Το Big Brother «πάει» στρατό και ο Θέμης παθαίνει πολιτισμικό σοκ
Η νέα αποστολή θέλει τους συγκάτοικους στρατιώτες
Δημοσίευση 24/11/2020 | 09:00

Μία ιδιαίτερη δοκιμασία σκάρωσε ο Big Brother για τους ένοικους του σπιτιού με αρχηγό την Σοφία Δανέζη. Όλοι τους πρέπει να φορέσουν χακί, να ακολουθήσουν κανόνες, να τηρούν πιστά το ωράριο κατάκλισης και εγερτηρίου και να έχουν στρατιωτική πειθαρχία.
Στο πρόσταγμα της «λοχαγού» Δανέζη πρέπει να υπακούσουν όλοι οι συγκάτοικοι αλλά ο Θέμης Κανέλλος δεν φαίνεται να παίρνει την αποστολή με καλό μάτι. Αρχικά θέλει να συνδυάσει με δικά του ρούχα όλη την ένδυση ενώ τα βρίσκει δύσκολα και με τις αρβύλες με τον ίδιο να αναφωνεί: «Δεν το πιστεύω αυτό. Για εμένα είναι πολιτιστικό σοκ.»
Μάλιστα έρχεται και σε αντιπαράθεση με την Σοφία όταν του λέει ότι πρέπει να είναι ντυμένος ακριβώς, όπως ένας φαντάρος. Μετά από αυτήν την παρατήρηση, ο ίδιος λυγίζει γιατί δεν του αρέσει να κάνει πράγματα που δεν είναι πάνω του.
Δύσκολη η στρατιωτική θητεία για τους συγκάτοικους του Big Brother.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»
Tabloid
09.05.2025
«Ένας θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία»
Ιωάννα Τούνη: Δίνει συγχαρητήρια στον εαυτό της και ξεσπά – «Ενώ με κράζει η μισή Ελλάδα, εγώ συνεχίζω»
TV Buzz
09.05.2025
Η Ιωάννα Τούνη δίνει απαντήσεις μετά τα νέα επικριτικά σχόλια που έφτασαν σε διαδικτυακές της σελίδες
Eurovision: Πάρτι στο X μετά την δεύτερη πρόβα της Klavdia! «Τα περιστέρια φαίνονται ChatGPT – Θα τους ταράξουμε στον πολιτισμό»
Eurovision
09.05.2025
Δεν άφησαν τίποτα ασχολίαστο!
Τον απέρριψαν 15 πανεπιστήμια, δημιούργησε εφαρμογή υγείας και κέρδισε 30 εκατ. δολάρια σε 1 χρόνο
Social
09.05.2025
Η ξεχωριστή ιστορία του Ζακ Γιαντεγκάρι
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Μαζί με τα χρήματα κατέθεσα στο ΑΤΜ και ένα.....»
Celebrity Stories
09.05.2025
Με πήρε ο διευθυντής και μου είπε ότι χάλασε το μηχάνημα από τις 5 η ώρα το απόγευμα.
Καίτη Γαρμπή για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Μου έκανε μία άσεμνη χειρονομία και τον χαστούκισα, το θυμόταν για πολλά χρόνια»
Celebrity Stories
09.05.2025
Ένας λοιπόν θεώρησε σωστό - μεγάλη φίρμα, υπάρχει ακόμα ο άνθρωπος - από έναν μικρό διάδρομο που περνούσαμε να μου κάνει μια άσεμνη χειρονομία.
Συνατσάκη: «Σταυρώνει» το Πρωινό για τις δηλώσεις περί σεξεργατριών – Η ανάρτηση κόλαφος
Celebrity Stories
09.05.2025
«Δείξτε μετά στη νοικοκυρά μάνα πώς να φτιάξει ντολμαδάκια ενώ...»
Ξεσπά η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση revenge porn: «Το σώμα μου είναι δικό μου»
Celebrity Stories
09.05.2025
Πώς απαντά στα αρνητικά σχόλια μετά την εξομολόγησή της
Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ` συνάντησε τον Θανάση Βέγγο
Celebrity Stories
09.05.2025
Την απίστευτη ιστορία της συνάντησης του σημερινού Πάπα Λέοντα ΙΔ` με τον Θανάση Βέγγο τη δεκαετία του `90 στην Κολομβία
Μαρία Κορινθίου: Συγκινεί για την επιλόχειο κατάθλιψη – «Είναι ένα πολύ σκοτεινό κομμάτι…»
Celebrity Stories
09.05.2025
«Δεν το κατάλαβα καν, νόμιζα ότι όλοι οι άλλοι φταίνε εκτός από εμένα»
Τι είναι ο γονιδιακός έλεγχος που έσωσε τη Σοφία Φυρού από τον καρκίνο ‑ Το παράδειγμα της Αντζελίνα Τζολί
Celebrity Stories
09.05.2025
Το ίδιο είχε συμβεί με την Αντζελίνα Τζολί το 2013
Αριελ Κωνσταντινίδη: «Είμαι ελεύθερη γυναίκα που ορίζω τον χώρο και το σώμα μου, δεν υπάρχει μπαμπάς»
Tabloid
09.05.2025
«Δεν λέω ψέματα, ευθαρσώς το λέω πως για αυτό το παιδί θα είμαι μαμά και μπαμπάς»