E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Παραλήρημα Τραμπ: «Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά αφότου παρδέχθηκε την ήττα του

Τα διαδοχικά tweets του προέδρου των ΗΠΑ

Δημοσίευση 15/11/2020 | 17:14

Παραλήρημα Τραμπ: «Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά αφότου παρδέχθηκε την ήττα του

Συνεχίζει το παραλήρημα ο Ντόναλντ Τραμπ, που μετά τα tweets στα οποία παραδεχόταν πως ο Τζο Μπάιντεν επικράτησε στις εκλογές, παρότι επέμενε πως υπήρξε νοθεία, με νέες αναρτήσεις υποστηρίζει πως τελικά θα νικήσει.

Αλαλούμ επικρατεί από τις αναρτήσεις του Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter, που ενώ αρχικά φάνηκε να παραδέχεται την ήττα του, με μεγάλη δόση πικρίας και καταγγελίες για απάτη, στη συνέχεια επανήλθε διαβεβαιώνοντας πως δεν προτίθεται να αναγνωρίσει το αποτέλεσμα.

«Θα νικήσουμε», λέει τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ

«Νοθευμένες εκλογές. Θα νικήσουμε!» έγραψε λίγα λεπτά μετά τις πρώτες του αναρτήσεις και αφού τα διεθνή ΜΜΕ διάβασαν σε εκείνες την πρώτη παραδοχή ήττα.

Με νέο του tweet, λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ συνέχιζε λέγοντας: «Κέρδισε μόνο στα μάτια των μίντια των Fake News. Δεν αναγνωρίζω τίποτα! Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτές ήταν νοθευμένες εκλογές!».

«Κέρδισε (σ.σ. ο Τζο Μπάιντεν) επειδή οι εκλογές ήταν “νοθευμένες”. Δεν επιτρέπονταν παρατηρητές, η ψηφοφορία ανατέθηκε σε μια ιδιωτική εταιρεία των ακραίων αριστερών, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό που δεν μπορούσε καν να πληροί τις προϋποθέσεις για το Τέξας (το οποίο κέρδισα με μεγάλη διαφορά!), τα ψεύτικα και σιωπηλά ΜΜΕ και πολλά άλλα!», έγραψε νωρίτερα ο Τραμπ, σε μια δήλωση που ερμηνεύτηκε ως παραδοχή ήττας.

«Κατάφεραν να "κλέψουν" τις εκλογές χωρίς να γίνουν αντιληπτοί»

«Όλες οι μηχανικές “βλάβες” που έλαβαν χώρα το βράδυ των εκλογών ήταν στην πραγματικότητα εκείνοι, που πιάνονταν προσπαθούν να κλέψουν ψήφους. Το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι επιστολική ψήφος είναι ένα αρρωστημένο αστείο!» έγραψε σε επόμενη ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ.

«Δείτε τη συνέντευξη του Ρούντι Τζουλιάνι σήμερα το πρωί. Κάνει πολύ καλά δουλειά στο να ξεσκεπάζει την απάτη των νοθευμένων εκλογών» έγραψε ωστόσο σε ένα τρίτο tweet, ο Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως η πλειοψηφία των αναρτήσεών του μετά τις εκλογές, έτσι και αυτά τα tweet σημαδεύτηκαν από το μέσο κοινωνικής δικτύωσης ως αμφισβητούμενα. Το Twitter σημάδεψε κάτω από τις αναρτήσεις πως οι ισχυρισμοί Ντόναλντ Τραμπ για «απάτη στις εκλογές είναι αμφισβητίσιμοι».

Η πρώτη έμμεση παραδοχή Ντόναλντ Τραμπ πριν δυο μέρες

Την Παρασκευή, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος μίλησε από τους κήπους του Λευκού Οίκου για την Επιχείρηση Warp Speed, που συντονίζει τη στρατηγική εμβολιασμού της κυβέρνησης όσον αφορά τον ιό, στην πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την ανακοίνωση της ήττας του το Σάββατο.

Στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του μετά την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν, ως νικητήτ ων εκλογών, ο Ντόναλντ Τραμπ προέβη για πρώτη φορά σε έμμεση παραδοχή της ήττας του στις αμερικανικές εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν. Αυτό μάλιστα φάνηκε να γίνεται... κατά λάθος. «Η δική μας κυβέρνηση δεν θα προβεί σε lockdown, δεν ξέρω τι θα κάνει... όποιος διοικεί στο μέλλον. Μόνον ο χρόνος θα μας πει. Εμείς, πάντως, δεν εγκρίνουμε ένα νέο γενικευμένο lockdown».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αδιανόητο περιστατικό: Αστυνομικός ζήτησε από τον Δ. Αντωνίου να αποδείξει ότι δεν έχει δεξί χέρι για να του βγάλει διαβατήριο!

Ελλάδα Χτες
Την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό υδροκέφαλο γραφειοκρατικό σύστημα περιγράφει με ανάρτησή του ο ακτιβιστής, συγγραφέας και ηθοποιός, Δημήτρης Αντωνίου

«Έχει γίνει μπέρδεμα, πέθανε από καρδιά» λέει η 50χρονη που κατηγορείται ότι δηλητηρίασε τον άντρα της με υδράργυρο

Ελλάδα Χτες
Ανέφερε πως δεν γνωρίζει ποιος κρύβεται πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα

Το tweet για το οποίο ο Νίκος Ανδρουλάκης μήνυσε τον Χριστόφορο Ζαραλίκο

Social Χτες
Το επίμαχο tweet που οδήγησε στη μήνυση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στον γνωστό κωμικό

Ένα στα τέσσερα πρατήρια καυσίμων κλέβει στην αντλία ‑ Τι συμβαίνει με όσα σφραγίστηκαν

Ελλάδα Χτες
Εξοργιστικό το γεγονός πως όσα πρατήρια σφραγίστηκαν τον Ιούνιο λειτουργούν κανονικά, σύμφωνα με αποκαλυπτική έρευνα του ΕΜΠ

Η ματωμένη πατημασιά που «έκαψε» τη δολοφόνο της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα και η… ταυτοποίηση μέσω Facebook

Ελλάδα Χτες
Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Πέθανε στα 68 του πρωταγωνιστής του «Baywatch»

Κόσμος Χτες
Πέθανε στα 68 του ο Μάικλ Νιούμαν μετά από χρόνια μάχη με το πάρκινσον

Abercrombie & Fitch: Συνελήφθησαν ο πρώην CEO και ο σύντροφός του ‑ Οι αποτρόπαιες αποκαλύψεις

Κόσμος Χτες
Σύμφωνα με την έρευνα του BBC, υπήρχε ένα εξελιγμένο δίκτυο μεσαζόντων και στρατολογητών που ήταν υπεύθυνοι για την εύρεση ανδρών

Ποιοι οδηγοί μπορεί να πληρώσουν πρόστιμο έως και 1.000 ευρώ τις επόμενες ημέρες

Οικονομία Χτες
Ραβασάκια προστίμων έως και 1.000 ευρώ σε οδηγούς οχημάτων αναμένεται να σταλούν τις επόμενες ημέρες.

Λίβανος: Ασταμάτητο σφυροκόπημα από το Ισραήλ στη Βηρυτό

Κόσμος Χτες
Ο Νετανιάχου έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία από το σπίτι του μετά το χτύπημα από το drone της Χεζμπολάχ

Χωρίς ηλεκτροδηγό αλλά με συνοδούς το μετρό Θεσσαλονίκης ‑ Πότε θα επεμβαίνουν

Ελλάδα Χτες
Το Μετρό Θεσσαλονίκης θα παραδοθεί προς εμπορική λειτουργία στις 30 Νοεμβρίου, με 13 σταθμούς στη Γραμμή 1.