E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης, ζήτησαν δημόσια συγγνώμη

Δημοσίευση 20/11/2020 | 19:07

Το trailer της «Φωλιάς των ΚουΚου» που ξεσήκωσε αντιδράσεις λόγω του «αστείου» για τα ΑμεΑ

Καθημερινά και όταν οι παρουσιαστές της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου» αποχαιρετίσουν το τηλεοπτικό κοινό του Star Channel, μαζί με τους συνεργάτες τους προετοιμάζουν το trailer για την εκπομπή της επόμενης μέρας.

Μέσα από αυτό το trailer, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου μαζί με κάποιον ή κάποιους συνεργάτες της εκπομπής, μοιράζονται με τους τηλεθεατές ένα «κρύο» ανέκδοτο.

Στο trailer όμως το οποίο βγήκε στον «αέρα» του Star Channel την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου προκάλεσε κύμα αντιδράσεων καθώς το «κρύο» ανέκδοτο το οποίο ακούστηκε ήταν άκρως προσβλητικό για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

Στο συγκεκριμένο trailer ακούγεται το εξής:

«-Γιατί δεν μπορεί να μιλήσει ο Γιωργάκης;

–Γιατί είναι έτσι από γεννησιμιού του»

Το συγκεκριμένο «αστείο» προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νένας Χρονοπούλου. Η ηθοποιός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook ενημέρωσε πως προχώρησε σε καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για το περιστατικό.

«Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου – Κου” και τη ρατσιστική συμπεριφορά τους στο διαφημιστικό της εκπομπής που παιζόταν χθες 19/11/2020 όλη την ημέρα προκειμένω να έχει τηλεθέαση, κάτι μου λέει πως τελικά θα έχει πολλή! Και ναι το έκανα στις 4:33′ π.μ. γιατί όταν θυμώνω ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΥΠΝΟΣ, αν δεν κάνω αυτό που πρέπει! Καλή αρχή», έγραψε η Νένα Χρονοπούλου στην καταγγελία της σημειώνοντας ότι το θέμα απασχολούσε πάνω από 50 συλλόγους γονέων με παιδιά ΑμεΑ.

Μόλις κατατέθηκε ηλεκτρονικά καταγγελία στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, γνωστό ως Ε.Σ.Ρ για την εκπομπή "Στη Φωλιά...

Δημοσιεύτηκε από Nena Xronopoulou στις Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020

Το πρωί της Παρασκευής, και μετά τον σάλο που ξέσπασε λόγω του «αστείου» αυτού οι παρουσιαστές, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν δημόσια συγγνώμη και έκαναν λόγο για μια «άτυχη στιγμή».

«Πριν αρχίσουμε θέλω να πω εγώ κάτι, το οποίο θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ σημαντικό να ειπωθεί. Θέλουμε να σας ζητήσουμε πραγματικά όλοι ειλικρινώς συγγνώμη για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε με το χθεσινό μας τρέιλερ.

Είναι, όπως αντιλαμβάνεστε, πέρα από προφανές ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση, δεν έχουμε δείξει ποτέ τέτοια δείγματα, ειλικρινά ποτέ ποτέ και στη ζωή μας την προσωπική αλλά και στην τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα. Νομίζω ότι μπορούμε να εισηγηθούμε προσωπικά ότι δεν πρόκειται να ξανασυμβεί οτιδήποτε τέτοιο.

Δε θέλω ούτε να δικαιολογηθούμε ούτε τίποτα από αυτά τα πράγματα, απλώς να σας πω ότι δεν ήταν σωστό και δεν θα ξαναγίνει κιόλας ποτέ και σας το υπόσχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έτσι είναι. Αυτό ήταν μια ατυχής στιγμή», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κρατερός Κατσούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ζιζέλ ποζάρει τόπλες στα 45 της και εξηγεί γιατί έγινε το πρόσωπο μιας «υγιούς γενιάς» top models

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το διάσημο μοντέλο εξηγεί ότι η επιτυχία της δεν οφειλόταν μόνο στην εμφάνισή της, αλλά και στον χαρακτήρα και την ενέργεια που εξέπεμπε

Λιάγκας κατά Κατσαρίδη: «Κάθε αρνητική κριτική βαφτίζεται ομοφοβία, μην ανοίξω το στόμα μου και τους πάρει…»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
«Μου έμειναν 3 εβδομάδες και θα τα πω όλα, μην με προκαλείς»

Το Moonrise στη Μύκονο: Το yacht των 325 εκατ. ευρώ του ιδρυτή του WhatsApp

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η «πλωτή ιδιωτική κατοικία» του συνιδρυτή του WhatsApp, Jan Koum

Μουντιάλ 2026: Η τηλεθέαση που σημείωσε η πρεμιέρα στην ΕΡΤ1

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στους άνδρες (18-34) έφτασε το 40,8%

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι... πήρε μια κούκλα‑μωρό στην αγκαλιά και φωτογραφήθηκε ως μητέρα που θηλάζει, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Το 35χρονο μοντέλο πόζαρε με ένα μαύρο δερμάτινο σύνολο και ένα «μωρό» στην αγκαλιά για εξώφυλλο περιοδικού, αναδεικνύοντας το πλούσιο ντεκολτέ της

Σκορδά: «Γιατί τσακώθηκες;» – Ουγγαρέζος: «Δεν μπορεί να με βρίζεις και να έρχεσαι μετά να με χαιρετήσεις»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Με αφορμή πρόσφατη δημόσια εμφάνισή του σε κοινωνική εκδήλωση

Ο Ατζαράκης «τσακώνεται» με τη Γιούσεφ ντυμένος «κακάσχημη μούμια του Φαραώ»

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Του έδωσε content και δεν το άφησε να πάει χαμένο

Βάνα Μπάρμπα: Ποιος ρόλος έκπληξη την επαναφέρει στην ελληνική τηλεόραση μετά από χρόνια

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η αγαπημένη ηθοποιός επιστρέφει στο μικρό μας σκρίν με έναν δυναμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μπλε Ώρες».

Βασίλισσα Λετίθια: Πρέσβης της Δομινικανής Δημοκρατίας παραβίασε το πρωτόκολλο προσπαθώντας να τη φιλήσει

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει μετά την κίνηση πρέσβη που επιχείρησε να φιλήσει στο μάγουλο τη βασίλισσα Λετίθια, αγνοώντας το αυστηρό βασιλικό πρωτόκολλο

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη της Ντέμι Μουρ κερδίζει την επιμέλεια της κόρης της ‑ Οι όροι του δικαστηρίου

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Σημαντική εξέλιξη στη δικαστική διαμάχη της κόρης της Ντέμι Μουρ με τον Ντέρεκ Ρίτσαρντ Τόμας, ύστερα από μήνες αμοιβαίων κατηγοριών και έντασης γύρω από την ανατροφή της κόρης τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ αποκάλυψε με ποιους σταρ του Χόλιγουντ θα ήθελε να κάνει σeξ

E-Daily 3.Left 12.06.2026
Η 56χρονη εξέφρασε την αγάπη της για την ταινία «True Romance», σημειώνοντας ότι είχε γοητευτεί από όλο το καστ των ηθοποιών