E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Ασθενής ευχαριστεί τους γιατρούς και συγκλονίζει

«Σε εσένα που μου έδινες κουράγιο όταν λύγιζα»

Δημοσίευση 25/11/2020 | 12:33

Κορωνοϊός: Ασθενής ευχαριστεί τους γιατρούς και συγκλονίζει

Το υπέροχο και συγκινητικό ευχαριστήριο μήνυμα μιας νέας γυναίκας με κορονοϊό που νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, κάνει το γύρο του διαδικτύου…

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, μετά το τέλος της περιπέτειάς της, η γυναίκα έγραψε: «Εσένα που ήρθες τόσο γρήγορα στο σπίτι μου. Εσένα που, ενώ όλη τη μέρα φορούσες αυτή τη στολή που δε σε αφήνει ούτε να αναπνεύσεις, ξέχασες την κούρασή σου και με φρόντισες σαν δικό σου άνθρωπο. Εσένα που με τόσο ενδιαφέρον κοίταζες και ξανακοίταζες τις εξετάσεις μου. Που μου είπες ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πνευμονική εμβολή, αλλά πως θα με φροντίσεις και να μην ανησυχώ.

Εσένα που ξέχασες το σπίτι σου και σε ξέχασε κι αυτό, γιατί είσαι ολόκληρη τη μέρα επάνω από τους ασθενείς σου. Εσένα που μου έδινες κουράγιο και δύναμη όταν φοβόμουν και λύγιζα. Εσένα που, εκτός από τα φαρμακά μου, μου έδινες τόση αγάπη, σχηματίζοντας καρδιές με τα χέρια σου, στέλνοντάς μου φιλιά και χαμόγελα έξω από την πόρτα του δωματίου μου.

Εσένα που ανυπομονούσα να έρθεις, γιατί ήξερα πως θα μου φτιάξεις το κέφι με έναν σου λόγο και ένα χάδι, αφού μόνο εσύ άγγιζες με τόση αγάπη μια ασθενή με νόσο από covid-19. Εσάς όλους που, μια εβδομάδα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης μου φερθήκατε σαν να είμαι οικογένειά σας. Σας ευχαριστώ! Σας θαυμάζω! Σας ευγνωμονώ!

Μια μικρή αφιέρωση για το ΕΚΑΒ, τα εξωτερικά ιατρεία, τους γιατρούς και τους/τις νοσηλευτές/νοσηλεύτριες της Παθολογικής Κλινικής και για το βοηθητικό προσωπικό του νοσοκομείου μας.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα 07.02.2026
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος 07.02.2026
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα 07.02.2026
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα 07.02.2026
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα 07.02.2026
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα 07.02.2026
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα 07.02.2026
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα 07.02.2026
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.