E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη

Δημοσίευση 20/11/2020 | 19:07

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Καθημερινά και όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό του Star Channel, μαζί με τους συνεργάτες τους προετοιμάζουν το trailer για την εκπομπή της επόμενης μέρας.

Μέσα από αυτό το trailer, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου μαζί με κάποιον ή κάποιους συνεργάτες της εκπομπής, μοιράζονται με τους τηλεθεατές ένα «κρύο» ανέκδοτο.

Στο trailer όμως το οποίο βγήκε στον «αέρα» του Star Channel την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων καθώς το «κρύο» ανέκδοτο το οποίο ακούστηκε ήταν άκρως προσβλητικό για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Στο συγκεκριμένο trailer ακούγεται το εξής:

«-Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει ο Γιωργάκης;

–Γιατί είναι έτσι από γεννησιμιού του»

Το συγκεκριμένο «αστείο» προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νένας Χρονοπούλου. Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε πως προχώρησε σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το περιστατικό.

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή! Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει! Καλή αρχή», έγραψε η Νένα Χρονοπούλου στην καταγγελία της σημειώνοντας ότι το θέμα απασχολούσε πάνω από 50 συλλόγους γονέων με παιδιά ΑμεΑ.

Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή "Στη Φωλιά...

Δημοσιεύτηκε από Nena Xronopoulou στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Το πρωί της Παρασκευής, και μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω του «αστείου» αυτού οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και έκαναν λόγο για μια «άτυχη στιγμή».

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο.

Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έτσι είναι. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία