E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει γυναίκα που νίκησε τον κορονοϊό: Είναι σαν βόμβα στα χέρια σου

Τι δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

Δημοσίευση 25/11/2020 | 08:34

Συγκλονίζει γυναίκα που νίκησε τον κορονοϊό: Είναι σαν βόμβα στα χέρια σου

Είναι μόλις 40 ετών αλλά χρειάστηκε να παλέψει 14 μέρες (στο νοσοκομείο) με τον κορονοϊό. Να διαπραγματευτεί για να μη διασωληνωνθεί. Να περάσει αγωνία, μοναξιά, φόβο και τελικά να νικήσει.

Η μαρτυρία της 40χρονης γυναίκας που πάλεψε και νίκησε τον κορονοϊό, συγκλονίζει. Τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης (25.11.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προκαλούν ανατριχίλα. Η αγωνία, ο φόβος που προκαλεί η ασθένεια. Με τα μάτια της να βουρκώνουν, θυμήθηκε την ώρα που την έπαιρνε το ασθενοφόρο από το σπίτι της. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Βουρκώνω όταν θυμάμαι πως με πήρε το ασθενοφόρο γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω», είπε. Έμεινε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν 26 Οκτωβρίου όταν νόσησε. Χωρίς οξυγόνο, λέει, δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η κα Κούτρα έμεινε μέρες στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μια ανάσα από τη διασωλήνωση αλλά τελικά κατάφερε να τη… γλιτώσει. Το ιστορικό της, όσον αφορά στο αναπνευστικό, ήταν επιβαρυμένο. Η κατάσταση, περιέγραψε, ήταν από την πρώτη στιγμή δύσκολη. «Η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν τραγικά δύσκολη, έπρεπε να χαιρετήσω τους δικούς μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε με δάκρυα να μαζεύονται στα μάτια της.

Περιγράφοντας τις στιγμές στο νοσοκομείο, τα λόγια της προκαλούν κόμπο στο στομάχι. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήμουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση (…) Πονούσα παρα πολύ στο στήθος. Γενικώς πονούσα, δεν είχα πολύ πυρετό, αλλά είχα ιλίγγους, εμετούς, πονοκεφάλους. Και είναι πολύ δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Το πρωί ήμουν καλά και υποτροπίαζα σε μισή ώρα, είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια σου!».

Δεν ήθελε να διασωληνωθεί γιατί «ήμουν σίγουρη ότι μπορεί να μην ξυπνούσα». Η μητέρα της, άλλοτε νοσηλεύτρια στο «Αγία Όλγα» παρακάλεσε τους γιατρούς να καθυστερήσουν τη διασωλήνωση. «Κάναμε διαπραγματεύσεις και ευτυχώς βελτιώθηκα. Ήμουν τυχερή». Ακόμα πάντως, δεν έχει συνέλθει εντελώς. «Δεν έχει φύγει η πνευμονία, ο ίλιγγος και η κόπωση. Συνεχίζω την αγωγή», είπε.

Η 40χρονη γυναίκα περιέγραψε πως αρνητές του κορονοϊού την… «πήραν στο λαιμό τους» αν κι εκείνη πρόσεχε, εκείνοι δεν τηρούσαν τα μέτρα. Το πιθανότερο, είπε, είναι να κόλλησε στη δουλειά της. Από την πρώτη στιγμή, περιέγραψε, εμφάνισε συμπτώματα και δεν χρειάστηκε ούτε τεστ να κάνει. Δεν είχε όσφρηση, δεν είχε γεύση και υποπτεύθηκε πως είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Η κα Κούτρα λύγισε και όταν αφηγήθηκε πως κόλλησε τον σύζυγό της. Μόνο που εκείνος αναγκαστικά πέρασε την ασθένεια μόνος του, στο σπίτι, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. «Κόλλησα άθελά μου και τον σύζυγό μου, που το πέρασε μόνος του στο σπίτι και το μυαλό μου ήταν εκεί. Για εκείνον ήταν ακόμα πιο δύσκολο» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αυτός είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2025

