά έγγραφα αποκαλύπτουν ότι η μητέρα της Ντέιβι Τσέις ζήτησε να οριστεί διαχειρίστρια της περιουσίας της κόρης της, καθώς η ηθοποιός δεν είχε αφήσει διαθήκη.

Ο Τζάστιν Μπαλντόνι ζητά απόρριψη ή μείωση του αιτήματος των 8 εκατ. δολαρίων της Μπλέικ Λάιβλι

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η ηθοποιός είχε αξιώσει από το δικαστήριο σχεδόν 7,5 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων και άλλα 540.000 δολάρια για λοιπές δαπάνες - ποσά που η αντίπαλη πλευρά χαρακτηρίζει εξωπραγματικά

Ο Λευτέρης Πανταζής δημοσίευσε παλιά φωτογραφία με τη Ζώζα Μεταξά και την κόρη τους

E-Daily 3.Left 14.07.2026
«Οικογένεια» έγραψε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του

Η Αντέλ σε πολυτελές γιοτ στη Σαρδηνία ‑ Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη τραγουδίστρια εντοπίστηκε στη θαλαμηγό μαζί με τον Τομ Φορντ

Θοδωρής Αθερίδης: Τι απάντησε για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η ανάρτησή του

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο ηθοποιός επέστρεψε με νέα ανάρτηση στο Facebook, τοποθετούμενος για τη θύελλα που ξέσπασε μετά τα συγχαρητήρια που έδωσε στον υπουργό Χρυσοχοΐδη για τις συλλήψεις στην υπόθεση της Marfin.

Η Τζένιφερ Λόπεζ «λαμπέρη» στην επίδειξη Haute Couture της Dolce & Gabbana στη Σικελία

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η 56χρονη σταρ κέντρισε τα βλέμματα όλων φορώντας εφαρμοστό χρυσό στράπλες φόρεμα του οίκου, στολισμένο με πολύχρωμους πολύτιμους λίθους

Γιώργος Μαζωνάκης: Τι τον εκνεύρισε στα λόγια του Αντώνη Ρέμου και πώς αντέδρασε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Ο τραγουδιστής αποκάλυψε σε αποκαλυπτική συνέντευξή του ότι ενοχλήθηκε έντονα από σχόλια του Ρέμου για την κατάστασή του.

Η πρώτη κοινή selfie της Κιμ Καρντάσιαν με τον Λιούις Χάμιλτον και ένα από τα παιδιά της

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Η διάσημη επιχειρηματίας μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές διακοπές τους δίπλα στη λίμνη, με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου.

H εμφάνιση της Jennifer Lopez στη Σικελία που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό

Tabloid 14.07.2026
Η JLo ήταν το αδιαμφισβήτητο αστέρι της πρώτης σειράς στην επίδειξη Alta Moda των Dolce & Gabbana στην Ταορμίνα, ενώ η Léonie Cassel άνοιξε την πασαρέλα υπό το βλέμμα της Monica Bellucci.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Γενέθλια στις Μαλδίβες με έκπληξη από τον σύντροφό της στην παραλία

Tabloid 14.07.2026
Η γνωστή μοντέλο γιόρτασε τα 36α γενέθλιά της με τον σύντροφό της

Καμπούρη & Κατσαρίδης: Ποια αινιγματική ατάκα άφησε υπονοούμενα για το τηλεοπτικό τους μέλλον μετά το «Πρωινό»

Tabloid 14.07.2026
Οι δύο πρώην συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα ανέβασαν κοινό βίντεο στο Instagram, με μια ατάκα που πυροδότησε εικασίες για κοινή τηλεοπτική επιστροφή.