E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ο θάνατος τους συγκλόνισε τη χώρα

Δημοσίευση 22/11/2020 | 13:04

Δημήτρης Μπέλλος: Πώς κόλλησε κωρονοϊό ο 39χρονος αδικοχαμένος dj

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες του θανάτου του γνωστού μουσικού παραγωγού, Δημήτρη Μπέλλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορoνοϊό, ύστερα από τέσσερις εβδομάδες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Πώς, όμως, βρέθηκε σε αυτήν την τραγική θέση ο γνωστός Dj που ήταν τόσο αγαπητός στη πόλη του Πειραιά, είναι κάτι που εξοργίζει τους κοντινούς του ανθρώπους και φίλους.

Ο Δημήτρης Μπέλλος εργαζόταν σε ένα κατάστημα εστίασης που εκτός από εκείνον κόλλησαν τουλάχιστον αλλά δέκα άτομα και μάλιστα μετά από ένα live του τραγουδιστή που επίσης είχε βρεθεί και εκείνος θετικός στον κορονοϊό. Μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν είχε κλείσει για λίγες ημέρες, λόγω των πολλών κρουσμάτων.

Στις 19 Οκτωβρίου, ο Δημήτρης Μπέλλος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, έχοντας βαριά δύσπνοια, και μάλιστα οι μετρήσεις του οξυγόνου του άγγιζαν μετά βίας το 89% της φυσιολογικής οξυγόνωσης. Οι γιατροί από τον ΕΟΔΥ και ο προσωπικός του γιατρός του, αρχικά του συνέστησαν να παραμείνει σπίτι τις πρώτες ημέρες, ενώ θετική στον κορονοϊό ήταν και η σύζυγος του.

Οι φίλοι του μιλάνε για ένα παιδί με χιούμορ και πάντα με διάθεση να βοηθάει τους γύρω του. Μάλιστα, πολλοί συνάδελφοι του λένε πως πάντα τους στήριζε και πάντα προσπαθούσε να βρει δουλειά σε άλλους dj που είχαν ανάγκη, σε καταστήματα εστίασης.

Τις τελευταίες ημέρες προτού νοσήσει ήταν πολύ χαρούμενος με τον ερχομό του νέου παιδιού στις 28 Σεπτέμβρη.

Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις

Ο θάνατος του Δημήτρη Μπέλλου από κορονοϊό, σε ηλικία μόλις 39 ετών και χωρίς υποκείμενα νοσήματα, πέρα από το σοκ που έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, έρχεται να επιβεβαιώσει και όλα όσα αναφέρουν καθημερινά οι επιστήμονες, ειδικότερα στη διάρκεια του δεύτερου κύματος της πανδημίας: Δεν υπάρχουν διακρίσεις στον κορονοϊό και πλέον οι νεότεροι σε ηλικία είναι αυτοί που κινδυνεύουν περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανατροπή στη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη: «Εγώ τον δολοφόνησα, ο γιος του είναι άδικα στη φυλακή»

Ελλάδα 02.12.2025
Νέα εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση της δολοφονίας του 75χρονου Γιώργου Καρυώτη τον Ιούνιο του 2022

Κριστιάνο εναντίον μηχανής: Πώς ο Ρονάλντο νίκησε το ανίκητο ρομπότ‑τερματοφύλακα

Αθλητικά Νέα 02.12.2025
Γνωστός Αμερικανός YouTuber – εφευρέτης προκάλεσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο να τεθεί αντιμέτωπος με τον ανίκητο ρομποτικό τερματοφύλακά του και η «απάντηση» του Πορτογάλου θύμισε ότι το ρομπότ της μπάλας είναι... ο ίδιος!

Χριστουγεννιάτικα γλυκά: Τι θα πληρώσουμε φέτος για μελομακάρονα και κουραμπιέδες

Ελλάδα 02.12.2025
Πυρετωδώς ετοιμάζονται οι φούρνοι και τα ζαχαροπλαστεία ενόψει Χριστουγέννων

Τρόμος με γuμνό άνδρα έξω από δημοτικό σχολείο στο Αιγάλεω

Ελλάδα 02.12.2025
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

«Έτρωγα όπως τρώει ένας σκύλος, σου βάζουν αλυσίδες στα πόδια»

Κόσμος 02.12.2025
Ισραηλινός όμηρος περιγράφει τη φρίκη που έζησε στα χέρια της Χαμάς

Δημογλίδου για το τροχαίο στη Λούτσα: Ο 29χρονος δεν εξήγησε γιατί έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Ελλάδα 02.12.2025
Σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών - Αύριο στον ανακριτή ο 29χρονος

Αγρότες «σφραγίζουν» την Αθηνών–Θεσσαλονίκης: Νέα τρακτέρ στο μπλόκο της Νίκαιας

Ελλάδα 02.12.2025
Η Εθνική Οδός Αθηνών-Θεσσαλονίκης στη Νίκαια παραμένει κλειστή λόγω του αγροτικού μπλόκου, το οποίο ενισχύεται συνεχώς.

Σε ελεύθερη πτώση οι Μπακς παρά την επιστροφή του Αντετοκούνμπο: Ηττα 129‑126 από τους τελευταίους της Ανατολής, Γουίζαρντς

Αθλητικά Νέα 02.12.2025
Πλεον η ομάδα του Greek Freak είχε το ρεκόρ της να πέφτει στο 9-13 και να παραμείνει εκτός πρώτης 10άδας στην Ανατολή

Ρόδος: Ανατροπή στη δολοφονία του 75χρονου ‑ «Αθωώνει» τον γιο ο συνεργός

Ελλάδα 02.12.2025
Η δίκη του γιου του 75χρονου σε δεύτερο βαθμό αναβλήθηκε αορίστως μετά τη δήλωση του συνεργού ότι τέλεσε τον φόνο μόνος του

Καταδίωξη ανήλικου δικυκλιστή που έτρεχε στο αντίθετο ρεύμα της Μοναστηρίου στη Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 02.12.2025
Πρόκειται για 16χρονο Ρομά που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές

Χωρίς ταξί σήμερα και αύριο όλη η χώρα – Γιατί τραβούν χειρόφρενο

Ελλάδα 02.12.2025
Τι ζητούν οι επαγγελματίες οδηγοί