E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ναταλία Γερμανού: Έσπαγα ποτήρια και του έλεγα… το βλέπεις το γυαλί;

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού στο Happy Day

Δημοσίευση 26/11/2020 | 14:55

Ναταλία Γερμανού: Έσπαγα ποτήρια και του έλεγα… το βλέπεις το γυαλί;

Στην εκπομπή “Happy Day” και τον Μιχάλη Πλεμμένο έδωσε συνέντευξη η Ναταλία Γερμανού, η οποία αναφέρθηκε και στη σχέση της με τους γονείς της και αποκάλυψε άγνωστα περιστατικά.

«Η φετινή τηλεοπτική σεζόν είναι από τις πιο όμορφες. Είναι πολύ δύσκολο να δέσει μια καινούργια παρέα τόσο γρήγορα. Κάνω σαββατοκύριακο 12 χρόνια. Αγαπώ τα σαββατοκύριακα και τις βραδινές εκπομπές. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός, αλλά ο πατέρας μου, μου το ξέκοψε. Μου είχε αδυναμία, αλλά δεν με είχε παραχαϊδεμένη.

Στα επαγγελματικά μου ήταν πολύ αυστηρός, αλλά στα προσωπικά μου πολύ τρυφερός. Η μαμά μου ήταν η πρώτη γυναίκα που έγινε πρόεδρος σε διαφημιστική εταιρεία στην Ελλάδα. Μέχρι τα 22 είχα τεράστιο άγχος να τους κρατώ ικανοποιημένους, δεν ήταν ευχαριστημένοι με τίποτα. Στα 23 μου τους είπα: “δεν μπορώ να είμαι το σούπερ τέλειο πλάσμα που θέλετε. Αγαπήστε με ή παρατήστε με”.

Έχω υπάρξει Drama Queen, θα μπορούσαν να γραφτούν κωμικά σίριαλ πάνω μου. Τώρα είμαι τόσο ψύχραιμη που οι περισσότεροι νομίζουν ότι είμαι αδιάφορη. Έχω κάνει υστερίες, κλάματα. Έσπαγα ποτήρια και έλεγα “το σπάω το ποτήρι, το βλέπεις το γυαλί; Θα το πάρω στο χέρι μου και…”. Αυτά έχουν γίνει πριν από 20 χρόνια», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter

Γλυκερία: «Ξέρω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν στο Ισραήλ» – Η τραγουδίστρια μίλησε στα εβραϊκά

Tabloid Χτες
H τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες στο Ισραήλ για τέλος Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

Tabloid Χτες
«Είμαι εδώ ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της»