E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη

Δημοσίευση 20/11/2020 | 19:07

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Καθημερινά και όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό του Star Channel, μαζί με τους συνεργάτες τους προετοιμάζουν το trailer για την εκπομπή της επόμενης μέρας.

Μέσα από αυτό το trailer, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου μαζί με κάποιον ή κάποιους συνεργάτες της εκπομπής, μοιράζονται με τους τηλεθεατές ένα «κρύο» ανέκδοτο.

Στο trailer όμως το οποίο βγήκε στον «αέρα» του Star Channel την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων καθώς το «κρύο» ανέκδοτο το οποίο ακούστηκε ήταν άκρως προσβλητικό για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Στο συγκεκριμένο trailer ακούγεται το εξής:

«-Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει ο Γιωργάκης;

–Γιατί είναι έτσι από γεννησιμιού του»

Το συγκεκριμένο «αστείο» προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νένας Χρονοπούλου. Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε πως προχώρησε σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το περιστατικό.

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή! Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει! Καλή αρχή», έγραψε η Νένα Χρονοπούλου στην καταγγελία της σημειώνοντας ότι το θέμα απασχολούσε πάνω από 50 συλλόγους γονέων με παιδιά ΑμεΑ.

Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή "Στη Φωλιά...

Δημοσιεύτηκε από Nena Xronopoulou στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Το πρωί της Παρασκευής, και μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω του «αστείου» αυτού οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και έκαναν λόγο για μια «άτυχη στιγμή».

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο.

Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έτσι είναι. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σκοτεινό περιστατικό που «πάγωσε» την Liz Hurley λίγες ώρες μετά τη γέννηση του γιου της

Celebrity Stories 02.12.2025
Ένας άνδρας έξω από το σπίτι της, κατηγορίες για παρενόχληση και μια δίκη που “εξαφανίστηκε” επειδή η Hurley δεν μίλησε ποτέ στο δικαστήριο

Macaulay Culkin: Το παιδί θαύμα του Home Alone που βούλιαξε αλλά ξαναβρήκε το δρόμο του

Celebrity Stories 02.12.2025
Κανείς άλλος δεν έγινε τόσο διάσημος τόσο γρήγορα, δεν χάθηκε τόσο ξαφνικά και δεν επέστρεψε τόσο αθόρυβα αλλά τόσο δυναμικά

Η εξομολόγηση του Νίκου Οικονομόπουλου: «Φτάνω στο μικρόφωνο, τρέμω και δεν βλέπω, έχω σχεδόν τυφλωθεί»

Tabloid Χτες
«Ένιωθα ότι έπρεπε να σταματήσω αλλά το πάλεψα και τελικά το νίκησα»

Συγκλονίζει ο Γιώργος Παράσχος: «Με την σύντροφό μου διαγνωστήκαμε την ίδια περίοδο με καρκίνο»

Tabloid Χτες
Η εξομολόγηση του ηθοποιού για την μάχη του με τον καρκίνο και την επιστροφή του θεατρικό σανίδι

Μικρούτσικος: «Αν είσαι αγρότης και δεν σε λένε Φραπέ ή Χασάπη, τρως ξύλο και δακρυγόνα»

TV Buzz Χτες
Καυστικός ήταν για ακόμα μια φορά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

«Δεχόμαστε με την Ιωάννα Τούνη απειλητικά μηνύματα ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάνουν κομματάκια»

Tabloid Χτες
Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξήγησε γιατί μετανιώνει που ζήτησε η δίκη να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Η Λατινoπούλου έκανε τον σταυρό της όταν τη συνέκριναν με την Κωνσταντοπούλου

TV Buzz Χτες
Την έντονη αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου προκάλεσε η σύγκρισή της

Διάσημη ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της ‑ «Λοιπόν έκανα κι άλλο μωρό!»

Tabloid Χτες
Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram