E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Βίντεο με βίαιη σύλληψη φοιτητή στην πυλωτή του σπιτιού του στα Σεπόλια

Στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή ο πατέρας του - Καταγγελία για ξυλοδαρμό όλης της οικογένειας

Δημοσίευση 17/11/2020 | 20:46

Βίντεο με βίαιη σύλληψη φοιτητή στην πυλωτή του σπιτιού του στα Σεπόλια

Με άκρως βίαιο τρόπο αστυνομικοί συνέλαβαν έναν φοιτητή στο κατώφλι του σπιτιού του στα Σεπόλια, παρά το γεγονός ότι η συγκέντρωση είχε ολοκληρωθεί πριν από ώρα. Στην περιοχή επικράτησε ένταση με τους γονείς του φοιτητή να σπρώχνονται από τους αστυνομικούς ενώ παρά τις αντιδράσεις κατοίκων και περαστικών, οι αστυνομικοί δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να τραβούν τον νεαρό.

Στο βίντεο που δημοσιεύσε η σελίδα «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» διακρίνονται πολλοί αστυνομικοί να βρίσκονται στην πυλωτή μίας πολυκατοικίας και να συλλαμβάνουν έναν φοιτητή, μετά από διαδήλωση εξωκοινοβουλευτικών οργανώσεων και εργατικών σωματείων στον σταθμό Λαρίσης.

Μία γυναίκα, που τραβάει το βίντεο, φωνάζει ότι είναι δικηγόρος και λέει στους αστυνομικούς ότι εδώ είναι το σπίτι του, ζητώντας εξηγήσεις για τους λόγους της σύλληψης δίχως να παίρνει απάντηση, ενώ και άλλοι πολίτες που βρίσκονταν στο σημείο διαμαρτύρονται.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την καταγγελία, η μητέρα, η αδερφή και ο πατέρας του φοιτητή προσπαθούν να τον προστατέψουν, με τους αστυνομικούς να τους απωθούν και να τραβούν τον νεαρό που του έχουν περάσει χειροπέδες.

Μάλιστα, στο βίντεο φαίνεται, πως η μητέρα από την προσπάθειά της και τα σπρωξίματα των αστυνομικών πέφτει στο δρόμο, ενώ ένας άλλος αστυνομικός κυνηγάει με το γκλοπ μία κοπέλα.

Σύμφωνα με την καταγγελία του «Μένουμε Ενεργοί - υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» ο φοιτητής είναι μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μέλος του φοιτητικού συλλόγου Τοπογράφων ΕΜΠ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη ΓΑΔΑ, ενώ ο πατέρας έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ολόκληρη η καταγγελία και το βίντεο ντοκουμέντο

Ξυλοδαρμούς και συλλήψεις από την αστυνομία σε ολόκληρη οικογένεια κάτω από το σπίτι της! Ο γιος φώναζε «ψωμί-παιδεία-ελευθερία».

Δυνάμεις καταστολής χτύπησαν τετραμελή οικογένεια έξω από το σπίτι της στα Σεπόλια μετά από διαδήλωση πολιτικών οργανώσεων και εργατικών σωματείων στο σταθμό Λαρίσης!

Αφού στρίμωξαν τον γιο, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της νΚΑ, στην πυλωτή του σπιτιού του, η αδερφή του, η μητέρα και ο πατέρας του προσπάθησαν να τον προστατεύσουν και να διαμαρτυρηθούν και ξυλοκοπήθηκαν κι αυτοί!

Αυτή τη στιγμή ο γιος βρίσκεται στη ΓΑΔΑ και ο πατέρας βρίσκεται στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και πιθανώς και όλη η οικογένεια να βρεθεί υπό σύλληψη! Η δικηγόρος που τραβά το βίντεο της σύλληψης του γιου δεν παίρνει ποτέ απάντηση για τον λόγο της προσαγωγής.

Τα λεφτά που κόβουν από υγεία και παιδία τα δίνουν σε αυτή την αστυνομία. Και με αυτή την αστυνομία γιόρτασε η κυβέρνηση και ο Χρυσοχοϊδης το Πολυτεχνείο. Όπως ακριβώς και οι πολιτικοί πρόγονοί τους.

Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δεν προέκυψαν σημάδια κακοποίησης για το 7 μηνών βρέφος που νοσηλεύεται στην Πάτρα, ελεύθερη η μητέρα

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Το 7 μηνών βρέφος εισήχθη στο Καραμανδάνειο το Σάββατο φέροντας κάταγμα στον μηρό και εκδορές στο κεφάλι.

Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο για το Qatargate

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Στον πρώην επίτροπο αποδίδεται η κατηγορία συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, με τις Αρχές να συνδέουν την υπόθεση με οικονομικό όφελος ύψους περίπου 73.000 ευρώ.

Βανς: Το Ιράν δέχθηκε την επιστροφή επιθεωρητών του ΔΟΑΕ στις πυρηνικές εγκαταστάσεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σημαντικό βήμα προόδου στις διαπραγματεύσεις με το Ιράν ανακοίνωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος από την Ελβετία, τονίζοντας ότι η Τεχεράνη συμφώνησε στην επάνοδο επιθεωρητών του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας...

Πέθανε ο ηθοποιός Παύλος Κουρτίδης

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ο Παύλος Κουρτίδης, ηθοποιός, χορογράφος και σκηνοθέτης, έχασε τη μάχη με βαριά ασθένεια, αφήνοντας πίσω του σημαντικό καλλιτεχνικό έργο.

«Νόμιζα ότι το σκυλί είχε απομακρυνθεί, πίστεψα ότι έπεσα σε λακούβα» λέει η 60χρονη οδηγός από τη Γαστούνη

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η γυναίκα, μέσω των δικηγόρων της, αναφέρει στο protothema.gr ότι δεν αντιλήφθηκε πώς έγινε το κακό και σκότωσε το σκυλάκι - Σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για κακούργημα

Ασημακοπούλου: Ποινή φυλάκισης 20 μηνών με τριετή αναστολή για τη διαρροή των mail

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Το δικαστήριο έκρινε ενόχους τους τέσσερις κατηγορούμενους για παραβίαση νομοθεσίας προσωπικών δεδομένων και υπηρεσιακού απορρήτου

Σε ύφεση η φωτιά στα Σπάτα: Σε επιφυλακή παραμένουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με δεκάδες πυροσβέστες, αεροσκάφη και ελικόπτερα στην Αττική.

Πότε μια απλή μεταφορά χρημάτων σε συγγενή γίνεται φορολογική παγίδα – Τι ελέγχει η ΑΑΔΕ

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Η ΑΑΔΕ εντείνει τους ελέγχους σε γονικές παροχές, δωρεές και κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς, με πάνω από 1.000 υποθέσεις στο πρόγραμμα ελέγχων για φέτος.

Βανς για τις συνομιλίες ΗΠΑ‑Ιράν: Ποια η επόμενη κίνηση μετά τη «μεγάλη πρόοδο»

Πολιτική 22.06.2026
Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι πυρηνικοί επιθεωρητές πρόκειται να επιστρέψουν σύντομα στο Ιράν, ενώ ανέφερε και πρόταση για τα δεσμευμένα ιρανικά κεφάλαια.

Το απίθανο λάθος του μεταφραστή και η αντίδραση Γιαννακόπουλου και Ομπράντοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα...»

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλος κούνησαν το κεφάλι τους και μετά έσκασαν ένα χαμόγελο

Γιατί όλοι φοράνε ροζ παπούτσια στο Μουντιάλ 2026;

E-Daily 3.Left 22.06.2026
Από τον Εμπαπέ μέχρι τον Γιαμάλ, ένα χρώμα κυριάρχησε στα γήπεδα του τουρνουά και η αιτία είναι πιο στρατηγική από ό,τι φαίνεται.

Πώς εξιχνιάστηκε η δολοφονία της Σταυρούλας Λεβεντάκη: Τα 4 στοιχεία που «έδειξαν» τον δράστη

E-Daily 2.TopNews 22.06.2026
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για εμπλοκή του αδελφού του θύματος