E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Θρήνος στη Βρετανία

Δημοσίευση 23/11/2020 | 10:08

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος ενός 19χρονου νέου από το Μπέρμιγχαμ, μόλις 48 ώρες μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επαγγελματίας παλαιστής Κάμερον Γουέλινγκτον βρήκε θετικός στο τεστ για την Covid-19 την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του Τζέιν τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Walsall Manor Hospital, γιατί ο 19χρονος δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να αναπνεύσει.

Η μητέρα του 19χρονου τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον «Καμ», έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε ότι τα επίπεδα οξυγόνου του είχαν κάνει «βουτιά» και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα να προχωρά σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γκλένφιλντ στο Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί ο 19χρονος υποβληθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, που στο μεταξύ είχε εμφανίσει πρόβλημα. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του, με τους γονείς του Τζέιν και Νόρμαν στο πλευρό του. Παρότι είχαν βρεθεί θετικοί με κορωνοϊό, τους επετράπη να δουν τον γιο τους στη ΜΕΘ φορώντας ειδική προστατευτική στολή, ωστε να πουν στο αγόρι τους το τελευταίο «αντίο».

Ο Κάμερον ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Εκτός από παλαιστής ήταν και χαρισματικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά αλλά ήταν κατά τ' άλλα υγιής και δυνατός. Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα. Τον πήγα εκεί την Τετάρτη και του έδωσα ένα σημείωμα να δώσει στις νοσοκόμες, γιατί ήταν πολύ εξασθενημένος για να μιλήσει».

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά θλίψη αλλά και περηφάνια για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Πριν το lockdown σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμματάσχει σε διοργανώσεις πάλης. Είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και ήταν πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Διέπρεπε σε ο,τιδήποτε κι αν έκανε», συμπληρώνει η τραγική μητέρα. Ο πατέρας του Κάμερον περιέγραψε τον γιο του σαν ένα «λαμπερό, χαρούμενο και κεφάτο νέο» που όλοι αγαπούσαν. «Απλά τον θέλω πίσω», είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ιστορική πτήση στο διάστημα: Γυναίκα ταξίδεψε με αναπηρικό αμαξίδιο σε πύραυλο του Τζεφ Μπέζος

Κόσμος 20.12.2025
Η απογείωση έγινε από το δυτικό Τέξας, με τη Μικαέλα Μπέντχαους, Γερμανίδα μηχανικό αεροδιαστημικής που έμεινε παραπληγική έπειτα από ατύχημα, να επιβαίνει σε πύραυλο της Blue Origin, της διαστημικής εταιρείας του Τζεφ Μπέζος

Guardian για την υπόθεση Έπσταϊν: «Θάψιμο της υπόθεσης Έπσταϊν με δόσεις» – «Πώς θόλωσαν τις σχέσεις με τον Τραμπ»

Κόσμος 20.12.2025
Επιλεκτικές αποκαλύψεις και νέος γύρος πολιτικής σύγκρουσης στις ΗΠΑ

Γιορτές στα μπλόκα με ανοιχτά διόδια – Με δικογραφία απαντά η κυβέρνηση

Ελλάδα 20.12.2025
Συνεχίζονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις με ανοιχτά διόδια για τις γιορτές, ενώ η κυβέρνηση απαντά με εισαγγελικές παρεμβάσεις και δικογραφίες, εν μέσω κλιμάκωσης της έντασης σε Ελλάδα και Ευρώπη

Ρωσικό drone στην Τουρκία

Κόσμος 20.12.2025
Ρωσικό drone συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ

Κραυγή αγωνίας από εμπόρους, ξενοδόχους και εστίαση για την τεράστια ζημιά από τα αγροτικά μπλόκα

Ελλάδα 20.12.2025
Έντονη ανησυχία και δυσαρέσκεια για τις απανωτές ακυρώσεις και κάλεσμα προς τους αγρότες να προσέλθουν σε διάλογο και να ανοίξουν τους δρόμους

Βασάνιζαν όσους δεν υπάκουαν εντολές, συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης σε σχολεία της Αττικής

Ελλάδα 20.12.2025
Δείτε βίντεο από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ - Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και έξι ανήλικοι

Θεσσαλονίκη: Ανήλικος που είχε εξαφανιστεί βρέθηκε σε σπίτι Τούρκων

Ελλάδα 20.12.2025
Στο σπίτι των Τούρκων βρέθηκε μικροποσότητα ναρκωτικών - Συνολικά, προσήχθησαν τέσσερα άτομα

Έφυγε από τη ζωή η τραγουδίστρια Κλαούντια Ντελμέρ, έδωσε για ένα χρόνο σκληρή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας

Ελλάδα 20.12.2025
Ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών και ζούσε στη Μεσσηνία – Πώς περιέγραφε η ίδια τη μάχη της με την ασθένεια - Η συνεργασία της με τον Μίμη Πλέσσα και η αγάπη της για την Ελλάδα

Ο Σπανούλης ήταν μόνος του στη συνέντευξη Τύπου της Μονακο: «Καλησπέρα στον κανέναν», δείτε βίντεο

Αθλητικά Νέα 20.12.2025
Με χιούμορ αντιμετώπισε ο Έλληνας τεχνικός το γεγονός ότι δεν υπήρχε ούτε ένας δημοσιογράφος στη συνέντευξη Τύπου μετά το Μονακό – Μπάγερν

Σεισμός 2 Ρίχτερ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ελλάδα 20.12.2025
O σεισμός έγινε αισθητός στην Αττική

Έξαρση ιώσεων στις γιορτές με ιδιαίτερα μεταδοτική υποπαραλλαγή της γρίπης Α

Ελλάδα 20.12.2025
Ανοσοκατεσταλμένοι και ηλικιωμένοι αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο - Τα μέτρα προστασίας

Χανιά: Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου ‑ «Πήγαινε σε ένα καφέ για διάβασμα»

Ελλάδα 20.12.2025
Η αποκάλυψη της σπιτονοικοκυράς του 33χρονου αγνοουμένου γιατρού