E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Δημοσίευση 23/11/2020 | 09:01

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Όχι μόνο διακίνησαν μεταξύ των ομοεθνών τους το video από την επίθεση στα Καμίνια, αλλά πριν εγκαταλείψουν την Ελλάδα είχαν σκοπό να κάνουν ακόμη ένα έγκλημα. Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (22.11.2020) έγινε γνωστό πως ύστερα από επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας Πειραιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, έγιναν οκτώ προσαγωγές Πακιστανών, τρεις εκ των οποίων, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλη της ομάδας που την περασμένη Παρασκευή μπούκαραν σε σπίτι στα Καμίνια, έδειραν με ρόπαλα και καδρόνια τρεις ομοεθνείς τους, σφάζοντας τον έναν εξ αυτών! Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες κι ένα 15χρονο αγόρι!

Οι έρευνες μετά τις συλλήψεις στο Περιστέρι έδειξαν πως οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν εκεί όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά ετοιμάζονταν για ακόμη ένα έγκλημα: για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού από το Ιράκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες αφού δολοφόνησαν τον 29χρονο στα Καμίνια, οι τρεις Πακιστανοί άρπαξαν από την Ομόνοια ένα 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, το πήγαν στο διαμέρισμα στο Περιστέρι, του πήραν τα λίγα λεφτά του και το κινητό του και του είπαν πως θα έπρεπε να συνουσιαστεί μαζί τους, αλλιώς θα τον σκότωναν. Τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν και αν τολμούσε να μιλήσει πουθενά.

Οι δυο από τους συλληφθέντες προσπάθησαν να βιάσουν το αγόρι, αλλά εκείνο αντιστάθηκε. Ο βιασμός του παιδιού αποφεύχθηκε από την εισβολή της ΟΠΚΕ στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Μια επιχείρηση που στήθηκε ύστερα από μια πληροφορία που έφτασε στις αρχές, σύμφωνα με την οποία μέλη της ομάδας που έσφαξε τον άτυχο Πακιστανό στα Καμίνια και τραυμάτισε σοβαρά άλλους δυο, είχαν βρεί καταφύγιο σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και ετοίμαζαν τη μεγάλη απόδρασή τους: από την Αττική θα πήγαιναν στη Βόρεια Ελλάδα κι από εκεί ήθελαν να περάσουν στην Τουρκία.

Και για να γιορτάσουν το ότι επρόκειτο να το σκάσουν, ετοιμάζονταν να κάνουν και… πάρτι με ακριβό ουίσκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τα σχέδια για τη μεγάλη φυγή τους, χάλασαν όταν έγινε η επιχείρηση στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Από τους οκτώ που προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Πειραιά, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο 15χρονος από το Ιράκ που οι Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν. Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ και αμέσως εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο τη ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να αποκαλύψει τη φρίκη που είχε ζήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Κατά συρροή νύφη» για να παίζει στα καζίνο του Λας Βέγκας: Τουλάχιστον 14 γάμοι ‑ αστραπή

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Σύμφωνα με την κατάθεσή της στην αστυνομία «θα μπορούσε να βγάλει έως και 20.000 δολάρια από έναν γάμο»

Αγριος ξυλοδαρμός 17χρονης από τον σύντροφό της στη Ρόδο για 5,5 ώρες

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
«Αν θέλει σφαλιάρα κανείς για να συνέλθει, είναι οκ να του τη ρίξεις»

Η παμπ στη Μπανγκόκ που έγινε παγίδα θανάτου: Τι κρύβεται πίσω από την τραγωδία με τους 30 νεκρούς

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Παράνομες κατασκευές, εύφλεκτα υλικά και άδεια εστιατορίου αντί διασκέδασης αποκαλύπτονται ως τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς στη Μπανγκόκ.

Βγήκε για SUP στη Λήμνο και γύρισε με πρόστιμο 250 ευρώ: Τι πρέπει να θυμάστε πριν ανεβείτε στη σανίδα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Πρόστιμο 250 ευρώ επιβλήθηκε χθες το μεσημέρι σε αναβάτη στην παραλία του Αη Γιάννη στη Λήμνο, επειδή δεν φορούσε το υποχρεωτικό ατομικό σωσίβιο.

Αφησε τον υπολογιστή ανοιχτό για 309 ώρες και ζήτησε υπερωρίες ‑ Τι αποφάσισε το δικαστήριο

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε την αξίωση εργαζόμενης για 309 ώρες υπερωριακής απασχόλησης εξ αποστάσεως, κρίνοντας ότι η ενεργή σύνδεση υπολογιστή δεν αποδεικνύει πραγματική εργασία.

Προφυλακίστηκαν ο 29χρονος και η 26χρονη για τη δολοφονία της Βάγιας Νέστορα

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Η 26χρονη όσο και ο 29χρονος φέρεται ότι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και οποιαδήποτε συμμετοχή στην πράξη κάνοντας λόγο για σκευωρία των αρχών και επικαλέστηκαν το δικαίωμα της σιωπής

Γιατί το αναμμένο αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ μπορεί να αποβεί μοιραίο ‑ Tι πρέπει να γνωρίζετε

E-Daily 3.Left 14.07.2026
Το τραγικό περιστατικό στον Πειραιά με δύο νεκρούς επαναφέρει στο προσκήνιο τους κινδύνους του μονοξειδίου του άνθρακα και τις απλές συνήθειες που μπορούν να σώσουν ζωές.

Αποχωρεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, παραμένει ως ανεξάρτητος στη Βουλή

Ελλάδα 14.07.2026
Ο βουλευτής Αχαΐας γνωστοποίησε την απόφασή του με επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο της Βουλής

Περιοδείες σε όλη την Ελλάδα ξεκινά η Καρυστιανού για να ανακόψει την πτώση του κόμματός της στις δημοσκοπήσεις

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Από την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα ξεκινά η πρόεδρος της «Ελπίδας για τη Δημοκρατία» έναν κύκλο επισκέψεων, με στόχο τη συμμετοχή σε πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις και τη συνάντηση με στελέχη και μέλη του κινήματος

Θρίλερ με 20 τόνους Έμενταλ: Το τυρί εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ανάμεσα στη Βαυαρία και τη Γαλλία

E-Daily 2.TopNews 14.07.2026
Αναπάντητο παραμένει το μυστήριο με τους 20 τόνους Έμενταλ αξίας άνω των 80.000 ευρώ που χάθηκαν στο δρόμο προς τη Γαλλία

Πακιστάν: 11 νεκροί από κατάρρευση οροφής κτηρίου εξαιτίας σφοδρών βροχοπτώσεων

Κόσμος 14.07.2026
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Κοχάτ της επαρχίας Κχίμπερ-Πακτούνκβα, σύμφωνα με τον επικεφαλής της τοπικής υπηρεσίας έκτακτης ανάγκης, Μπιλάλ Φαΐζι

Γιατί φεύγουν οι εργαζόμενοι – Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα

Οικονομία 14.07.2026
Νέα έρευνα του kariera.gr και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αποτυπώνει τις τάσεις στην προσέλκυση προσωπικού, τη μισθολογική διαφάνεια και τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στο HR.