E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Θρήνος στη Βρετανία

Δημοσίευση 23/11/2020 | 10:08

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος ενός 19χρονου νέου από το Μπέρμιγχαμ, μόλις 48 ώρες μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επαγγελματίας παλαιστής Κάμερον Γουέλινγκτον βρήκε θετικός στο τεστ για την Covid-19 την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του Τζέιν τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Walsall Manor Hospital, γιατί ο 19χρονος δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να αναπνεύσει.

Η μητέρα του 19χρονου τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον «Καμ», έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε ότι τα επίπεδα οξυγόνου του είχαν κάνει «βουτιά» και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα να προχωρά σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γκλένφιλντ στο Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί ο 19χρονος υποβληθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, που στο μεταξύ είχε εμφανίσει πρόβλημα. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του, με τους γονείς του Τζέιν και Νόρμαν στο πλευρό του. Παρότι είχαν βρεθεί θετικοί με κορωνοϊό, τους επετράπη να δουν τον γιο τους στη ΜΕΘ φορώντας ειδική προστατευτική στολή, ωστε να πουν στο αγόρι τους το τελευταίο «αντίο».

Ο Κάμερον ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Εκτός από παλαιστής ήταν και χαρισματικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά αλλά ήταν κατά τ' άλλα υγιής και δυνατός. Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα. Τον πήγα εκεί την Τετάρτη και του έδωσα ένα σημείωμα να δώσει στις νοσοκόμες, γιατί ήταν πολύ εξασθενημένος για να μιλήσει».

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά θλίψη αλλά και περηφάνια για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Πριν το lockdown σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμματάσχει σε διοργανώσεις πάλης. Είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και ήταν πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Διέπρεπε σε ο,τιδήποτε κι αν έκανε», συμπληρώνει η τραγική μητέρα. Ο πατέρας του Κάμερον περιέγραψε τον γιο του σαν ένα «λαμπερό, χαρούμενο και κεφάτο νέο» που όλοι αγαπούσαν. «Απλά τον θέλω πίσω», είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απόλλων Σμύρνης: Σήκωσε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στη Γ` Εθνική

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ο Απόλλων Σμύρνης εξασφάλισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα της Α` ΕΠΣΑ και κλείδωσε την επιστροφή του στην Γ` Εθνική

Συναγερμός στον Περσικό Κόλπο: Επίθεση σε φορτηγό πλοίο ανοιχτά του Ιράν

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Αναφορά για πολλαπλά μικρά σκάφη κοντά στο Σιρίκ - Ασφαλές το πλήρωμα, σε επιφυλακή η ναυτιλιακή κοινότητα

Κεφαλονιά: Νέες αποκαλύψεις για την Μυρτώ – «Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών δεν συνάδουν με την συμπεριφορά της»

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει ότι με την υπόθεση της Μυρτούς «άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για νέο κύκλο ερευνών σχετικά με κυκλώματα ναρκωτικών στο νησί»

Σερ Αλεξ Φέργκιουσον: Στο νοσοκομείο ο ιστορικός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του

«Δεν μπορούσα να πω ούτε το όνομά μου»: Η σοκαριστική μαρτυρία μιας Ουκρανής μετά από τον ξυλοδαρμό της στο Ντουμπάι

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Η σοκαριστική υπόθεση της Maria Kovalchuk παραμένει ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα περιστατικά που καταγράφηκαν στο Ντουμπάι το 2025

Συναγερμός στο Τσερνόμπιλ: Drone επιτέθηκε σε εργαστήριο ελέγχου εξωτερικής ραδιενέργειας

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Δεν είναι ακόμη γνωστό αν το πλήγμα προκάλεσε ζημιές στο εργαστήριο, σύμφωνα με τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας

Νέα Μάκρη: Αγρια δoλoφovία 36χρονου ‑ Συνελήφθη η σύζυγός του

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την υπόθεση

Μετρό: Ποιοι σταθμοί της Γραμμής 2 θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα και αύριο

Ελλάδα 03.05.2026
Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε ισχύ στη Γραμμή 2 του Μετρό την Κυριακή (3/5) και την Δευτέρα (4/5) λόγω εργασιών στο Μετρό

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

Ελλάδα 03.05.2026
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

Tech + Science 03.05.2026
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.