E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γωγώ Μαστροκώστα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μάχη με τον καρκίνο

Τι αποκάλυψε για τον γάμο της με τον Τραϊανό Δέλλα

Δημοσίευση 22/11/2020 | 17:32

Γωγώ Μαστροκώστα: Η συγκινητική εξομολόγηση για την μάχη με τον καρκίνο

Η Γωγώ Μαστροκώστα είναι από τους ανθρώπους που δίνουν σπάνια πια τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Η πρώην γυμνάστρια φιλοξενήθηκε σήμερα στο Dot. με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εντύπωση που σχημάτισε για τον Τραϊανό Δέλλα όταν τον συνάντησε πρώτη φορά, την πρόταση γάμου και τις δυσκολίες που ξεπέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού.

«Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός» παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε. Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε όταν ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της. «Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου», εξομολογήθηκε.

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού, είπε: «Από ένα διάστημα και πέρα, δεν άφησα να επηρεάσει τόσο πολύ τη ζωή μου κι άρχισα και έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα και πριν από αυτό. Γιατί είναι αυτά τα μικρά πράγματα, σε κάνουν και νιώθεις πάλι φυσιολογικός».

Μάλιστα, όταν το έμαθε, είχε μόλις γεννήσει την κόρη της. «Είναι η αντίθεση της χαράς με τη λύπη, που είναι δύο τεράστια συναισθήματα, στο πικ είναι το μεγαλύτερο που μπορεί να νιώσει μια γυναίκα. Τότε το μωρό ήταν δύο ημερών. Εγώ δεν μένω σε αυτό, μένω στο ότι είμαι καλά κα γενικά πρέπει νομίζω να προσπερνάμε πράγματα».

Η σχέση της με τον Τραϊανό Δέλλα επηρεάστηκε τότε; Η Γωγώ Μαστροκώστα υποστήριξε πως: «Καθόλου. Θεωρώ ότι οι σχέσεις που έχουν ουσία είναι αυτές που θα δέσουν περισσότερο και θα μεγαλώσουν, θα δυναμώσουν με τις δυσκολίες».

Δες το βίντεο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στη Μύκονο για διακοπές η Cardi B

Tabloid 06.07.2025
Το νησί των ανέμων επέλεξε η Cardi B για τις διακοπές της

Δέσποινα Μοιραράκη: «Ήταν επώδυνος ο χωρισμός, υπήρχε ξύλο, απευθύνθηκα στη Δικαιοσύνη»

Tabloid 06.07.2025
«Με απαξίωνε, με υποτιμούσε, ήταν άπιστος στη σχέση του γάμου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βίασαν το σπίτι και την οικογένεια μας»

Tabloid Χτες
Με τρεμάμενη φωνή ο παρουσιαστής βιντεοσκόπησε δωμάτιο του σπιτιού και περιέγραψε πως οι διαρρήκτες πήραν και τους κουμπαράδες των παιδιών του

Λιάγκας – Καλύβα: «Τον φίλησε και έφυγε τρέχοντας» – Την έχει κάνει block στο Instagram;

TV Buzz Χτες
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή η φετινή τηλεοπτική σεζόν για την εκπομπή Το Πρωινό

Νίκος Μάνεσης: Δεν άξιζε αυτό το τέλος στον Γιώργο Παπαδάκη

Media Χτες
«Τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως παρουσιάστηκαν. Δεν θα πω λεπτομέρειες»

Εύα Λονγκόρια: Μας… κολάζει η 50χρονη ηθοποιός με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Tabloid Χτες
Η Λονγκόρια, η οποία έχει κατοικία στην πόλη Marbella, φωτογραφήθηκε πριν από λίγες ημέρες φορώντας ένα μαγιό με λεοπάρ μοτίβο που άφηνε ελάχιστα στη φαντασία

Ραντεβού για ξεμαλλιάσματα στο First Dates:Του «χρέωσε» ότι κοιτούσε άλλες, «αγενής, του πέφτω πολύ»

Media Χτες
Το ραντεβού του Τάσου και της Βαλεντίνας στο First Dates δεν πήγε και τόσο καλά, με την νεαρή κοπέλα να τον κατηγορεί ότι φλέρταρε με άλλες.