E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Δημοσίευση 23/11/2020 | 09:01

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Όχι μόνο διακίνησαν μεταξύ των ομοεθνών τους το video από την επίθεση στα Καμίνια, αλλά πριν εγκαταλείψουν την Ελλάδα είχαν σκοπό να κάνουν ακόμη ένα έγκλημα. Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (22.11.2020) έγινε γνωστό πως ύστερα από επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας Πειραιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, έγιναν οκτώ προσαγωγές Πακιστανών, τρεις εκ των οποίων, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλη της ομάδας που την περασμένη Παρασκευή μπούκαραν σε σπίτι στα Καμίνια, έδειραν με ρόπαλα και καδρόνια τρεις ομοεθνείς τους, σφάζοντας τον έναν εξ αυτών! Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες κι ένα 15χρονο αγόρι!

Οι έρευνες μετά τις συλλήψεις στο Περιστέρι έδειξαν πως οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν εκεί όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά ετοιμάζονταν για ακόμη ένα έγκλημα: για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού από το Ιράκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες αφού δολοφόνησαν τον 29χρονο στα Καμίνια, οι τρεις Πακιστανοί άρπαξαν από την Ομόνοια ένα 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, το πήγαν στο διαμέρισμα στο Περιστέρι, του πήραν τα λίγα λεφτά του και το κινητό του και του είπαν πως θα έπρεπε να συνουσιαστεί μαζί τους, αλλιώς θα τον σκότωναν. Τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν και αν τολμούσε να μιλήσει πουθενά.

Οι δυο από τους συλληφθέντες προσπάθησαν να βιάσουν το αγόρι, αλλά εκείνο αντιστάθηκε. Ο βιασμός του παιδιού αποφεύχθηκε από την εισβολή της ΟΠΚΕ στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Μια επιχείρηση που στήθηκε ύστερα από μια πληροφορία που έφτασε στις αρχές, σύμφωνα με την οποία μέλη της ομάδας που έσφαξε τον άτυχο Πακιστανό στα Καμίνια και τραυμάτισε σοβαρά άλλους δυο, είχαν βρεί καταφύγιο σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και ετοίμαζαν τη μεγάλη απόδρασή τους: από την Αττική θα πήγαιναν στη Βόρεια Ελλάδα κι από εκεί ήθελαν να περάσουν στην Τουρκία.

Και για να γιορτάσουν το ότι επρόκειτο να το σκάσουν, ετοιμάζονταν να κάνουν και… πάρτι με ακριβό ουίσκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τα σχέδια για τη μεγάλη φυγή τους, χάλασαν όταν έγινε η επιχείρηση στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Από τους οκτώ που προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Πειραιά, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο 15χρονος από το Ιράκ που οι Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν. Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ και αμέσως εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο τη ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να αποκαλύψει τη φρίκη που είχε ζήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο μετά την πτώση ελικοπτέρου στη λίμνη Αώου: Ο χειριστής κολυμπά στα νερά και εξετάζει το βυθισμένο Bell

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο νέο υλικό αποτυπώνεται η στιγμή που ένας από τους κυβερνήτες βρίσκεται ήδη μέσα στο νερό και βουτά, ενώ λίγα μέτρα μακριά του το ελικόπτερο είναι βυθισμένο - με το περίγραμμά του να διακρίνεται καθαρά κάτω από την επιφάνεια της λίμνης

Η Σουηδή υπουργός Περιβάλλοντος εμφανίστηκε με τον 3 μηνών γιο της στο Συμβούλιο της ΕΕ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Ρομίνα Πουρμοχτάρι θέλησε να αναδείξει τα οφέλη των πολιτικών γονικής άδειας, φέρνοντας στο Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Λουξμβούργο τον 3 μηνών γιο της, Ανταμ

Σύγκρουση τρένων στη δυτική Πολωνία – Τραυματίστηκαν δύο άτομα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα - 16 ομάδες της Πυροσβεστικής έσπευσαν στον τόπο του συμβάντος

Επιληπτική κρίση πιλότου σε πτήση της Air Canada προκάλεσε τρόμο σε 61 επιβάτες

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Για σαράντα λεπτά προσπαθούσαμε να τον συγκρατήσουμε»

«Σε δύο λεπτά έφυγε»: Συγκλονισμένος ο σύντροφος της 23χρονης που πέθανε αιφνιδίως στα Κουφονήσια

E-Daily 2.TopNews Χτες
«Το κορίτσι εκείνο το βράδυ δεν είχε φάει σχεδόν τίποτα - ήταν ουσιαστικά νηστική»

Τροχαίο στη Χαλκιδική: Γυναίκα εγκλωβίστηκε σε αυτοκίνητο και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η τραυματίας παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της

Ο 93χρονος εξηγεί γιατί προσπαθούσε να μπει στον θάλαμο της Μάρως Κοντού με μαχαίρι: «Κι εγώ είμαι ορφανός»

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε να περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου γύρω στις 10 το βράδυ

Μουντιάλ 2026: Το Κατάρ «αγόρασε» οπαδούς για τα τρία παιχνίδια του

Αθλητικά Νέα Χτες
Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία χρηματοδότησε τη μετακίνηση εκατοντάδων φιλάθλων

Τάκης Γκώνιας: Το τελευταίο «αντίο» στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή στη Λιβαδειά

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο παλαίμαχος αθλητής έφυγε από τη ζωή στα 54 του χρόνια

Σεισμοί στη Βενεζουέλα: Συγκινεί άνδρας που κρατάει τα χέρια της γυναίκας του με κινητικά προβλήματα

Κόσμος Χτες
Πάνω από 27.000 άτομα έχουν δηλωθεί ως αγνοούμενοι -Εντοπίστηκαν 1.200 άτομα

Μάρω Κοντού: «Πάντα θα κουβαλώ μαχαίρι πάνω μου», είπε ο 93χρονος που εισέβαλε στο νοσοκομείο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τα πρώτα λόγια του 93χρονου που μπήκε με μαχαίρι στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Μάρω Κοντού