E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η 16χρονη που έγινε η πρώτη με 100 εκατομμύρια followers στο Tik Tok

Από τότε που ανέβασε το πρώτο της βίντεο άλλαξε η ζωή της

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 25/11/2020 | 00:38

Η 16χρονη που έγινε η πρώτη με 100 εκατομμύρια followers στο Tik Tok

To Tik Tok έχει μπει κι αυτό στην καθημερινότητά μας και ήταν θέμα χρόνου να καταγράψει κι αυτό τα δικά του ρεκόρ. Το σίγουρο είναι πως δεν περιμέναμε πως η πρώτη που θα έφτανε τους 100 εκατομμύρια followers θα ήταν μια 16χρονη από το Κονέκτικατ.

Η Charli D’ Amelio έφτασε σε αυτόν τον αριθμό σημειώνοντας ταυτόχρονα και ένα ρεκόρ, ύστερα από μόλις 1,5 χρόνο στην εφαρμογή. Και έχει τεράστια απόσταση από τον δεύτερο, αφού μόλις δυο λογαριασμοί έχουν 50 εκατομμύρια. Ο χρόνος που χρειάστηκε είναι υπερβολικά μικρός, αν αναλογιστούμε πως χρειάστηκαν 14 χρόνια για κάποιον να φτάσει τα 100 εκατομμύρια subscribers στο YouTube.

@charlidamelio

##duet with @charlidamelio

♬ Opaul - Freddie Dredd

H D’ Amelio από την στιγμή που άρχισε να ανεβάζει χορευτικά βίντεο στο Tik Tok, άλλαξε την ζωή της. Συμβόλαιο με την Sony Music, συνεργασίες με διάσημους τραγουδιστές, διαφημιστικά, συμφωνία για ένα βιβλίο, κέρδη 4 εκατομμυρίων δολαρίων και πρόσφατα ένα reality με την ίδια και την οικογένειά της.

@charlidamelio

dc @jaylene.carmona

♬ Elastic - Joey Purp

Αυτό το ρεκόρ βέβαια ήρθε σε μια περίοδο που πολλοί κατέκριναν την προσβλητική συμπεριφορά απέναντι στον σεφ Aaron May στο πρώτο επεισόδιο του «Dinner with D’ Amelios». Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την κατηγόρησαν ότι του φέρθηκε προσβλητικά και μάλιστα ύστερα από την προβολή του επεισοδίου, η D’ Amelio έχασε περίπου 1 εκατομμύριο followers. Αυτό όμως δεν την απέτρεψε από το να σπάσει το ρεκόρ λίγες ημέρες αργότερα. Ίσως γιατί ανέβασε ένα βίντεο ζητώντας συγνώμη για την συμπεριφορά της.

Τον περασμένο Απρίλιο ήταν η πρώτη που είχε φτάσει τους 50 εκατομμύρια followers, ενώ τώρα έγραψε στο Twitter «100 εκατομμύρια άνθρωποι με υποστηρίζουν! Πραγματικά δεν πιστεύω πως είναι αλήθεια». Το Forbes την κατέταξε 2η στην λίστα με τους εκείνους που κερδίζουν χρήματα από το Tik Tok, ενώ το περιοδικό Fortune την συμπεριέλαβε στην λίστα «40 under 40».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ποιος είπε ότι ο γάμος στο Χόλιγουντ δεν αντέχει; Δείτε τον Πιρς Μπρόσναν με τη σύζυγό του στο Μπέβερλι Χιλς

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Το ζευγάρι του Χόλιγουντ που μετρά 25 χρόνια γάμου παρέδωσε μαθήματα αληθινής αγάπης κόντρα στα πικρόχολα σχόλια

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παρακολούθησε αγώνα Μουντιάλ με τον Μικ Τζάγκερ

E-Daily 2.TopNews 16.07.2026
Τον ημιτελικό μεταξύ Αγγλίας και Αργεντινής παρακολούθησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ποιος ρόλος περιμένει τη Σία Κοσιώνη στον ΑΝΤ1 ‑ δείτε τι αποκάλυψε ο σταθμός

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας διπλό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και σε νέα ενημερωτική εκπομπή.

Δάκρυσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλώντας για τη Μάρω Κοντού: «Ήταν σύμβολο της παιδικής μας ηλικίας»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, μετά την παράστασή του στην Ηγουμενίτσα, απευθύνθηκε στους θεατές με δάκρυα στα μάτια και πρότεινε να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη μεγάλη ηθοποιό τραγουδώντας.

Πώς αποχαιρέτησαν τον Λορέντζο Καριέρε οι «Φίλοι για Πάντα» ‑ δείτε τι έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιώργος Ελεύθερας δημοσίευσε συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα για τον αδικοχαμένο συνεργάτη και φίλο του, συνοδεύοντάς το με απόσπασμα από παλιό video clip τους.

Η Κάρα Ντελεβίν γίνεται η πρώτη λεσβία στο εξώφυλλο του Playboy

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η διάσημη top model και ηθοποιός γράφει ιστορία με την εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Playboy, μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητα και την ελευθερία της.

Λορέντζο Καριέρε: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός του κουμπάρου του και το «άλλα σχέδια είχαμε» της Έλενας Κατραβά

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο κουμπάρος του Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε τον Λορέντζο Καριέρε με μια συγκινητική ανάρτηση, αναφερόμενος και στην Έλενα Κατραβά που του είπε «άλλα σχέδια είχαμε».

Τάσος Αρνιακός: Το καρφί για τον Ant1 ‑ Γιατί έφυγε

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός μετεωρολόγος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» για τις συνθήκες εργασίας του στον ΑΝΤ1 και τον ελάχιστο χρόνο που του δινόταν για την πρόγνωση καιρού.

Αλέξης Γεωργούλης: Ποια γυναίκα του άλλαξε τη ζωή και πόσο καιρό του πήρε να το ξεπεράσει

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για έναν χωρισμό που τον σημάδεψε βαθιά

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τι αποκάλυψε για το διαζύγιό της και ποιοι φόβοι της τελικά επιβεβαιώθηκαν

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Παναγιώτη Πιλαφά

Τι έγραψε ο κουμπάρος του για τον αποχαιρετισμό που «έγινε χίλια κομμάτια»

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Ο Γιάννης Κουτράκης αποχαιρέτησε με συγκινητική ανάρτηση τον Λορέντζο Καριέρε, ενώ η σύζυγός του Έλενα Κατραβά άφησε άφωνους με τα λόγια της.

Η Σίντνεϊ Σουίνι ξεπακετάρει τη νέα της συλλογή εσωρούχων ‑ δείτε τι αποκάλυψε

Social 16.07.2026
Η ηθοποιός παρουσίασε το πρώτο κουτί της εταιρείας εσωρούχων Syrn που έχει ιδρύσει, σε ένα βίντεο που εντυπωσίασε εκατομμύρια followers.