E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Χίος: 70χρονος ασελγούσε στην 13χρονη ανιψιά του για τρία χρόνια

«Φοβάμαι να μιλήσω για τα όσα έγιναν» είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς

Δημοσίευση 19/11/2020 | 13:33

Χίος: 70χρονος ασελγούσε στην 13χρονη ανιψιά του για τρία χρόνια

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Χίου η υπόθεσης της ασέλγειας σε βάρος μιας ανήλικης μαθήτριας από τον ίδιο της τον θείο τα τελευταία τρία χρόνια. Ο 70χρονος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή από αστυνομικους, οδηγηθηκε στον εισαγγελέα και μετά τη σύμφωνη γνώμη του ανακριτή οδηγηθηκε στη φυλακή!

«Φοβάμαι να μιλήσω για τα όσα εγιναν», φέρεται να είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς.

Το χρονικο της υπόθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr η δασκάλα ενός σχολείου καταλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με την ανήλικη μαθήτρια της και πως πιθανότατα υπήρχε κάποιο πρόβλημα στο οικογενειακό της περιβάλλον. Τότε αποφάσισε να επικοινωνήσει άμεσα με το Χαμόγελο του Παιδιού και να καταγγείλει πως η ανήλικη μαθήτρια ήταν θύμα του ηλικιωμένου θείου της. Την ίδια καταγγελία έκανε και ακόμη μια γυναίκα. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν ο θείος ασελγούσε σε βάρος της ανιψιάς του για αρκετό καιρό και η ανήλικη μαθήτρια ήταν ιδιαίτερα φοβισμένη.

Με συντονισμένες ενέργειες από το Χαμόγελο του Παιδιού ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη από τους αστυνομικούς. Ο ηλικιωμένος μάλιστα πιάστηκε επ’ αυτοφόρω από τους αστυνομικούς.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο θείος της άτυχης μαθήτριας ασελγούσε σε βάρος της τα τελευταία τρία χρόνια! Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες είχε ζητήσει και είχε λάβει δυο φορές προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί, κάτι το οποίο έγινε τελικά χθες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Συναγερμός για iPhone και iPad: Διέρρευσαν προηγμένα εργαλεία hacking – Τι πρέπει να κάνετε τώρα

Tech + Science 28.03.2026
Τα εργαλεία Coruna και DarkSword κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, αυξάνοντας τον κίνδυνο στοχευμένων επιθέσεων ακόμα και από λιγότερο έμπειρους χάκερ.

Κακοκαιρία Deborah: Πού θα χτυπήσουν οι ισχυρές καταιγίδες – Συναγερμός για 5 περιοχές

Καιρός 28.03.2026
Θράκη, βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα στο επίκεντρο των έντονων φαινομένων - νέα κακοκαιρία αναμένεται από την 1η Απριλίου.

Νοέλια Καστίγιο: Τρεις βιασμοί, παραπληγία και ευθανασία στα 25 – «Θέλω να σταματήσω να υποφέρω»

Κόσμος 28.03.2026
Η 25χρονη Ισπανίδα επέλεξε να φύγει από τη ζωή μόνη της σε κέντρο της Βαρκελώνης, ζητώντας από την οικογένειά της να αποχωρήσει πριν της χορηγηθεί η θανατηφόρα ένεση.

Πάτρα: Η 18χρονη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους είναι εκ νέου έγκυος χωρίς να το γνωρίζει

Ελλάδα 28.03.2026
Το 10 μηνών κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο με εγκαύματα, δαγκωματιές και πολλαπλά κατάγματα - η μητέρα κρατείται και αναμένεται ιατροδικαστική έκθεση.

Αχαΐα: Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν τη νύχτα σε σπίτι – Χτυπούσαν τη μητέρα μπροστά στην 15χρονη κόρη της

Ελλάδα 28.03.2026
Οι ληστές άσκησαν σωματική βία για να αποσπάσουν τον κωδικό χρηματοκιβωτίου, ενώ η ανήλικη παρακαλούσε: «Σας παρακαλώ μη την χτυπάτε».

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Εκατέρωθεν πυρά στον 2ο μήνα – Τραυματίες Αμερικανοί στρατιώτες στη Σαουδική Αραβία

Κόσμος 28.03.2026
Νεκρός και τραυματίες από ιρανικό πλήγμα στο Τελ Αβίβ, ενώ ο Ρούμπιο εκτιμά ότι οι στόχοι των ΗΠΑ θα επιτευχθούν μέσα σε δύο εβδομάδες.

Fuel Pass 2026: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα – Τα 5 βήματα για την αίτηση και πόσα ευρώ δικαιούστε

Οικονομία 28.03.2026
Η πλατφόρμα στο gov.gr αναμένεται να ανοίξει μέσα στην εβδομάδα, με στόχο οι πρώτες πληρωμές να γίνουν πριν τα μέσα Απριλίου.

Ηλεία: «Αν δεν επενέβαινε εισαγγελέας, το μωρό δεν θα ζούσε ‑ Οι γονείς να κάτσουν στο σκαμνί»

Ελλάδα Χτες
Αποκαλύψεις για την κακοποίηση του 10 μηνών βρέφους

Ευθύμης Λέκκας ‑ Σεισμός: «Στο Αγιο Όρος έχουμε έναν επιστημονικό γρίφο»

Ελλάδα Χτες
O καθηγητής περιέγραψε μια εξελισσόμενη κατάσταση

Έκλεψε εκκλησία και έκρυψε τα κλοπιμαία σε παρτέρι ‑ Πού τον τσάκωσαν

Ελλάδα Χτες
Είχε αφαιρέσει χρήματα και τιμαλφή

ΗΠΑ: Πράκτορας των μυστικών υπηρεσιών της Μπάιντεν... πυροβολεί το πόδι του

Κόσμος Χτες
Η πρώην πρώτη κυρία βρισκόταν στο αεροδρόμιο αλλά δεν ήταν παρούσα κατά τη διάρκεια του περιστατικού, σύμφωνα με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ.

ΗΠΑ: Ο Τραμπ τα ...βρήκε σκούρα με τα ελληνικά ονόματα ‑ Βίντεο

Κόσμος Χτες
Μπέρδεψε λίγο τα ονόματα όταν κλήθηκε να μιλήσει για τους Ελληνοαμερικανούς αξιωματούχους στην κυβέρνησή του, αλλά και για μέλη του Κογκρέσου.