E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Ασθενής ευχαριστεί τους γιατρούς και συγκλονίζει

«Σε εσένα που μου έδινες κουράγιο όταν λύγιζα»

Δημοσίευση 25/11/2020 | 12:33

Κορωνοϊός: Ασθενής ευχαριστεί τους γιατρούς και συγκλονίζει

Το υπέροχο και συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα μιας νέας γυναίκας με κορονοϊό που νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, μετά το τέλος της περιπέτειάς της, η γυναίκα έγραψε: «Εσένα που ήρθες τόσο γρήγορα στο σπίτι μου. Εσένα που, ενώ όλη τη μέρα φορούσες αυτή τη στολή που δε σε αφήνει ούτε να αναπνεύσεις, ξέχασες την κούρασή σου και με φρόντισες σαν δικό σου άνθρωπο. Εσένα που με τόσο ενδιαφέρον κοίταζες και ξανακοίταζες τις εξετάσεις μου. Που μου είπες ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πνευμονική εμβολή, αλλά πως θα με φροντίσεις και να μην ανησυχώ.

Εσένα που ξέχασες το σπίτι σου και σε ξέχασε κι αυτό, γιατί είσαι ολόκληρη τη μέρα επάνω από τους ασθενείς σου. Εσένα που μου έδινες κουράγιο και δύναμη όταν φοβόμουν και λύγιζα. Εσένα που, εκτός από τα φαρμακά μου, μου έδινες τόση αγάπη, σχηματίζοντας καρδιές με τα χέρια σου, στέλνοντάς μου φιλιά και χαμόγελα έξω από την πόρτα του δωματίου μου.

Εσένα που ανυπομονούσα να έρθεις, γιατί ήξερα πως θα μου φτιάξεις το κέφι με έναν σου λόγο και ένα χάδι, αφού μόνο εσύ άγγιζες με τόση αγάπη μια ασθενή με νόσο από covid-19. Εσάς όλους που, μια εβδομάδα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μου φερθήκατε σαν να είμαι οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ! Σας θαυμάζω! Σας ευγνωμονώ!

Μια μικρή αφιέρωση για το ΕΚΑΒ, τα εξωτερικά ιατρεία, τους γιατρούς και τους/τις νοσηλευτές/νοσηλεύτριες της Παθολογικής Κλινικής και για το βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας

Χριστίνα Αλεξοπούλου: Ζήτησε συγγνώμη για τη φράση «το τζάμπα πέθανε» ‑ «Δεν αναφερόμουν στους εκπαιδευτικούς»

Πολιτική 03.02.2026
Σε αναδίπλωση υποχρεώθηκε η βουλευτής της ΝΔ, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η φράση της «το τζάμπα πέθανε»

FT: Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν σε σχέδιο για επιβολή εκεχειρίας με τη Ρωσία – Η τριπλή αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης

Κόσμος 03.02.2026
Το σχέδιο συζητήθηκε μεταξύ Ουκρανών, Ευρωπαίων και Αμερικανών αξιωματούχων και προβλέπει πολυεπίπεδη αντίδραση σε περίπτωση παραβίασης μιας ενδεχόμενης ανακωχής

Επέστρεψε σπίτι του ο 5χρονος Λίαμ που είχε συλλάβει η ICE

Κόσμος 03.02.2026
Πατέρας και γιος φωτογραφήθηκαν χαμογελαστοί έξω από το σπίτι τους με μια πινακίδα που έγραψε «ευχαριστούμε για τις προσευχές σας»