E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

«Πάλεψε» για τρεις εβδομάδες στη ΜΕΘ

Δημοσίευση 22/11/2020 | 10:35

Κορωνοϊός: Συγκίνηση για τον θάνατο του 39χρονου Dj

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από κορωνοϊό. Χωρίς υποκείμενα νοσηματα. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες. Είχε περάσει λίγος καιρός από τότε που είδε το παιδί του να γεννιέται.

Ο 39χρονος Δημητρης Μπέλος, ή αλλιώς γνωστός ως DJ Desibel, άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την τεράστια μάχη που έδωσε με τον ιο.
Φεύγοντας βύθισε στο πένθος τους φίλους, τους συγγενείς αλλά και τη γυναίκα του, την αγαπημένη του Ιωάννα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς ο κορωνοϊός τον έριξε τόσο γρήγορα στο κρεβάτι και παρά την τεράστια μάχη που έδωσε τον «λύγισε».

Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να μείνει ζωντανός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς» παλεύοντας μέρα με την ημέρα για να βελτιώσουν την κατάσταση της υγειας του.

Του τοποθέτησαν αναπνευστήρα σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν την αναπνοή του η οποία κοβόταν λόγω του κορωνοϊού.

«Από αυτά που ξέρουμε ο Δημήτρης ήταν τρεις βδομάδες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεν ξέρουμε πως κόλλησε και από που», είπε στο protothema.gr, ένας φίλος του.

Όπως ανέφερε είχε μεγάλο πρόβλημα με την αναπνοή του και οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να του κάνουν τραχειοτομή για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά ήταν μάταιο. «Ήταν στον αναπνευστήρα αλλά δεν υπήρχε ανταπόκριση. Οι πνεύμονες του γέμισαν με αίμα!», μας είπε ακόμη ένας συνεργάτης του. Η σύζυγος του σύμφωνα με πληροφορίες είναι συντετριμμένη και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ με τους στενούς της συγγενείς να προσπαθούν να την στηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γεμίσει από χθες με μηνύματα συμπαράστασης προς την οικογένεια του.

«Συλλυπητήρια στη γυναίκα του και στο παιδί του», έγραψε ένας DJ στο Facebook. «Και έρχεται η στιγμή που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πεις και τι να πιστέψεις. 39χρονων ο δημητρης με την πανέμορφη οικογένεια μας άφησε πριν από λίγες ώρες», ήταν το μήνυμα ενός άλλου στενού του φίλου στο Facebook. «Είναι απίστευτο. Έχω πάθει σοκ. Τι να πω καλό ταξίδι παλικάρι μου», έγραψε ακόμη ένα άτομο στο διαδίκτυο.

Ο Δημήτρης Μπέλλος είχε δημοσιοποιήσει τα τέλη του Σεπτεμβρίου το χαρμόσυνο νέο της γεννησης του παιδιού στο προφίλ του στο facebook με μια φωτογραφία από το μαιευτήριο και είχε γράψει, ευχαριστώντας τη σύζυγό του: «Η Παναγία με ευλόγησε να είμαι ευτυχισμένος στη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όλα ζωή μου».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι οπαδοί της Παρί τίμησαν τη μνήμη της κόρης του Λουίς Ενρίκε με ένα συγκλονιστικό πανό

Αθλητικά Νέα 01.06.2025
Συγκίνηση στο Παρίσι: Οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν τίμησαν τη μικρή Σάνα, την αδικοχαμένη κόρη του Λουίς Ενρίκε

Η Παρί διέλυσε την Ίντερ με 5‑0 και κατακτά για πρώτη φορά το Champions League

Αθλητικά Νέα Χτες
Μια εκπληκτική Παρί Σεν Ζερμέν διέλυσε την Ίντερ με 5-0 στον τελικό του Champions League στο Μόναχο

Ηρακλής: Ολοταχώς για sold out το «Ιβανώφειο», έφυγαν ήδη 1.000 εισιτήρια διαρκείας

Αθλητικά Νέα Χτες
Η έδρα του Ηρακλή θα είναι κατάμεστη, τη νέα αγωνιστική σεζόν

Πένθος στην Ίντερ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος Πελεγκρίνι πριν τον τελικό του Champions League

Αθλητικά Νέα Χτες
Με μαύρα περιβραχιόνια θα παραταχθούν οι «νερατζούρι»

Θεσσαλονίκη: Το κρησφύγετο του Τούρκου μαφιόζου που πυροβόλησε στελέχη της ΕΥΠ

Ελλάδα Χτες
Συνελήφθη σε χωριό του ορεινού όγκου της Ροδόπης

Hellenic Train: Επανέρχονται τα δρομολόγια στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο

Ελλάδα Χτες
Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την επανέναρξη των δρομολογίων στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο (Διακοπτό – Καλάβρυτα).

Απαγορεύεται η πώληση καπνού και αλκοόλ στους ανήλικους

Ελλάδα Χτες
Με ταυτότητα θα αγοράζουν οι ενήλικοι

Πέθανε η Valerie Mahaffey: Θλίψη για την απώλεια της αγαπημένης ηθοποιού

Πολιτισμός Χτες
Η τελευταία της εμφάνιση ήταν στην ταινία The 8th Day, που κυκλοφόρησε μόλις τον Μάρτιο

Στα άκρα η Αμερική για τη συμμετοχή τρανς αθλήτριας σε σχολικούς αγώνες

Κόσμος Χτες
«Το παιδί μου δεν είναι απειλή, είναι φως» απαντά η μητέρα της στον Τραμπ

Κρήτη: Τι έγραφε στο σημείωμα που άφησε ο 87χρονος προτού σκοτώσει την καρκινοπαθή σύζυγό του στο Ρέθυμνο

Ελλάδα Χτες
Αφότου σιγουρεύτηκε πως ο εγγονός του είχε φύγει από το νοσοκομείο, στη συνέχεια κλείδωσε τον γιο του στο μπαλκόνι και προχώρησε στην πράξη που είχε αποφασίσει