E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Θρήνος στη Βρετανία

Δημοσίευση 23/11/2020 | 10:08

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος ενός 19χρονου νέου από το Μπέρμιγχαμ, μόλις 48 ώρες μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επαγγελματίας παλαιστής Κάμερον Γουέλινγκτον βρήκε θετικός στο τεστ για την Covid-19 την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του Τζέιν τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Walsall Manor Hospital, γιατί ο 19χρονος δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να αναπνεύσει.

Η μητέρα του 19χρονου τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον «Καμ», έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε ότι τα επίπεδα οξυγόνου του είχαν κάνει «βουτιά» και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα να προχωρά σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γκλένφιλντ στο Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί ο 19χρονος υποβληθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, που στο μεταξύ είχε εμφανίσει πρόβλημα. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του, με τους γονείς του Τζέιν και Νόρμαν στο πλευρό του. Παρότι είχαν βρεθεί θετικοί με κορωνοϊό, τους επετράπη να δουν τον γιο τους στη ΜΕΘ φορώντας ειδική προστατευτική στολή, ωστε να πουν στο αγόρι τους το τελευταίο «αντίο».

Ο Κάμερον ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Εκτός από παλαιστής ήταν και χαρισματικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά αλλά ήταν κατά τ' άλλα υγιής και δυνατός. Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα. Τον πήγα εκεί την Τετάρτη και του έδωσα ένα σημείωμα να δώσει στις νοσοκόμες, γιατί ήταν πολύ εξασθενημένος για να μιλήσει».

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά θλίψη αλλά και περηφάνια για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Πριν το lockdown σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμματάσχει σε διοργανώσεις πάλης. Είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και ήταν πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Διέπρεπε σε ο,τιδήποτε κι αν έκανε», συμπληρώνει η τραγική μητέρα. Ο πατέρας του Κάμερον περιέγραψε τον γιο του σαν ένα «λαμπερό, χαρούμενο και κεφάτο νέο» που όλοι αγαπούσαν. «Απλά τον θέλω πίσω», είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οικογενειακή τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ο 30χρονος σκότωσε με κατσαβίδι τον 67χρονο πατέρα του

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Η κόρη του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία όταν ο πατέρας της σταμάτησε να απαντά - Ο γιος ομολόγησε τη δολοφονία - Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Euroleague Final Four 2026: Σύλληψη σεκιούριτι γιατί έβαζε κόσμο χωρίς εισιτήριο

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρας σεκιούριτι, ο οποίος επέτρεπε να μπουν στο γήπεδο άτομα χωρίς εισιτήριο.

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος για τη δολοφονία του πατέρα του

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ο 30χρονος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στους αστυνομικούς

Καλοκαιρινές άδειες 2026: Πόσες μέρες δικαιούστε και πότε πληρώνεται το επίδομα αδείας

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Τι προβλέπει η νομοθεσία για εργαζόμενους σε πενθήμερο και εξαήμερο, πώς υπολογίζονται οι ημέρες άδειας και ποιοι δικαιούνται περισσότερες διακοπές

Φθιώτιδα: Αγροτικό έφυγε εκτός δρόμου και έφερε τούμπες καταλήγοντας σε χωράφι

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους οι επιβαίνοντες που βγήκαν μόνοι τους από τα συντρίμμια

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πώς θα λάβετε έκπτωση στον φόρο ‑ Οι προθεσμίες υποβολής

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
3% έκπτωση για δηλώσεις που υποβάλλονται μέχρι τις 15 Ιουνίου

Ιωάννινα: Νεκρός ποδηλάτης μετά από παράσυρση – Αναζητείται ο οδηγός

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Ο οδηγός του οχήματος εγκατέλειψε το σημείο του ατυχήματος, αφήνοντας αβοήθητο τον ποδηλάτη στο οδόστρωμα

«Φωτιά» τα πρόστιμα για ακαθάριστα οικόπεδα: Μέχρι πότε η προθεσμία και ποιοι κινδυνεύουν να πληρώσουν

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Έως τις 15 Ιουνίου πρέπει να έχουν καθαριστεί οικόπεδα και ακάλυπτοι χώροι, ενώ αυστηρά πρόστιμα και ακόμη και ποινές φυλάκισης προβλέπονται για όσους δεν συμμορφωθούν

Αποχώρησε κι επισήμως από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Διονύσης Τεμπονέρας

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Εδώ και έναν χρόνο είχε παραιτηθεί από τα όργανα του κόμματος.

Φωτιά στα Καλύβια ‑ Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής περιόρισαν άμεσα τη φωτιά

AI ανάρτηση Τραμπ δείχνει βομβαρδισμό ιρανικών πλοίων

Κόσμος 24.05.2026
Εν μέσω διαπραγματεύσεων, ο Τραμπ ανάρτησε AI επίθεση κατά Ιράν

Voucher «ανάσα» για το καλοκαίρι: Όλα τα pass και οι επιδοτήσεις που μπορούν να σου πληρώσουν διακοπές το 2026

E-Daily 2.TopNews 24.05.2026
Κοινωνικός Τουρισμός, Youth Pass, κατασκηνώσεις, Market Pass και ειδικά voucher για νησιά: Ποιοι δικαιούνται χρήματα και πώς μπορούν να μειώσουν τα έξοδα των φετινών διακοπών