E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν έφυγε ο Θάνος έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου»

Μια εξομολόγηση καρδιάς από τον γνωστό παρουσιαστή

Δημοσίευση 22/11/2020 | 12:05

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Όταν έφυγε ο Θάνος έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε από καρδιάς στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα και το «Πρώτο Θέμα» για την αβάσταχτη απουσία του αγαπημένου του αδελφού Θάνου. Ο παρουσιαστής της ελληνικής τηλεόρασης επέστρεψε τη φετινή σεζόν, μέσα από το Big Brother, παραμένοντας σε κάθε περίπτωση ειλικρινής στις δηλώσεις του.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη, όσον αφορά στον θάνατο του αδελφού του, Θάνου, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «καταρχήν αδερφός. Σπουδαίος αδερφός. Πίστεψέ με, δε μεγεθύνω, ούτε υπερβάλλω για τον ρόλο του αδερφού μου. Μου είναι αδύνατον να το κάνω αυτό. Ήταν ο τρόπος του ο μοναδικός και ο αναντικατάστατος. Πάντα σαν να κρατούσε ένα πατρικό μπαστούνι. Και πάντα ήξερε να αλλάζει, να προσαρμόζει τον ρόλο του σε σχέση με τις εποχές. Ο δικός μου άνθρωπος».

«Αγαπώ και τους γονείς μου. Αλίμονο. Αλλά οι γονείς «φεύγουν» ή φεύγουν. Ο ομφάλιος λώρος κόβεται. Μένει η αγάπη. Ο Θάνος όλες αυτές τις ιδιότητες, όλα τα συναισθήματα, όλες τις ευαισθησίες τις εξέλιξε και τις ανέπτυξε. Όταν «έφυγε» έχασα το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Πήρε βαθιά ανάσα και σαν χείμαρρος ξεχύθηκε. Με τσακισμένη φωνή. Κι αυτή η απώλεια είναι ανοικονόμητη και για μένα αλλά και για την κοινωνία μας. Μεγάλη χασούρα. Μεγάλη απώλεια. Δεν το λέω με το τετριμμένο στυλ όταν για κάποιο καλλιτέχνη λέμε “τώρα χωρίς αυτόν η μουσική έγινε πιο φτωχή» πρόσθεσε ο παρουσιαστής. «Ο Θάνος ήταν υπόδειγμα συνέπειας. Ταυτόχρονα ανθρώπινος και άτεγκτος. Αμετακίνητος στις αρχές του. Δεν υπήρχε περίπτωση, ούτε μία στο εκατομμύριο, να δώσει γην και ύδωρ. Να προσκυνήσει».

«Υπήρξε συνεργάτης και υπουργός του Παπανδρέου. Συνεργάστηκε με τον Χρήστο Λαμπράκη για το Μέγαρο της Μουσικής. Κι όμως, όποιος ήταν κοντά του είχε καταλάβει την αδιαπραγμάτευτη συνέπειά του. Ήταν Ροβεσπιέρος. Αυστηρός και δίκαιος. Τέτοια μοντέλα ανθρώπινων χαρακτήρων δεν υπάρχουν πια. Έχω συναντήσει αρκετές γνωστές προσωπικότητες. Αλλά εντάξει, η περίπτωση του αδερφού μου είναι σπάνια» κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Μενούνος: Γιόρτασε το Πάσχα όπως οι Έλληνες ‑ Τι βίντεο ανέβασε

Celebrity Stories 21.04.2025
Η Μαρία Μενούνος δεν κρύβει την αγάπη της για την Ελλάδα

Ελένη Βουλγαράκη – Πώς αντέδρασε για το απαράδεκτο σχόλιο εναντίον της με αφορμή τον Φώτη Ιωαννίδη

Celebrity Stories 21.04.2025
Πέρασαν μαζί τις διακοπές του Πάσχα, αλλά δεν γλίτωσαν από τα κακόβουλα σχόλια

Νύφη πήγε για τις γαμήλιες φωτογραφίες και ψάρεψε καρχαρία: Κατάφερε να γίνει viral

Παράξενα 21.04.2025
Μυθικό βίντεο από την Αυστραλία με μια νύφη να ψαρεύει καρχαρία την ώρα που έβγαζε τις γαμήλιες φωτογραφίες.

Πρώτο Πάσχα μαζί για την Ευριπίδου και τον Μιχόπουλο: Ο προορισμός που το γιόρτασαν

Celebrity Stories 21.04.2025
Μαζί τους και τα παιδιά της παρουσιάστριας

Αθηνά Οικονομάκου: Μπικίνι, ρακέτες και ο Μπρούνο Τσερέλα μαζί της στη θάλασσα

Celebrity Stories 21.04.2025
Η ηθοποιός βούτηξε στην απόλυτη ξεγνοιασιά με τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Λευτέρης Πετρούνιας: Το απίστευτο ακροβατικό με τη Μιλλούση ‑ Δείτε πώς την σήκωσε στον αέρα

Celebrity Stories 21.04.2025
To βίντεο έχει συγκεντρώσει χιλιάδες προβολές και likes