E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονιστικές καταθέσεις περιλαμβάνει η δικογραφία - Η μαρτυρία της 28χρονης ανιψιάς της

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/11/2020 | 08:41

Μάνη: Σκότωσε τη γυναίκα του, έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Συγκλονίζουν οι καταθέσεις μέσα από τη δικογραφία της Μάνης, σχηματίζοντας την εικόνα του δράστη ως ενός ανθρώπου βίαιου, με εμμονές και συχνά ξεσπάσματα ζήλιας.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Πρώτο Θέμα, ο άνδρας κατά το παρελθόν είχε επιτεθεί ακόμη και στην ίδια του την αδερφή και την είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα η γυναίκα να τον μηνύσει, ενώ ζήλευε τη σύζυγο του παθολογικά και γι αυτό την εξύβριζε σχεδόν κάθε μέρα γιατί ήταν πεπεισμένος ότι τον απατούσε.

Μάλιστα όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση της 28χρονης ανιψιάς της δολοφονηθείσης, ο άνδρας της, της είχε επιτεθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν με μαχαίρι και η ίδια για να προφυλαχθεί χρησιμοποίησε ως ασπίδα ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο μαχαίρωσε με λύσσα και έκανε κομμάτια και άλλη μια με καραμπίνα.

Αίσθηση προκαλεί και η κατάθεση ενός αστυνομικού ο οποίος αναφέρει ότι ο συζυγοκτόνος της Μάνης μετά την εκτέλεση της 44χρονης έκανε μπάνιο και άλλαξε ρούχα!

Στην προανακριτική κατάθεση που έδωσε στο Τμήμα ο δράστης είπε ότι «τα τελευταία τρία χρόνια τσακωνόμασταν συνέχεια σε καθημερινή βάση για ασήμαντες αφορμές χωρίς ποτέ να τη χτυπήσω και κλείναμε το θέμα με αγάπη. Εγώ είμαι καχύποπτος και για το λόγο αυτό έχω επισκεφθεί ψυχίατρο ο οποίος μου έχει χορηγήσει αντιψυχωτικά φάρμακα (στο σπίτι βρέθηκαν δισκία Lexotanil και xanax) τα οποία τα παίρνω εδώ και είκοσι χρόνια. Τα παίρνω και είμαι μια χαρά. Και έπαιρνε επίσης και η γυναίκα μου. Δεν θυμάμαι τι ακριβώς συνέβη χθες γιατί δεν έχω κοιμηθεί το βράδυ. Σκεφτόμουν αυτό που έγινε το ατύχημα. Σκέφτομαι μόνο το αποτέλεσμα. Η γυναίκα μου είναι στον τάφο και εγώ θα πάω στη φυλακή. Ζητάω συγγνώμη για όλα».

Τη σκότωσε και μετά έκανε μπάνιο, άλλαξε ρούχα και παραδόθηκε

Η κατάθεση του αστυνομικού που εδόθη στις 5:20 το ξημέρωμα της 23ης Νοεμβρίου είναι αποκαλυπτική. «Όπως πληροφορήθηκα από τους συναδέλφους μου στη μονοκατοικία κατά την είσοδο τους και στο δάπεδο υπήρχε αρκετή ποσότητα νερού προερχόμενη από το μπάνιο που ήταν παρακείμενο από το σημείο που ανευρέθηκε το πτώμα. Στις σχετικές ερωτήσεις που του κάναμε μας είπε ότι σκότωσε τη γυναίκα του με την καραμπίνα, κατόπιν αυτός έκανε μπάνιο και έπλυνε το σώμα του, άλλαξε ρούχα και εξήλθε της οικίας του για να παραδοθεί. Σας παραδίδω το πουκάμισο χρώματος μοβ που ο δράστης φορούσε κατά την προσαγωγή του και είχε αίματα πάνω».

«Γέμισε με μαχαιριές τον αρκούδο»

Η 28χρονη ανιψιά της θανούσης - κόρη της αδερφής της - η οποία δουλεύει σε σούπερ μάρκετ της οικογένειας λέει ότι είχε προβλήματα ψυχολογικά, τους κακομεταχειριζόταν και τσακωνόντουσαν. Η κοπέλα παρέδωσε μια γνωμάτευση ψυχιάτρου του 2017 στην οποία λέει ότι είχε επισκεφθεί μαζί με τη γυναίκα του τον ψυχίατρο και είχε δηλώσει ότι δεν ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή και δεν είχε κανένα ψυχικό νόσημα. Η μικρή λέει ότι πήρε τη γνωμάτευση για να πάρει την άδεια κατοχή των όπλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε ένα δεύτερο ψυχίατρο ο οποίος όμως είπε ότι θα έπρεπε να του αφαιρέσουν το όπλο.

Η ανιψιά επίσης κατέθεσε ότι ο δράστης «στο παρελθόν είχε πάει άλλες δύο φορές να σκοτώσει τη θεία μου. Τα δύο περιστατικά έγιναν πριν πολλά χρόνια. Την πρώτη φορά προσπάθησε να τη σκοτώσει με μαχαίρι και η θεία μου για να σωθεί έβαλε μπροστά ένα μεγάλο αρκούδο τον οποίο ο θείος μου γέμισε με μαχαιριές και τη δεύτερη φορά την κυνηγούσε με την καραμπίνα και η θεία μου πήρε το αυτοκίνητο του πεθερού της και πήγε στο σπίτι του κ. (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) του γιατρού για να σωθεί».

Η αδερφή του δράστη από την πλευρά της κατέθεσε ότι τσακωνόντουσαν. Την ημέρα του φονικού πήγε στο σπίτι του αδερφού της γιατί υπήρχε ένταση, αλλά τελικώς έφυγε και δεν κάθισε. Μάλιστα η γυναίκα άκουσε τον πυροβολισμό και βγήκε έξω. Στην ερώτηση αν και εκείνη την είχε κακοποιήσει είπε χαρακτηριστικά: «Με είχε χτυπήσει στο παρελθόν. Είχε υπάρξει βίαιος απέναντι μου στο παρελθόν και του έχω κάνει μήνυση».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νέα κτηνωδία στην Κοζάνη: Νεκρή αρκούδα από πυροβολισμούς στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα 13.06.2026
Το άτυχο ζώο βρέθηκε νεκρό έχοντας δεχθεί πυροβολισμούς στον λαιμό και την πλάτη

Ιράν και ΗΠΑ κοντά σε συμφωνία: Τι προβλέπει το μνημόνιο και πότε θα υπογραφεί

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί εμφανίζεται αισιόδοξος για ψηφιακή υπογραφή μέσα στις επόμενες ημέρες, ενώ παράλληλα αμερικανικές δυνάμεις κατέρριψαν ιρανικά drones κοντά στα Στενά του Ορμούζ.

Μουντιάλ 2026: Με νίκη 4‑1 επί της Παραγουάης οι ΗΠΑ άνοιξαν με το δεξί τον 4ο όμιλο

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Από τα πρώτα λεπτά, οι Αμερικανοί φανέρωσαν τις προθέσεις τους στο τουρνουά

Μουντιάλ 2026: Καναδάς και Βοσνία/Ερζεγοβίνη χώρισαν με 1‑1

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Λάριν μπήκε ως αλλαγή στο 77` και έναν μόλις λεπτό αργότερα ισοφάρισε για τον Καναδά, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1

Ανταρκτική: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο ‑ Χάνονται πάγοι «μεγέθους Γαλλίας»

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Η δυτική ακτή της Ανταρκτικής έχει χάσει έκταση θαλάσσιου πάγου ίση με τη Γαλλία, ενώ οι θερμοκρασίες σπάνε ρεκόρ

Λήξη συναγερμού στο πλοίο με τους 1050 επιβαίνοντες – Δεν βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Το «Blue Star 2» είχε καταπλεύσει εσπευσμένα στο λιμάνι του Λαυρίου για τον απαραίτητο έλεγχο

Τραμπ: Νεκρός ο αρχηγός της διαβόητης συμμορίας Tren de Aragua μετά από αμερικανικό πλήγμα

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε την εξόντωση του Νίνιο Γκερέρο, επικεφαλής της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης της Βενεζουέλας

Ανω Λιόσια: Λεωφορείο έπεσε σε κολώνα ρεύματος – Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες

E-Daily 2.TopNews 13.06.2026
Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά και διερευνώνται

Αγριο φονικό συγκλονίζει τη Χίο – 51χρονος έσφαξε τον ανιψιό του

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χίου

«Εκτοξεύτηκε» η SpaceX: Ο Έλον Μασκ είναι επισήμως ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στην ιστορία

Κόσμος Χτες
Με ιστορική άντληση 75 δισεκατομμυρίων δολαρίων ενόψει της εισαγωγής της στον Nasdaq, η αεροδιαστημική εταιρεία οδηγεί τον ιδιοκτήτη της σε οικονομικό ρεκόρ όλων των εποχών