E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Θρήνος στη Βρετανία

Δημοσίευση 23/11/2020 | 10:08

19χρονος παλαιστής πέθανε από κορωνοϊό 48 ώρες μετά τη διάγνωσή του

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο θάνατος ενός 19χρονου νέου από το Μπέρμιγχαμ, μόλις 48 ώρες μετά την διάγνωσή του με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο επαγγελματίας παλαιστής Κάμερον Γουέλινγκτον βρήκε θετικός στο τεστ για την Covid-19 την περασμένη Τρίτη. Το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα του Τζέιν τον μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Walsall Manor Hospital, γιατί ο 19χρονος δυσκολευόταν όλο και περισσότερο να αναπνεύσει.

Η μητέρα του 19χρονου τον άφησε στην είσοδο των Επειγόντων, αφού και η ίδια είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και δεν μπορούσε να μπει μέσα, και του είπε ότι θα γυρνούσε να τον πάρει όταν ολοκληρωνόταν η εξέταση. Ωστόσο μια ώρα αργότερα η γυναίκα, που έχει άλλα πέντε παιδιά εκτός από τον «Καμ», έλαβε ένα τηλεφώνημα από το προσωπικό που την ενημέρωνε ότι τα επίπεδα οξυγόνου του είχαν κάνει «βουτιά» και η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο νεαρός εισήχθη άμεσα σε ΜΕΘ και έδωσε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις επόμενες ώρες, με την ιατρική ομάδα να προχωρά σε επέμβαση στου πνεύμονές του. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Γκλένφιλντ στο Λέστερ για εξειδικευμένη φροντίδα. Εκεί ο 19χρονος υποβληθηκε σε επέμβαση στην καρδιά, που στο μεταξύ είχε εμφανίσει πρόβλημα. Όμως τελικά δεν τα κατάφερε και «έφυγε» μόλις δυο μέρες μετά τη διάγνωσή του, με τους γονείς του Τζέιν και Νόρμαν στο πλευρό του. Παρότι είχαν βρεθεί θετικοί με κορωνοϊό, τους επετράπη να δουν τον γιο τους στη ΜΕΘ φορώντας ειδική προστατευτική στολή, ωστε να πουν στο αγόρι τους το τελευταίο «αντίο».

Ο Κάμερον ήταν ένας πολύ αγαπητός νεαρός που λάτρευε την πάλη και προπονούνταν από νεαρή ηλικία για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χώρο. Εκτός από παλαιστής ήταν και χαρισματικός καλλιτέχνης, σύμφωνα με την οικογένειά του. Η συντετριμμένη μητέρα του νεαρού είπε στο BirminghamLive: «Βιώνουμε ένα τεράστιο σοκ. Ο Καμ είχε μερικά παραπάνω κιλά αλλά ήταν κατά τ' άλλα υγιής και δυνατός. Ο άντρας μου διαγνώστηκε με Covid-19 την περασμένη Δευτέρα. Ο Κάμερον και εγώ εμφανίσαμε συμπτώματα και βγήκαμε θετικοί στο τεστ την επόμενη ημέρα. Αρχικά εκείνος είχε μόνο βήχα, αλλά μετά χειροτέρεψε. Ο Καμ επέμενε ότι είναι καλά, όμως εγώ έβλεπα το χρώμα να φεύγει από τα μάγουλά του. Κάλεσα τον γιατρό και μας είπε να πάμε στα Επείγοντα. Τον πήγα εκεί την Τετάρτη και του έδωσα ένα σημείωμα να δώσει στις νοσοκόμες, γιατί ήταν πολύ εξασθενημένος για να μιλήσει».

«Ως οικογένεια αισθανόμαστε βαθιά θλίψη αλλά και περηφάνια για τη σκληρή μάχη που έδωσε. Πριν το lockdown σχεδίαζε να ταξιδέψει στην Ιαπωνία για να συμματάσχει σε διοργανώσεις πάλης. Είχε μια λαμπρή καριέρα μπροστά του και ήταν πολύ ταλαντούχος καλλιτέχνης. Διέπρεπε σε ο,τιδήποτε κι αν έκανε», συμπληρώνει η τραγική μητέρα. Ο πατέρας του Κάμερον περιέγραψε τον γιο του σαν ένα «λαμπερό, χαρούμενο και κεφάτο νέο» που όλοι αγαπούσαν. «Απλά τον θέλω πίσω», είπε μιλώντας στο τοπικό μέσο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου οπλίτη που σκοτώθηκε στη Ρόδο: Επιστρέφω να πάρω το παιδί νεκρό

Ελλάδα 26.11.2025
Ήταν η δεύτερη μέρα του στη μονάδα, μιλήσαμε το πρωί και ήταν πολύ χαρούμενος, είπε ο πατέρας του επαγγελματία οπλίτη

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ενοχή για όλους τους 14 αγρότες εισηγήθηκε ο εισαγγελέας

Ελλάδα 26.11.2025
Στο επίκεντρο παράνομες επιδοτήσεις χιλιάδων ευρώ

Χονγκ Κονγκ: Καίγονται ουρανοξύστες ‑ Στους 13 οι vεκρoί – Αγνωστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων

Κόσμος 26.11.2025
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε σε συγκρότημα κατοικιών στο Χόνγκ Κονγκ

Sky News: Ο Γουίτκοφ ενήργησε σαν «χρήσιμος ηλίθιος» στα χέρια της Μόσχας, σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα είχε απολυθεί

Κόσμος 26.11.2025
«Το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ είχε παντού ρωσικά αποτυπώματα – και τώρα ξέρουμε γιατί»

Φριχτή αποκάλυψη για οικογένεια στην Αττική: 20χρονος θείος με τον 40χρονο σύντροφό του ασελγούσε στα ανίψια του 2 και 4 ετών

Ελλάδα 26.11.2025
Το 4χρονο εξετάστηκε παρουσία παιδοψυχολόγου και αποκάλυψε τον εφιάλτη που βίωνε

Γιατί η Γιουβέντους «έφτιαξε» τον Ολυμπιακό: Τι χρειάζεται για να παίξει απευθείας και στο επόμενο Champions League

Αθλητικά Νέα 26.11.2025
Οι Πειραιώτες έχουν την ευκαιρία από απόψε κιόλας να προσπεράσουν τους Νορβηγούς

Η «πιο δυνατή γυναίκα στον κόσμο» αποκαλύφθηκε ότι γεννήθηκε άνδρας και της αφαιρέθηκε ο τίτλος

Κόσμος 26.11.2025
«Πρέπει να αγωνίζονται βάσει του βιολογικού τους φύλου»

Εργατικό δυστύχημα στο αμαξοστάσιο του ΗΣΑΠ Πειραιά: Νεκρός 50χρονος αρχιτεχνίτης

Ελλάδα 26.11.2025
Καταπλακώθηκε από μηχανήματα, μεταφέρθηκε στο Τζάνειο και εκεί κατέληξε

Έκτακτη στάση εργασίας σήμερα σε Μετρό και Τραμ

Ελλάδα 26.11.2025
Ποιες ώρες θα «τραβήξουν» χειρόφρενο

Ιστορική απόφαση στην Ιταλία: Η γυναικοκτονία είναι πλέον ποινικό αδίκημα

Κόσμος 26.11.2025
Η Ιταλία γίνεται μια από τις ελάχιστες χώρες που κατατάσσουν τη γυναικοκτονία ως ξεχωριστό έγκλημα