E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Συγκλονίζει γυναίκα που νίκησε τον κορονοϊό: Είναι σαν βόμβα στα χέρια σου

Τι δήλωσε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή

Δημοσίευση 25/11/2020 | 08:34

Συγκλονίζει γυναίκα που νίκησε τον κορονοϊό: Είναι σαν βόμβα στα χέρια σου

Είναι μόλις 40 ετών αλλά χρειάστηκε να παλέψει 14 μέρες (στο νοσοκομείο) με τον κορονοϊό. Να διαπραγματευτεί για να μη διασωληνωνθεί. Να περάσει αγωνία, μοναξιά, φόβο και τελικά να νικήσει.

Η μαρτυρία της 40χρονης γυναίκας που πάλεψε και νίκησε τον κορονοϊό, συγκλονίζει. Τα όσα είπε το πρωί της Τετάρτης (25.11.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ προκαλούν ανατριχίλα. Η αγωνία, ο φόβος που προκαλεί η ασθένεια. Με τα μάτια της να βουρκώνουν, θυμήθηκε την ώρα που την έπαιρνε το ασθενοφόρο από το σπίτι της. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

«Βουρκώνω όταν θυμάμαι πως με πήρε το ασθενοφόρο γιατί δεν μπορούσα να αναπνεύσω», είπε. Έμεινε 14 μέρες στο νοσοκομείο. Ήταν 26 Οκτωβρίου όταν νόσησε. Χωρίς οξυγόνο, λέει, δεν μπορούσε να αναπνεύσει.

Η κα Κούτρα έμεινε μέρες στο νοσοκομείο. Βρέθηκε μια ανάσα από τη διασωλήνωση αλλά τελικά κατάφερε να τη… γλιτώσει. Το ιστορικό της, όσον αφορά στο αναπνευστικό, ήταν επιβαρυμένο. Η κατάσταση, περιέγραψε, ήταν από την πρώτη στιγμή δύσκολη. «Η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν τραγικά δύσκολη, έπρεπε να χαιρετήσω τους δικούς μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φοβήθηκα πάρα πολύ», είπε με δάκρυα να μαζεύονται στα μάτια της.

Περιγράφοντας τις στιγμές στο νοσοκομείο, τα λόγια της προκαλούν κόμπο στο στομάχι. «Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ήμουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση (…) Πονούσα παρα πολύ στο στήθος. Γενικώς πονούσα, δεν είχα πολύ πυρετό, αλλά είχα ιλίγγους, εμετούς, πονοκεφάλους. Και είναι πολύ δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Το πρωί ήμουν καλά και υποτροπίαζα σε μισή ώρα, είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια σου!».

Δεν ήθελε να διασωληνωθεί γιατί «ήμουν σίγουρη ότι μπορεί να μην ξυπνούσα». Η μητέρα της, άλλοτε νοσηλεύτρια στο «Αγία Όλγα» παρακάλεσε τους γιατρούς να καθυστερήσουν τη διασωλήνωση. «Κάναμε διαπραγματεύσεις και ευτυχώς βελτιώθηκα. Ήμουν τυχερή». Ακόμα πάντως, δεν έχει συνέλθει εντελώς. «Δεν έχει φύγει η πνευμονία, ο ίλιγγος και η κόπωση. Συνεχίζω την αγωγή», είπε.

Η 40χρονη γυναίκα περιέγραψε πως αρνητές του κορονοϊού την… «πήραν στο λαιμό τους» αν κι εκείνη πρόσεχε, εκείνοι δεν τηρούσαν τα μέτρα. Το πιθανότερο, είπε, είναι να κόλλησε στη δουλειά της. Από την πρώτη στιγμή, περιέγραψε, εμφάνισε συμπτώματα και δεν χρειάστηκε ούτε τεστ να κάνει. Δεν είχε όσφρηση, δεν είχε γεύση και υποπτεύθηκε πως είχε μολυνθεί από τον κορονοϊό.

Η κα Κούτρα λύγισε και όταν αφηγήθηκε πως κόλλησε τον σύζυγό της. Μόνο που εκείνος αναγκαστικά πέρασε την ασθένεια μόνος του, στο σπίτι, ενώ εκείνη ήταν στο νοσοκομείο. «Κόλλησα άθελά μου και τον σύζυγό μου, που το πέρασε μόνος του στο σπίτι και το μυαλό μου ήταν εκεί. Για εκείνον ήταν ακόμα πιο δύσκολο» είπε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τουρκική επίδειξη δύναμης με τον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο Yildirimhan ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος θα μπορεί επίσης να φέρει πυρηνικές κεφαλές

Ανδρος: Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Χάρη στην άμεση επέμβαση του Λιμενικού Σώματος αποφεύχθηκε μια ναυτική τραγωδία

Τσουνάμι συνταξιοδοτήσεων: Σπάει κάθε ρεκόρ το 2026

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι 4 λόγοι της μαζικής φυγής

Σε θάνατο καταδικάστηκε ο κούριερ που δολοφόνησε 7χρονη στο Τέξας

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
«Θα αντιμετωπίσεις την οργή του Θεού» του φώναξαν συγγενείς

Κρήτη: Συνελήφθη και η σύζυγος του 54χρονου για συνέργεια

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Καθόταν δίπλα του όταν εκείνος εκτέλεσε τον 20χρονο

Οργή στους αγρότες: Έλαβαν μαζικά ειδοποιητήρια για επιστροφή επιδοτήσεων

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Οι αιτιολογίες της ΑΑΔΕ και οι ενστάσεις των παραγωγών

Πέθανε ο παπά‑Τσάκαλος, ένας από τους πιο γνωστούς ιερείς στην Ελλάδα

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Η ταφή του θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα στο Καταφύλλι Αργιθέας Καρδίτσας

Δολοφονία στην Κρήτη: Ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της εκτέλεσης του 20χρονου στην Αμμουδάρα

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Ο 54χρονος δράστης έστησε ενέδρα στον 20χρονο, κλείνοντάς του το δρόμο με το αυτοκίνητο και στη συνέχεια πυροβολώντας τον πισώπλατα

Meta: AI «φρουρός» ηλικίας σε Facebook και Instagram – Πώς εντοπίζονται ανήλικοι

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Διευκρινίζει ότι το εργαλείο δεν αποτελεί σύστημα αναγνώρισης προσώπου

Βίος και πολιτεία ο ντελιβεράς που πετούσε πέτρες στα βόρεια προάστια ‑ Τα «εφόδια» και το ιστορικό

E-Daily 2.TopNews 06.05.2026
Για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα διώκεται ο άνδρας πακιστανικής καταγωγής

Δολοφονία στο Ηράκλειο: Το μοιραίο τροχαίο και το χρονικό της εκδίκησης ‑ Οι χαροκαμένοι γονείς

Ελλάδα 06.05.2026
Το έγκλημα αυτό αποτελεί την τραγική κατάληξη ενός χρονικού που είχε ξεκινήσει με τον θάνατο του γιου του δράστη σε τροχαίο δυστύχημα το 2023