E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις

Δημοσίευση 23/11/2020 | 09:01

Καμίνια: Μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις, η απόπειρα βιασμού και η διαφυγή

Όχι μόνο διακίνησαν μεταξύ των ομοεθνών τους το video από την επίθεση στα Καμίνια, αλλά πριν εγκαταλείψουν την Ελλάδα είχαν σκοπό να κάνουν ακόμη ένα έγκλημα. Οι τρεις νέες συλλήψεις για το άγριο φονικό της Παρασκευής φέρουν στο φως νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (22.11.2020) έγινε γνωστό πως ύστερα από επιχείρηση της ΟΠΚΕ και της ασφάλειας Πειραιά σε διαμέρισμα στο Περιστέρι, έγιναν οκτώ προσαγωγές Πακιστανών, τρεις εκ των οποίων, όπως αποδείχθηκε, ήταν μέλη της ομάδας που την περασμένη Παρασκευή μπούκαραν σε σπίτι στα Καμίνια, έδειραν με ρόπαλα και καδρόνια τρεις ομοεθνείς τους, σφάζοντας τον έναν εξ αυτών! Ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες κι ένα 15χρονο αγόρι!

Οι έρευνες μετά τις συλλήψεις στο Περιστέρι έδειξαν πως οι τρεις Πακιστανοί που συνελήφθησαν εκεί όχι μόνο δεν είχαν μετανιώσει, αλλά ετοιμάζονταν για ακόμη ένα έγκλημα: για τον βιασμό ενός ανήλικου αγοριού από το Ιράκ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγες ώρες αφού δολοφόνησαν τον 29χρονο στα Καμίνια, οι τρεις Πακιστανοί άρπαξαν από την Ομόνοια ένα 15χρονο αγόρι από το Ιράκ, το πήγαν στο διαμέρισμα στο Περιστέρι, του πήραν τα λίγα λεφτά του και το κινητό του και του είπαν πως θα έπρεπε να συνουσιαστεί μαζί τους, αλλιώς θα τον σκότωναν. Τον απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν και αν τολμούσε να μιλήσει πουθενά.

Οι δυο από τους συλληφθέντες προσπάθησαν να βιάσουν το αγόρι, αλλά εκείνο αντιστάθηκε. Ο βιασμός του παιδιού αποφεύχθηκε από την εισβολή της ΟΠΚΕ στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Μια επιχείρηση που στήθηκε ύστερα από μια πληροφορία που έφτασε στις αρχές, σύμφωνα με την οποία μέλη της ομάδας που έσφαξε τον άτυχο Πακιστανό στα Καμίνια και τραυμάτισε σοβαρά άλλους δυο, είχαν βρεί καταφύγιο σε διαμέρισμα στο Περιστέρι και ετοίμαζαν τη μεγάλη απόδρασή τους: από την Αττική θα πήγαιναν στη Βόρεια Ελλάδα κι από εκεί ήθελαν να περάσουν στην Τουρκία.

Και για να γιορτάσουν το ότι επρόκειτο να το σκάσουν, ετοιμάζονταν να κάνουν και… πάρτι με ακριβό ουίσκι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Τα σχέδια για τη μεγάλη φυγή τους, χάλασαν όταν έγινε η επιχείρηση στο διαμέρισμα στο Περιστέρι.

Από τους οκτώ που προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Πειραιά, ένας 15χρονος, ένας 19χρονος και ένας 21χρονος αναγνωρίστηκαν από τα θύματα.

Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και ο 15χρονος από το Ιράκ που οι Πακιστανοί επιχείρησαν να βιάσουν. Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ και αμέσως εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο τη ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να αποκαλύψει τη φρίκη που είχε ζήσει!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προϋπολογισμός 2026: Εγκρίθηκε με 159 «ναι» από τη Βουλή μετά από θυελλώδη συζήτηση

Ελλάδα Χτες
Σύμφωνα με την κοινοβουλευτική παράδοση, η ψήφιση του προϋπολογισμού εκλαμβάνεται και ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Koυπόνι 200 ευρώ για Gigabit Voucher – Όλα τα βήματα για να προλάβετε την επιδότηση

Tech + Science Χτες
Λίγες ημέρες έμειναν για την αίτηση για τις οπτικές ίνες – Πότε εκπνέει η προθεσμία

ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «παγίδα» με τα παρατσούκλια και ο μύθος του άλλου «Φραπέ»

Ελλάδα Χτες
Πρόκειται για μια αφήγηση που παρουσιάστηκε ως «αποκάλυψη», αλλά στην πραγματικότητα συνιστά μια βολική κατασκευή, η οποία -παρά το αρχικό της θόρυβο- καταρρέει πλήρως.

Θεσσαλονίκη: Αγρότες από το μπλόκο Μαλγάρων μοίρασαν ρύζι σε διερχόμενους οδηγούς

Ελλάδα Χτες
Αγρότες στα Μάλγαρα μοίρασαν αδιάθετο ρύζι σε οδηγούς - Πρόκειται για μια δράση που έχει ως στόχο την ενημέρωση του κόσμου αλλά και την ευαισθητοποίησή του

Στεγαστική κρίση: Αυτό είναι το πρώτο σχέδιο της Κομισιόν για την αντιμετώπισή της

Κόσμος Χτες
Αυξήσεις 60% στις τιμές κατοικιών, 30% στα ενοίκια και 1,3 εκατ. άστεγοι - Το ευρωπαϊκό σχέδιο για 650.000 νέες κατοικίες ετησίως και μέτρα για τον περιορισμό των βραχυχρόνιων μισθώσεων

Μυστήριο με τον θάνατο αντιπροσώπου σερβικής εταιρείας όπλων στη Μόσχα

Κόσμος Χτες
Τον Ιούνιο η συγκεκριμένη εταιρεία συμπεριλήφθηκε στη λίστα που δημοσίευσε η υπηρεσία εξωτερικών πληροφοριών της Ρωσίας με τις σερβικές εταιρείες που προμηθεύουν το Κίεβο με πυρομαχικά

Ανατροπή στη δολοφονία της 22χρονης τραγουδίστριας Delarosa στο Λος Αντζελες

Κόσμος Χτες
Παιδικοί φίλοι πίσω από την παγίδα θανάτου

Αργίες 2026: Όλα τα τριήμερα της νέας χρονιάς

Ελλάδα Χτες
Δεν έχει πολλές ημέρες ξεκούρασης η νέα χρονιά

Κουτσούμπας σε Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Αυτή είστε!

Ελλάδα Χτες
Η αντιπαράθεση έγινε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού, όταν ο κ. Κουτσούμπας επέκρινε όλα τα κόμματα για φιλονατοϊκή στάση – Αντίδραση από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου