E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Φορολοταρία: Κλήρωσε για 1.000 τυχερούς

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε

Δημοσίευση 27/11/2020 | 13:10

Φορολοταρία: Κλήρωσε για 1.000 τυχερούς

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 η 46η δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου 2020.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με την χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε εδώ αν έχετε κερδίσει. Είναι απαραίτητοι οι κωδικοί του taxisnet.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το ChatGPT εξαπέλυσε μόνο του κυβερνοεπίθεση σε εταιρεία ‑ Ζούμε στην «αυγή» του Matrix;

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η OpenAI αποκάλυψε ότι προηγμένα μοντέλα ΤΝ του ChatGPT «παράκουσαν» τις εντολές και πραγματοποίησαν αυτόνομα κυβερνοεπίθεση εναντίον μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Viral στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»: Εργαζόμενος χαϊδεύει διασωθέντα ζώα που έφτασαν με πτήση

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Στο βίντεο ο εργαζόμενος τα μεταφέρει με ιδιαίτερη προσοχή και ελέγχει αν είναι καλά

Blackout στην Αθήνα: Πότε θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο κέντρο

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Η διακοπή ηλεκτροδότησης που ξεκίνησε από τις 15:20 πλήττει Κυψέλη, Εξάρχεια, Κολωνάκι και άλλες γειτονιές, με φανάρια εκτός λειτουργίας και εγκλωβισμένους σε ανελκυστήρες.

Η Σαουδική Αραβία περνά το πυρηνικό κατώφλι ‑ Η συμφωνία Τραμπ που αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εγκρίνει συμφωνία πυρηνικής συνεργασίας διάρκειας έως και 30 ετών, η οποία αναμένεται να ανοίξει τον δρόμο για την εμπλοκή αμερικανικών εταιρειών στην ανάπτυξη της σαουδαραβικής πυρηνικής βιομηχανίας

Βουλή: Αρση ασυλίας για την Ζωή Κωνσταντοπούλου ‑ Οργισμένη αντίδραση της προέδρου της Πλεύσης

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Με 160 ψήφους «υπέρ» της άρσης, 63 «κατά» και 6 «παρών»

Facebook, Instagram και Messenger «έπεσαν» ‑ Εκατοντάδες αναφορές από χρήστες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Εκατοντάδες χρήστες αδυνατούν να συνδεθούν στις πλατφόρμες της Meta, με προβλήματα να εντοπίζονται τόσο στο web όσο και στις mobile εφαρμογές.

Τραγωδία σε ποταμό: Πέντε πνιγμοί σε αλυσιδωτή προσπάθεια διάσωσης

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Δύο ζευγάρια-γονείς ανήκουν στα θύματα, ενώ τα μικρά τους παιδιά έμειναν ορφανά στην όχθη του ποταμού Σάιοτο.

Πέθανε ο Γάλλος ατζέντης μοντέλων που έφερνε νεαρές γυναίκες σε επαφή με τον Τζέφρι Επστάιν

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Το όνομά του εντοπίζεται σε πάνω από 2.000 σημεία στα έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης για την υπόθεση Επστάιν

Ιωάννινα: Αστραπές φώτισαν τον ουρανό εν μέσω καύσωνα – Εντυπωσιακές εικόνες

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Θυελλώδεις άνεμοι και συνεχείς ηλεκτρικές εκκενώσεις «έσκισαν» τον νυχτερινό ουρανό πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων.

Η Ιαπωνία έφτιαξε «ψυγείο για ανθρώπους» – Πώς λειτουργεί και πού το τοποθετούν

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η συσκευή Do Hiemon Personal Cooling Box μειώνει τη θερμοκρασία του σώματος σε μόλις πέντε λεπτά και στοχεύει σε εργαζομένους υψηλού θερμικού κινδύνου.

Μαμντάνι: «Δεν έχουμε εξουσία να συλλάβουμε τον Νετανιάχου»

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε ότι οι δημοτικές αρχές δεν έχουν νομική δικαιοδοσία, αλλά κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στη σύλληψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Σταύρος Γεωργίου: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ‑ Από άγριο ξυλοδαρμό ο θάνατος του ποινικολόγου

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Δεν φαίνεται το κίνητρο να ήταν σχετικό με την εργασία του, αναφέρουν οι πληροφορίες