E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε στο σούπερ μάρκετ την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Ιστορία άνευ προηγουμένου από την Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα του OPEN

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2020 | 19:12

Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε στο σούπερ μάρκετ την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Μέσω skype συνδέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (14/11). Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε και μια απίθανη ιστορία που συνέβη όταν η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ήταν μικρή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή παρέα του «Έλα χαμογέλα» πως «δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη γιατί δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες. Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι δεν συμβουλεύω σε ότι αφορά το παιδί μου. Θεωρώ δηλαδή πως είναι καλύτερο να βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα απλά να τους δίνεις στυγνές πληροφορίες. Μην κάνεις αυτό ή κάνε εκείνο. Η Δανάη, δε, επειδή τώρα μπήκε στα βουτιά και θέλει να κολυμπήσει μόνη της, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με αφήνει όσο πιο απ’ έξω γίνεται και νομίζω ότι καλά κάνει. Εγώ το εκτιμώ».

«Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του, αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις, παιρνόντας τα χρόνια αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και κριτής του J2US.

«Είναι αλήθεια ότι μου έχει συμβεί το εξής… Έτρεχα όπως πάντα πάρα πολύ, φεύγω από το σούπερ μάρκετ και στο επόμενο στενό λέω πως κάτι ξέχασα! Τι ξέχασα, τι ξέχασα, τι ξέχασα; Νόμιζα κάποιο προϊόν. Ρε παιδιά, ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι… Ευτυχώς Παναγία μου! Είχε καθήσει το καημένο, είχε ανοίξει κάποια χρωματάκια και βαφόταν. Εντάξει, ναι, είναι αλήθεια»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καβατζίκης για Λεμπιδάκη: «Είναι πολύ άσχημο να τον βλέπω να μιλάει έτσι»

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Καλό είναι να κρατάμε κάποια προσχήματα απέναντι σε σημαντικούς ανθρώπους»

Ρέβη και Κουρδής στα δικαστήρια για την αγωγή κατά του ΣΚΑΙ

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Θα δώσουμε την ευκαιρία στο κανάλι να αλλάξει τη στάση του»

Φειδίας Παναγιώτου: Υπερήφανος που δεν μιλάω ελληνικά στο Ευρωκοινοβούλιο, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
«Όταν μιλάω αγγλικά με ακούν όλοι» δήλωσε ο Κύπριος ευρωβουλευτής

Ο Ματ Ντέιμον αποθεώνει τη Σαρλίζ Θερόν: Δεν ξέρω γιατί γέρασα μόνο εγώ, έχει κερδίσει το λαχείο

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Ο ηθοποιός εξέφρασε τον θαυμασμό του για την ομορφιά και την υποκριτική δεινότητα της συμπρωταγωνίστριάς του στην «Οδύσσεια»

Η Πενέλοπε Κρουζ ξέσπασε σε κλάματα

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Το κοινό καταχειροκρότησε τη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό και τους υπόλοιπους συντελεστές της ταινίας «La Bola Negra»

Mindy Kaling: H σκληρή αλήθεια πίσω από το αδυνάτισμά της

E-Daily 3.Left 22.05.2026
Παραδέχτηκε ότι δεν είναι εύκολο να βρίσκεται συνεχώς υπό δημόσια κριτική

Ακύλας: Ένιωσα ότι έπρεπε να απολογηθώ, περίμενα ότι θα με λιθοβολήσουν στο Σύνταγμα

E-Daily 3.Left Χτες
Πραγματικά, φοβήθηκα τι μπορεί να συμβεί γιατί είχαν ανέβει πολύ οι προσδοκίες, εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής

Κατερίνα Ζαρίφη για Eurovision και ΕΡΤ: «Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω, έτυχε να είμαι μπροστά»

E-Daily 3.Left Χτες
Το δικό της παρασκήνιο έδωσε σήμερα η Κατερίνα Ζαρίφη στον αέρα της εκπομπής «Buongiorno», σχετικά με τα υψηλά έσοδα που είχε η ΕΡΤ φέτος από τη Eurovision

Akylas για Eurovision 2026: «Εκείνη την στιγμή ήταν για μένα κάτι πολύ βαρύ»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ και δεν ήξερα πραγματικά πώς θα γυρίσω, πώς θα αντικρίσω τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός καλλιτέχνης