Κόσμος 22.03.2026
Ο Τομ Κρουζ και ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ακολουθούν σε μικρή απόσταση

Google Chrome: Αποσύρεται επέκταση με πάνω από 1 εκατ. χρήστες λόγω ύποπτης δραστηριότητας

Tech + Science 22.03.2026
H επέκταση φέρεται να τροποποιούσε συνδέσμους σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου, αποκομίζοντας προμήθειες εις βάρος των χρηστών

Κωνσταντινούπολη: Κατέρρευσαν δύο κτίρια – Ανασύρθηκαν πέντε άτομα από τα συντρίμμια

Κόσμος 22.03.2026
Οι διασώστες επιχειρούν στα συντρίμμια με ειδικό εξοπλισμό, ενώ στο σημείο μεταφέρονται συνεχώς φορεία, ενδεικτικό της ετοιμότητας για τυχόν απεγκλωβισμούς

Κούβα: Ξεμένει από καύσιμα λόγω του εμπάργκο πετρελαίου των ΗΠΑ, δεύτερο μπλακ άουτ σε μια εβδομάδα

Κόσμος 22.03.2026
Οι θερμοηλεκτρικοί σταθμοί της χώρας απαιτούν περίπου 100.000 βαρέλια πετρελαίου την ημέρα

Αστυνομικός αυτοπυρoβoλήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ιωαννίνων ‑ Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Ελλάδα 22.03.2026
Ο 57χρονος αστυνομικός είναι πατέρας τριών 3 ενήλικων παιδιών

ΑΑΔΕ: Πρόστιμα έως 10.000 ευρώ σε εργαζόμενους εστίασης για αδήλωτα φιλοδωρήματα

Ελλάδα 22.03.2026
Προειδοποιητικά ραβασάκια από την ΑΑΔΕ σε εργαζόμενους της εστίασης για αδήλωτα φιλοδωρήματα

Ισραήλ: Η στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπάει κατοικία στο Αράντ ‑ Σκληρές εικόνες

Κόσμος 22.03.2026
Ανάμεσα στους τραυματίες βρίσκονται ένα 12χρονο αγόρι και ένα κορίτσι πέντε ετών

Κατώτατος μισθός: Κλειδώνει στα 930‑940 ευρώ ‑ Τι κερδίζουν δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι

Ελλάδα 22.03.2026
Η απόφαση για το τελικό ποσό της αύξησης θα ανακοινωθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Η ΑΑΔΕ ενεργοποιεί τον ΜΙΔΑ, το νέο Ψηφιακό Μητρώο Ακινήτων – Οι αλλαγές που πρέπει να προσέξουν οι ιδιοκτήτες

Ελλάδα 22.03.2026
Το εργαλείο με το οποίο το κράτος αποκτά για πρώτη φορά πλήρη και διαρκή εικόνα του κτιριακού αποθέματος της χώρας

Ασημένιος ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου με άλμα στα 6,05μ.

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ντουπλάντις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο

Τουρκία: Αιματηρός καυγάς δύο οικογενειών στη Χατάι – 3 νεκροί και 25 τραυματίες

Κόσμος Χτες
Η σύρραξη ξέσπασε κατά τη διάρκεια της γιορτής Eid al-Fitr και κλιμακώθηκε γρήγορα σε μάχη με πέτρες, μαχαίρια και πυροβόλα όπλα.

Ναύαρχος Παυλόπουλος: «Η αποβατική επιχείρηση των ΗΠΑ στο Ιράν είναι ήδη σε εξέλιξη»

Κόσμος Χτες
Ο επίτιμος αρχηγός Στόλου εκτιμά ότι οι Αμερικανοί διατηρούν το στοιχείο του αιφνιδιασμού μέσω στρατηγικής παραπλάνησης, ενώ αποκλείει πρακτικά κάθε κίνδυνο για την Ελλάδα.