E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μάθιου Πέρι: Ποια είναι η κατά 22 χρόνια μικρότερη γυναίκα που αρραβωνιάστηκε

«Είναι η πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη»

Δημοσίευση 27/11/2020 | 09:48

Μάθιου Πέρι: Ποια είναι η κατά 22 χρόνια μικρότερη γυναίκα που αρραβωνιάστηκε

Μπορεί ο χαρακτήρας που υποδυόταν στα «Φιλαράκια» να φοβόταν τον γάμο (τουλάχιστον μέχρι να βρει την αγάπη στο πρόσωπο της «Μόνικα»), όμως και ο Μάθιου Πέρι της πραγματικής ζωής... δεν πήγαινε πίσω, αφού είχε αποφύγει αυτό το μεγάλο βήμα μέχρι τα 51 του χρόνια.

Τα ψεματα όμως τελείωσαν για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον «Τσάντλερ Μπινγκ», αφού φαίνεται πως βρήκε την δική του «Μόνικα» και πρόκειται σύντομα να παντρευτούν.

Ο σταρ των «Friends» αποκάλυψε πρόσφατα ότι έκανε πρόταση γάμου στην 29χρονη Μολις Χέρβιτζ και εκείνη δέχτηκε με χαρά. Ο Πέρι έπλεξε το εγκώμιο της καλής του μιλώντας στο People Magazine, αποκαλώντας την Χέρβιτζ «την πιο φανταστική γυναίκα στον πλανήτη».

H Χέρβιτζ σε μια διαδικτυακή σειρά με γυναίκες που αφηγούνται ιστορίες:

«Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Για καλή μου τύχη, εκείνη την περίοδο έβγαινα με την πιο φανταστική γυναίκα του πλανήτη», είπε ο 51χρονος για την μνηστή του, που εργάζεται ως ατζέντισσα και παραγωγός, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ. H 29χρονη ξεκίνησε να βγαίνει με τον Πέρι το 2018 και ο δεσμός τους επιβεβαιώθηκε νωρίτερα το 2020, όταν η κοπέλα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση στα social media της στις 14 Φεβρουαρίου. «Δεύτερη χρονιά που είναι ο Βαλεντίνος μου αλλή η πρώτη που είναι Instragam influencer. Χαρούμενη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον αγαπημένο μου», έγραψε για τον Μάθιου Πέρι, που είχε ανοίξει πρόσφατα λογαριασμό στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Φήμες για τη σχέση τους κυκλοφορούσαν πάντως ήδη από την περασμένη χρονιά, καθώς το ζευγάρι είχε θεαθεί πολλές φορές μαζί. Τον Νοέμβριο του 2019, οι δύο τυς φωτογραφήθηκαν σε τρυφερό τετ-α-τετ έξω από ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ. Τον περασμένο Μάιο, φήμες για διάλυση της σχέσης τους άρχισαν να κάνουν τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ, με άτομα του κύκλου τους να επιβεβαιώνουν ότι «τράβηξαν χωριστούς δρόμους».

Παραμένει ασαφές πάντως εάν το ζευγάρι όντως χώρισε και τα ξαναβρήκε ή εάν οι φήμες για χωρισμό ήταν τελείως αναληθείς.

Παρόλο που παρέμενε εργένης μέχρι σήμερα, ο Μάθιου Πέρι έχει στο παρελθόν του σχέσεις με διάσημες και εντυπωσιακές γυναίκες, όπως η Γιάσμιν Μπλιθ από το Μπέιγουοτς, με την οποια έβγαινε το 1995 για μερικούς μήνες, πριν προχωρήσει στην επόμενη σχέση του με την Τζούλια Ρόμπερτς. Ο μεγαλύτερος δεσμός του ήταν εκείνος με την Λίζι Κάπλαν, που κράτησε από το 2006 έως το 2012.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ρονάλντο και Ροντρίγκεζ: Ρολόγια 1,5 εκατ. ευρώ, δαχτυλίδι 3,5 εκατ. δολαρίων και μοναδική Bugatti

Tabloid 28.03.2026
Το ζευγάρι δημοσίευσε φωτογραφία μέσα στη σπάνια Bugatti Centodieci του Πορτογάλου σούπερ σταρ, επιδεικνύοντας πολυτελή Patek Philippe ρολόγια συνολικής αξίας άνω του 1,5 εκατ. ευρώ.

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

Celebrity Stories 28.03.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Ιωάννα Τούνη: 8 φορές προβλήθηκε το επίμαχο βίντεο μέσα στο δικαστήριο

Tabloid Χτες
Στη διάρκεια της δίκης, το υλικό προβλήθηκε επανειλημμένα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ λόγω της ρήξης με τον Μπρούκλιν: «Κλαίει με το παραμικρό»

Tabloid Χτες
Ο πρώην ποδοσφαιριστής φέρεται πως δυσκολεύεται περισσότερο από όλους στην οικογένεια να διαχειριστεί την κατάσταση

Η Frontstage Entertainment παραμένει στην κορυφή!

Media Χτες
Ο No. 1 Όμιλος Ραδιοφώνου, Digital και Events στην Ελλάδα κρατάει συντροφιά σε περισσότερους από 1.779.000 ακροατές εβδομαδιαίως

easy Movie Experience powered by ΔΕΗ: Η top secret movie εμπειρία βρίσκεται στον easy 97.2!

Media Χτες
Το easy Movie Experience powered by ΔΕΗ προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική γεύση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που απολαμβάνουμε το σινεμά

Πάμελα Αντερσον: Η 58χρονη ηθοποιός ποζάρει αρετουσάριστη και στέλνει το δικό της μήνυμα στο Al

Tabloid Χτες
Eίναι το κεντρικό πρόσωπο εταιρικής καμπάνιας, η οποία προωθεί την αποφυγή χρήσης ψηφιακά δημιουργημένων προσώπων ή σωμάτων

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πότε και πού θα γίνει ο γάμος της

Tabloid Χτες
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται να παντρευτεί και αποκαλύπτει πώς θα είναι η γαμήλια τελετή.

Ταϊλάνδη: Απρόοπτο σε καλλιστεία ‑ Έπεσαν τα «ψεύτικα» δόντια διαγωνιζόμενης

Παράξενα Χτες
Το περιστατικό σημειώθηκε κατά την προκριματική φάση, με την αντίδρασή της να κερδίζει το κοινό

Η συγκλονιστική ιστορία της Duffy γίνεται ντοκιμαντέρ: Ο βιασμός, η απαγωγή και η εξαφάνιση μετά τη μεγάλη επιτυχία

Tabloid Χτες
Η Ουαλή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει μέσω των social media ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη σε άλλη χώρα

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Κοιμήθηκα στο τιμόνι και χτύπησα σε κολώνα της ΔΕΗ»

Tabloid Χτες
Με αφορμή τη χθεσινή ξαφνική αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τo Buongiorno, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο ένστικτο της μάνας

Κλόε Καρντάσιαν: «Τον χτύπησα στο πρόσωπο, γιατί έκανε χρήση» – Η σοκαριστική εξομολόγηση για τον Λαμάρ Όντομ

Tabloid Χτες
Η Κλόε Καρντάσιαν προχώρησε σε μια από τις πιο σκληρές εξομολογήσεις της, μιλώντας ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Λαμάρ Όντομ και τη μάχη του με τα ναρκωτικά