E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λευτέρης Πανταζής: «Ρώτησα και εγώ την Κόνι Μεταξά γιατί δεν είναι στο πάνελ»

«Ψάχνουν να βρουν ένα άλλο concept να κάνει, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει απ’ ό,τι μου είπε»

Δημοσίευση 13/11/2020 | 10:16

Λευτέρης Πανταζής: «Ρώτησα και εγώ την Κόνι Μεταξά γιατί δεν είναι στο πάνελ»

Ο Λευτέρης Πανταζής, σε συνέντευξη που δίνει στο 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα, κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά στην Κόνι Μεταξά και το γεγονός ότι δεν την βλέπουμε στο πάνελ του Πρωινό.

-Ένιωσες περηφάνια όταν η Κόνι Μεταξά κέρδισε στο Just the two of us;

-Ναι. Αισθάνθηκα περήφανος που κέρδισε. Ήξερα τις δυνατότητες της. Όταν της επέτρεψαν να δείξει, όλα όσα έχει μάθει – γιατί πρέπει να σου πω ότι φοίτησε επί πέντε χρόνια σε μία από τις καλύτερες σχολές θεάτρου της Αμερικής στο Μαιάμι- ξεδίπλωσε όλες τις αρετές της. Αγκάλιασα με αγάπη το παιδί μου γιατί ήθελα να της προσφέρω όσα δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να μου χαρίσουν οι γονείς μου. Χαίρομαι που τα κατάφερα. Με τον Τάσο Ξιάρχο έδεσαν πολύ. Ταίριαξαν. Έκαναν μαζί τα κοστούμια, σκηνοθετούσαν την εμφάνισή τους ,επέλεγαν τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν. Μου κατέκλεψαν οφείλω να σου πω τα καλλιτεχνικά μου ρούχα. Με ένα τρόπο ένιωθα ότι μπήκα και εγώ μαζί τους στο παιχνίδι. Επηρεάστηκα από την τόσο δημιουργική πορεία τους.

-Η Κόνι Μεταξά συμμετείχε στο πάνελ του πρωινού προγράμματος της Φαιής Σκορδά. Γύρω στα μέσα Οκτώβρη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, σταμάτησε να εμφανίζεται και στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram έγραψε ότι δεν της πήγαινε ιδιαίτερα αυτή η διαδικασία.

-Είναι στον ΑΝΤ1, απλώς ψάχνουν να βρουν ένα άλλο concept να κάνει, γιατί άλλα είχαν συμφωνήσει απ’ ό,τι μου είπε. Τη ρώτησα και εγώ γιατί δεν είναι στο πάνελ και μου απάντησε: «Μπαμπά δε μπορούσα να κάνω gossip. Εγώ καλά καλά δε ξέρω τι γίνεται στην Ελλάδα. Έλειπα χρόνια. Δε μπορώ να κάνω κουτσομπολιό». Έχουν συζητήσει για να βρουν τι μπορεί να κάνει για να είναι χρήσιμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό