E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έφοδος των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο

Επιχείρηση της αστυνομίας

Δημοσίευση 13/11/2020 | 15:32

Έφοδος των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο

Έφοδος πραγματοποιείται αυτή την ώρα από τα ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο προκειμένου να το εκκενώσουν. Εντός του χώρου υπήρχαν από χθες περίπου 40 άτομα.

Η αστυνομία λίγο μετά τις 15:20 της Παρασκευής (13/11) ξεκίνησε επιχείρηση για να εκκενώσει το Πολυτεχνείο, στο οποίο σύμφωνα με την ΕΛΑΣ υπάρχουν από την Πέμπτη περίπου 40 άτομα, τα οποία προέβησαν στη συγκεκριμένη ενέργεια με στόχο να κρατήσουν ανοιχτό τον χώρο ενώ εναντιώνονται στις απαγορεύσεις των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου.

Προσαγωγή ατόμων που πήγαν να μοιράσουν τρόφιμα στους συγκεντρωμένους στο Πολυτεχνείο

Περίπου 40 άτομα βρίσκονται ακόμη εντός του Πολυτεχνείου, όπου και φώναξαν συνθήματα, καλώντας ταυτόχρονα τον κόσμο να εναντιωθεί στην απαγόρευση των τριήμερων εκδηλώσεων για την επέτειο της 17ης Νοεμβρίου, καθώς και στην πορεία που πραγματοποιείται παραδοσιακά αυτές τις ημέρες. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ, που παρακολουθούν έξω από τα όρια του ιδρύματος και επεμβαίνουν όταν κρίνεται απαραίτητο.

Αυτό συνέβη πριν από λίγο, όταν η Αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές μπροστά από την είσοδο του Πολυτεχνείου. Οι γυναίκες αυτές προσπάθησαν να δώσουν τρόφιμα σε αυτούς που βρίσκονται μέσα στο ίδρυμα, έχοντας στην κατοχή τους δύο τσάντες με πράγματα.

Οι αστυνομικοί τις σταμάτησαν και στη συνέχεια τις οδήγησαν στο περιπολικό. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν και άλλες τέσσερις προσαγωγές, κοινώς στο σύνολο είναι έξι.

Μάλιστα, από το σημείο πέρασε και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος συνομίλησε για λίγο με τις αστυνομικές δυνάμεις και στη συνέχεια αποχώρησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Ρουβίκωνας»: Μπορεί να έσπασαν λάθος επιχείρηση, όμως... πλήρωσαν τη ζημιά

Ελλάδα Χτες
Aναλαμβάνοντας δημόσια την ευθύνη για το περιστατικό

Φρικτός θάνατος για 21χρονη βασίλισσα ομορφιάς

Κόσμος Χτες
Αν και κατόρθωσε να ειδοποιήσει τις πρώτες βοήθειες, κατέληξε λίγο αργότερα

Κάρτα Καυσαερίων: Έρχονται αλλαγές ‑ Από πού θα εκδίδεται, τα πρόστιμα αν δεν την βγάλετε

Ελλάδα Χτες
Με το άρθρο 7 του νομοσχεδίου του υπουργείου Μεταφορών τροποποιείται το πλαίσιο χορήγησης της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων

Βιολάντα: Κατασκευαστικό λάθος φαίνεται να προκάλεσε τη φονική έκρηξη

Ελλάδα Χτες
Εξασθενεί το σενάριο της κακοκαιρίας «Ντάνιελ» ως αίτιο της διάβρωσης - Αποκάλυψαν τρία σημεία διαρροής προπανίου κοντά στο υπόγειο

Καρυστιανού: «Δεν μίλησα για εισβολείς» – «Οι ζωές των μεταναστών ίδιες με αυτές που κόπηκαν στα Τέμπη»

Ελλάδα Χτες
Υποστήριξε πως η Ελλάδα έχει γίνει «επί πληρωμή αποθήκη ψυχών»

Λέσβος: Τα «κομμένα» 37 λεπτά της κάμερας που γεννούν νέα ερωτήματα για τον θάνατο του λιμενικού

Ελλάδα Χτες
Ανάλυση καρέ-καρέ με τη συνδρομή τεχνητής νοημοσύνης

Ταξί: Σε απεργία διαρκείας προσανατολίζονται οι οδηγοί ‑ Η αιτία «πολέμου»

Ελλάδα Χτες
Στις νέες διατάξεις δεν αντιδρούν πλέον μόνον οι ταξιτζήδες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης

Xάος τα ξημερώματα στο ΑΠΘ: Επεισόδια έξω από την Πολυτεχνική Σχολή ‑ Δεκάδες προσαγωγές

Ελλάδα Χτες
Πάνω από 210 προσαγωγές έγιναν, μετά τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν τα ξημερώματα έξω από τον χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.