E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε στο σούπερ μάρκετ την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Ιστορία άνευ προηγουμένου από την Βίκυ Σταυροπούλου στον αέρα του OPEN

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 14/11/2020 | 19:12

Όταν η Βίκυ Σταυροπούλου ξέχασε στο σούπερ μάρκετ την κόρη της, Δανάη Μπάρκα

Μέσω skype συνδέθηκε η Βίκυ Σταυροπούλου στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το πρωί του Σαββάτου (14/11). Μέσα σε όλα, η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε και μια απίθανη ιστορία που συνέβη όταν η κόρη της, Δανάη Μπάρκα, ήταν μικρή.

Η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στην πρωινή παρέα του «Έλα χαμογέλα» πως «δεν δίνω συμβουλές στη Δανάη γιατί δεν θεωρώ ότι σε αυτή τη φάση θα είναι πολύ χρήσιμες. Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι δεν συμβουλεύω σε ότι αφορά το παιδί μου. Θεωρώ δηλαδή πως είναι καλύτερο να βλέπουν και να παίρνουν παραδείγματα απλά να τους δίνεις στυγνές πληροφορίες. Μην κάνεις αυτό ή κάνε εκείνο. Η Δανάη, δε, επειδή τώρα μπήκε στα βουτιά και θέλει να κολυμπήσει μόνη της, με έναν πολύ έξυπνο τρόπο με αφήνει όσο πιο απ’ έξω γίνεται και νομίζω ότι καλά κάνει. Εγώ το εκτιμώ».

«Όταν χάνεις στιγμές από την παιδική ηλικία του, αναγκαστικά επειδή πρέπει να δουλέψεις, παιρνόντας τα χρόνια αυτό είναι κάτι που σε βασανίζει πάρα πολύ» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και κριτής του J2US.

«Είναι αλήθεια ότι μου έχει συμβεί το εξής… Έτρεχα όπως πάντα πάρα πολύ, φεύγω από το σούπερ μάρκετ και στο επόμενο στενό λέω πως κάτι ξέχασα! Τι ξέχασα, τι ξέχασα, τι ξέχασα; Νόμιζα κάποιο προϊόν. Ρε παιδιά, ευτυχώς ήταν το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς οπότε το παιδάκι… Ευτυχώς Παναγία μου! Είχε καθήσει το καημένο, είχε ανοίξει κάποια χρωματάκια και βαφόταν. Εντάξει, ναι, είναι αλήθεια»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Carré Otis και Mickey Rourke: Ο έρωτας που μετατράπηκε σε εφιάλτη

E-Daily 3.Left 16.07.2026
Η παγίδα πίσω από το πάθος της

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στο Κιργιστάν ‑ Δείτε τις εικόνες από την περιπέτειά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της πώς πέρασε την πρώτη της μέρα στη χώρα

Μάρω Κοντού: Η συγκινητική ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα ‑ «Θα κοιτάξουμε τον ουρανό και θα είσαι εκεί»

E-Daily 3.Left Χτες
«Δε λέμε αντίο» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρούχας για τη Μάρω Κοντού

Αρκούδα ύποπτη για 14 διαρρήξεις μέσα σε δυο εβδομάδες

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αρχές στην πόλη Σιζουκουίσι αναζητούν μια ασιατική μαύρη αρκούδα που εισέβαλε σε σπίτια και καταστήματα, αδειάζοντας ψυγεία και κλέβοντας τρόφιμα.

Η Εύη Αδάμ έκανε σπάνια εμφάνιση στη Μύκονο με την κόρη της – Δείτε πόσο μοιάζουν

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εύη Αδάμ και η 23χρονη κόρη της Δανάη Λιβιεράτου τράβηξαν όλα τα βλέμματα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μάγκι Τζίλενχαλ ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Κέρκυρα

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός δημοσίευσε στιγμιότυπα και από την παραμονή της στην Αθήνα - «Κολύμπι στη θάλασσα, Ναός του Ποσειδώνα, ντομάτες, σουβλάκι και το πιο εκπληκτικό κρητικό μέλι», έγραψε

Σάκης Ρουβάς: Σκίστηκε ξανά το παντελόνι του την ώρα που τραγουδούσε, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Παρά το σκίσιμο σε δύο σημεία του παντελονιού του, ο καλλιτέχνης συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του

Γιώργος Κωνσταντίνου για την απώλεια της Μάρω Κοντού: «Αντίο Ελενίτσα μου, άλλα είχαμε συμφωνήσει»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο συμπρωταγωνιστής της Μάρως Κοντού, Γιώργος Κωνσταντίνου, λέει «αντίο» στην ηθοποιό μέσα από μία ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Instagram. Στη λεζάντα

Η ανάρτηση της Αντζελας Γκερέκου για τη Μάρω Κοντού ‑ το τρυφερό αντίο που τους συγκίνησε όλους

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αντζελα Γκερέκου αποχαιρέτησε τη Μάρω Κοντού με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram και μια κοινή φωτογραφία από τα γυρίσματα της «Γης της Ελιάς».

Μάρω Κοντού: Τι της είπε ο Χορν για τη μύτη της και πώς της άλλαξε τη ζωή

E-Daily 3.Left Χτες
Η θρυλική ηθοποιός αποκάλυψε σε παλιότερη συνέντευξή της πώς γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Χορν και τον λόγο που τελικά αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση ρινοπλαστικής.

Μπάγια Αντωνοπούλου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε για τον νεογέννητο γιο της

Social Χτες
Η δημοσιογράφος και ο σύζυγός της Νίκος Κώτσης έγιναν γονείς στις 12 Ιουλίου και μοιράστηκαν το πρώτο στιγμιότυπο του μωρού τους στα social media.

Μουντιάλ 2026: Ποια Αγγλίδα θα φορέσει τη φανέλα της Αργεντινής στον ημιτελικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Η σύντροφος του Μάρκος Σενέσι δηλώνει ανοιχτά ότι θα υποστηρίξει την Αλμπισελέστε παρά την αγγλική της καταγωγή.