E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σε καραντίνα ο γιος του Τραμπ ‑ Ο Ντόναλντ τζούνιορ θετικός στον κορωνοϊό

Παραμένει σε καραντίνα από τις αρχές της εβδομάδας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 21/11/2020 | 08:46

Σε καραντίνα ο γιος του Τραμπ ‑ Ο Ντόναλντ τζούνιορ θετικός στον κορωνοϊό

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ στις αρχές τις εβδομάδες και βρίσκεται σε καραντίνα.

«Ο Ντον εξετάστηκε και βρέθηκε θετικός νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και μετά το αποτέλεσμα του τεστ έχει μπει σε καραντίνα», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα της νόσου. Ο Ντον τζούνιορ είναι το δεύτερο παιδί του απερχόμενου Ρεπουμπλικανού προέδρου που μολύνεται από τον κορωνοϊό, μετά τον 14χρονο Μπάρον Τραμπ που διαγνώστηκε θετικός τον περασμένο μήνα, αλλά ανέρρωσε γρήγορα.

Ο 42χρονος Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ έπαιξε μεγάλο ρόλο στην προεκλογική εκστρατεία του πατέρα του. Η σύντροφός του και πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Κίμπερλι Γκίλφοϊλ είχε επίσης μολυνθεί από τον κορωνοϊό τον περασμένο Ιούλιο και ανέρρωσε.

Νωρίτερα χθες ο Άντριου Τζουλιάνι, γιος του προσωπικού δικηγόρου του Τραμπ Ρούντι Τζουλιάνι, που εργάζεται στον Λευκό Οίκο ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό κι ότι εμφάνισε ήπια συμπτώματα της Covid-19. Σύμφωνα με το CBS τουλάχιστον άλλα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου μολύνθηκαν από τον SARS-CoV-2 σ’ ένα νέο ξέσπασμα στην έδρα της αμερικανικής κυβέρνησης.

Οι ΗΠΑ μετρούν μέχρι στιγμής 11,8 εκατ. κρούσματα και πάνω 253.000 θύματα του φονικού κορωνοϊού, ενώ μόνον χθες διαγνώστηκαν θετικοί άλλοι 192.000 άνθρωποι σύμφωνα με το Covid Tracking Project.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προβλήματα σύνδεσης σε Facebook, Instagram και Messenger

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Εκατοντάδες αναφορές χρηστών στο Downdetector

Απίστευτος πνιγμός πέντε ανθρώπων: Οι τέσσερις βούτηξαν για να σώσουν κολυμβητή που πάλευε στο νερό και πέθαναν όλοι

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Αυτό που ξεκίνησε ως ένα ανέμελο καλοκαιρινό απόγευμα ψαρέματος από την ακτή κατέληξε σε τραγωδία

Πέθανε ο Γάλλος ατζέντης μοντέλων που έφερνε νεαρές γυναίκες σε επαφή με τον Τζέφρι Επστάιν

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Το όνομά του εντοπίζεται σε πάνω από 2.000 σημεία στα έγγραφα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης για την υπόθεση Επστάιν

Ιωάννινα: Η νύχτα έγινε μέρα από τις αστραπές‑ Εντυπωσιακό θέαμα εν μέσω καύσωνα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το φαινόμενο, αν και σύντομο, προκάλεσε την προσοχή των κατοίκων που κατέγραψαν εικόνες με τις αστραπές να σκίζουν τον σκοτεινό ουρανό

Η Ιαπωνία δημιούργησε το πρώτο «ψυγείο για ανθρώπους» – Δροσίζει ολόκληρο το σώμα μέσα σε λίγα λεπτά

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρεία SDRS, ο χρήστης αισθάνεται σημαντική ανακούφιση έπειτα από μόλις πέντε λεπτά παραμονής

Μαμντάνι: «Δεν έχουμε εξουσία να συλλάβουμε τον Νετανιάχου»

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης παραδέχθηκε ότι οι δημοτικές αρχές δεν έχουν νομική δικαιοδοσία, αλλά κάλεσε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση να προχωρήσει στη σύλληψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού.

Σταύρος Γεωργίου: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του ‑ Από άγριο ξυλοδαρμό ο θάνατος του ποινικολόγου

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Δεν φαίνεται το κίνητρο να ήταν σχετικό με την εργασία του, αναφέρουν οι πληροφορίες

Νέα έφοδος αρχών στα κεντρικά της Deutsche Bank – Τι ερευνούν οι εισαγγελείς

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Εισαγγελείς και στελέχη της γερμανικής φορολογικής αρχής εισέβαλαν στα γραφεία της τράπεζας στη Φρανκφούρτη στο πλαίσιο έρευνας για φερόμενη φοροδιαφυγή μέσω συναλλαγών Cum-Cum.

Ισπανία: Τέλος το κάπνισμα σε βεράντες και παραλίες – Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Το ισπανικό Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε εκτενή μεταρρύθμιση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας, με πρόστιμα έως 600.000 ευρώ και απαγόρευση για ανηλίκους κάτω των 18 ετών.

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πότε δικάζονται οι τέσσερις βουλευτές της ΝΔ το φθινόπωρο

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Οι δίκες Παπακώστα, Μπουκώρου, Σενετάκη και Σκρέκα προσδιορίστηκαν μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου, με κατηγορίες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υποθέσεις κονδυλίων του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Συναγερμός στον Πειραιά: Διαρροή αερίου σε βενζινάδικο ‑ Εκκενώνονται προληπτικά πολυκατοικίες

E-Daily 2.TopNews 22.07.2026
Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. επιχειρούν στο σημείο - Διακοπή κυκλοφορίας και αποκλεισμός της περιοχής